- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
iç güveysinden hallice deyince sen serbest çağrışım yaptı. ne oldu? işim yok kız, gemim nerden olsun?ne alaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iç güveysinden hallice deyince sen serbest çağrışım yaptı. ne oldu? işim yok kız, gemim nerden olsun?ne alaka
iç güveysinden hallice deyince sen serbest çağrışım yaptı. ne oldu? işim yok kız, gemim nerden olsun?
ay şekerim KPSS'de atadılar da biz mi yerleşmedik. son haberleri duymadın mı artık kocaya kaçmıyoruz, Başbakanımız öyle dedi onlar bulacakmışbiliyodum işşiz güçsüz avare olduğunuda neyse
ay şekerim KPSS'de atadılar da biz mi yerleşmedik. son haberleri duymadın mı artık kocaya kaçmıyoruz, Başbakanımız öyle dedi onlar bulacakmış
Gider ayak ha. süper.Vay reisim Cumhur'um başkanıma gider ayak film mi çekmişler ? Çok hoş kendi mi oynayacak mış?
Yuva yapmak sevapmış:ya nedi tam olarak bi atsana linkini
ben de onu sorcaktım L lamelifAmine 'ye niye Meral?
enem yeminle aklıma geldiydisofia -safiye
marilyn -meral
Lâmia - Arapça'da parlayan, parıldayan, parlak anlamına gelen bir kız ismidir teşekkürler
kız ne alakaNe kadar fesatsin lamia ,
Sanki kötü söz söylemek isterken , iltifat etmişim gibi
Cogni nolur bu konuya daha fazla ugra, bak lutfen
Reisimizle ilgili guzel dusuncelerini ozledim.
yooo kötü bi anlam çıkarmadım ki ben? adam samimi bir dilek koymuş ortaya senin için fesatayyyyyyyyyyyyyyyyy ama senin gibi bilgili bi insana böyle basit şeylerle uğraşmayı açıkcası yakıştıramadım
ironi yapmıyorum ciddiyim
bunda karı ve koca bulacakmış gibi hoş olmayan bi cümle çıkarmak yok yok olmadı bu sefer MERAL
cümlenin akışı onu getirmiş ne anlatmak istediği ortada aslında
kız ne alaka
yooo kötü bi anlam çıkarmadım ki ben? adam samimi bir dilek koymuş ortaya senin için fesat
yooo kötü bi anlam çıkarmadım ki ben? adam samimi bir dilek koymuş ortaya senin için fesat
Fesatsin lamia kabul et tescillendin