- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi cimcimegfb
iç güveysinden hallice deyince sen serbest çağrışım yaptı. ne oldu? işim yok kız, gemim nerden olsun?ne alaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iç güveysinden hallice deyince sen serbest çağrışım yaptı. ne oldu? işim yok kız, gemim nerden olsun?ne alaka
iç güveysinden hallice deyince sen serbest çağrışım yaptı. ne oldu? işim yok kız, gemim nerden olsun?
ay şekerim KPSS'de atadılar da biz mi yerleşmedik. son haberleri duymadın mı artık kocaya kaçmıyoruz, Başbakanımız öyle dedibiliyodum işşiz güçsüz avare olduğunudaneyse
![]()
ay şekerim KPSS'de atadılar da biz mi yerleşmedik. son haberleri duymadın mı artık kocaya kaçmıyoruz, Başbakanımız öyle dedionlar bulacakmış
![]()
Gider ayak ha.Vay reisim Cumhur'um başkanıma gider ayak film mi çekmişler ? Çok hoş kendi mi oynayacak mış?
Yuva yapmak sevapmış:ya nedi tam olarak bi atsana linkini
![]()
ben de onu sorcaktım L lamelifAmine 'ye niye Meral?
enem yeminle aklıma geldiydisofia -safiye
marilyn -meral![]()
Lâmia - Arapça'da parlayan, parıldayan, parlak anlamına gelen bir kız ismidirteşekkürler
![]()
kız ne alakaNe kadar fesatsin lamia ,
Sanki kötü söz söylemek isterken , iltifat etmişim gibi![]()
Cogni nolur bu konuya daha fazla ugra, bak lutfen
Reisimizle ilgili guzel dusuncelerini ozledim.
yooo kötü bi anlam çıkarmadım ki ben? adam samimi bir dilek koymuş ortaya senin için fesatayyyyyyyyyyyyyyyyy ama senin gibi bilgili bi insana böyle basit şeylerle uğraşmayı açıkcası yakıştıramadım
ironi yapmıyorum ciddiyim
bunda karı ve koca bulacakmış gibi hoş olmayan bi cümle çıkarmak yok yok olmadı bu sefer MERAL
cümlenin akışı onu getirmiş ne anlatmak istediği ortada aslında
kız ne alaka![]()
yooo kötü bi anlam çıkarmadım ki ben? adam samimi bir dilek koymuş ortaya senin için fesat![]()
yooo kötü bi anlam çıkarmadım ki ben? adam samimi bir dilek koymuş ortaya senin için fesat![]()
Fesatsin lamia kabul et tescillendin
![]()