- Konu Sahibi cimcimegfb
Antalya film festivalinde altın portakal bekliyorum
hadi inşallah
Haydi Bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antalya film festivalinde altın portakal bekliyorum
hadi inşallah
Guzel bir yapima benziyo, bakalm oyuncu kadrosu nasil ve Erdogani kim camlandiracak.
Beraber gidelim mi cimcikKesinlikle gidecegim
Bakın kızlar bu kadar makaradan sonra "SAYGI" diye yırtınanı takmam bile....yorumunuz yoksa yazmayın diyenlere bak hele...seviye prensesleri...neymişşşş herkes istediği kadar dalga geçebiliyormuş...
Eh Allah ne verdiyse artık...
Gidelim valla guzucum ben eymen'i sataym kayinvalideme gidelim.Beraber gidelim mi cimcik
Menajeri gni konuştun cimcimeOyuncu kadrosunun ve çekim detaylarının yapımcı tarafından önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
Siyasete görene kadar bilim adamiymis. Filmde aciklayacaklardi.siyasetçinin, siyaset dışı hayatı filme konu oldu.
siyaset dışı bir filmse neden ismi reis o vakit
buda bir çelişki
Menajeri gni konuştun cimcime
Siyasete görene kadar bilim adamiymis. Filmde aciklayacaklardi.
Tuh..
Sürprizi bozdum
He ya zevkli olur hemGidelim valla guzucum ben eymen'i sataym kayinvalideme gidelim.
spoiler vermeyeydin iyiydi tüm hevesim kaçtı şimdiMenajeri gni konuştun cimcime
Siyasete görene kadar bilim adamiymis. Filmde aciklayacaklardi.
Tuh..
Sürprizi bozdum
Kim Saygısızlık yapmış ki?
Tek kötü kelime dahi yok.
He ya zevkli olur hem
cimcime hadi canım, sana zahmet google'a sanat nedir, neden muhaliftir falan yaz, yemek yedim şimdi uyku bastı.O zaman ne yapiyoruz sanata saygi, sanatciya saygi duyulmuyor diye cigirtkanlik yapan arkadaslara inanmiyoruz ..
Başlığı okuyunca konuyu okumadım ya..Konudan alinti yaptim . Menajeri olmakta gurur verir ayrica .
Ah keşkem gerçek olaydispoiler vermeyeydin iyiydi tüm hevesim kaçtı şimdi
Daha önceki söylediklerin dürüstçe değil miydi Der şimdi insan.Hayyal sana durustce bisey diyim mi ?
cimcime hadi canım, sana zahmet google'a sanat nedir, neden muhaliftir falan yaz, yemek yedim şimdi uyku bastı.
Tamam.anlastik o zmn