- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Yoo ilerde sorun yaşanırsa belgeli olsun didim :)
Bana neden neden neden? Diye gözyaşları içinde isyan ettiğinizde suratınıza çarpmak için...
Erdoğan sayesinde alıyorsun o 5 çift ayakkabıyı biliyosun dimeee :)
Hani markete gidecek para yoktu millette...öbür taraftan cukkalardan transfer mi geliyor yoksa
Kızım gel yaaa başka konudayımNolar carp suratıma bebisim
AMa dikkat et benimkiler kafana inmesin balyoz gibi
Sorma, sayın reisimiz olmasaydı ayakkabı kuyruklarına girip, bir cift auakkabıyı karneyle alacaktık
Nerdeeen nereye..varol reis
NE o gucune mi gitti dalyaaaan gibi reisin soz konusu olunca
Kızım gel yaaa başka konudayım
Bu konu uzamaz...film var dicekler gitcez...nerden çekersek çekelim uzamaz bu konu
MED. .
Ayakkabılarımizi o mu alıyormuş
Kız eşek gibi boşuna çalışıyormuşum ya ben
Minnettarım ataya....Canım gelsene cumhuriyet bayramı konusuna, cumhuriyetimizin yeni yasını kutlayalım..
Bak yarın reisimiz de seve seve(!) Atanın huzurunda kutlayacak bayramımızı
Ayakkabı banaa kutu sanaaaaaaElbette reisimiz alıyor, inkar edeni dava ederim
Minnettarım ataya....
Yarın yatacak boş günü bana sağladığı için....
yatma kız, Allah boş duranı sevmezler derler. yoksa yoksa bu Atatürk'ün mümin Anadolu halkına bir tuzağı mıMinnettarım ataya....
Yarın yatacak boş günü bana sağladığı için....
Yatıcam hem de nasıl yatmakkk...böyle bi fırsatı kaçıramam...yemek bile yapmıycam...ohhh misssyatma kız, Allah boş duranı sevmezler derler. yoksa yoksa bu Atatürk'ün mümin Anadolu halkına bir tuzağı mı
teşekkürler apranxx senin sayende bişi keşfettim galiba. kesin bilgi yayalım, yarın bütün anti-Kemalistler iş başı yapacakacil retweet
seni gidi köftehor, hem Ata'ya laf et, hem nimetlerinden faydalan. namıkör, sen gidip oy da kullanırsın şimdi. piiii sanaYatıcam hem de nasıl yatmakkk...böyle bi fırsatı kaçıramam...yemek bile yapmıycam...ohhh misss
Napim deli gibi bütün oturayım mı ortadaseni gidi köftehor, hem Ata'ya laf et, hem nimetlerinden faydalan. namıkör, sen gidip oy da kullanırsın şimdi. piiii sana
öyle anti-Kemalistlik olmaz. o kadar karşıysan delikanlı gibi işe de gideceksin, ben böyle Ata'nın verdiği hakkı kullanmam deyip, oy da kullanmazsın.
Çocuklarımı alıp sinemaya götürmeme vesile olacak harika film...Öncesinde sinema ve propaganda üzerine makaleler okuyacağız ki iyice sindirebilelim. Sabırsızlıkla bekliyoruz. ^_^
Reisten sonra Melih BaşGanımızında filmi çekilir inşallah
aaaa on nomero film ismi oldu vallaFışkiyenin arkasındaki belediyeyi kim bosalttı gibi mi tolican?
İsmi uzun olursa tutmaz film...daha kısa,can alıcı olsunFışkiyenin arkasındaki belediyeyi kim bosalttı gibi mi tolican?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?