- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
Bekleyip gorelimOnumuzdeki hafta icinde belli olucakmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekleyip gorelimOnumuzdeki hafta icinde belli olucakmis
Daha önceki söylediklerin dürüstçe değil miydi Der şimdi insan.
Ya şurda 2 dk ciddi olun lütfen ya aaaaaaaaaAbartılı başarı hikayeleri olacaktır eminim :)) bu filmdeki kişiler ve
Olaylar tamamen hayal ürünüdür..
Daha önceki söylediklerin dürüstçe değil miydi Der şimdi insan.
Sana ne konuşma geldi bilmiyorum ama dürüst olmadığın ortada.Neyse ya surda sizinle alakali bisey diycem ama gerek kalmadi . O bana gelen konusmalarin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha kanitlamis oldun
Olamadım napim gülesim geldiYa şurda 2 dk ciddi olun lütfen ya aaaaaaaaa
Herkezin suçu ne?burası Akp merkez filme gidiyor herkeZZZ
Sana ne konuşma geldi bilmiyorum ama dürüst olmadığın ortada.
Olsaydın kaçak güreşmezdin.
Boşgeç efenim bunları boşgeç!
Iyi ettin. Merak etmiyorum çünkü.Yoo kacak guresmiyorum . Burdayim gordugun uzere . Sadece soylemeye degmiycene kanaat getrdim .
yok çok iyi anladım Rab sizinleymiş de tek parti çıkmayınca bize ağlamayın o zaman HeDape'ye oy verdiniz diye. ondan dedim.Gerek yok marilyn . Bnm burda ne demek istedigin gayet iyi anlasildi . Anlasilmadiysa oda o anlamayanlarin bileceği birsey..
En az 3 kere giderim
Bakın kızlar bu kadar makaradan sonra "SAYGI" diye yırtınanı takmam bile....yorumunuz yoksa yazmayın diyenlere bak hele...seviye prensesleri...neymişşşş herkes istediği kadar dalga geçebiliyormuş...
Eh Allah ne verdiyse artık...
eheheh konular birbirine girmiş yayok çok iyi anladım Rab sizinleymiş de tek parti çıkmayınca bize ağlamayın o zaman HeDape'ye oy verdiniz diye. ondan dedim.
Tatlı kıs:)Bİseyi bidefada anlamayacagını biliyordum
BU arada bana laf cakmıssın, konu kapanmıs canım ya..adam olun falan demissin.
BEn de sana biraz insan ol dicem ama, sırf seni zor durumda bırakmayayım diye demiyorum
Yoo ilerde sorun yaşanırsa belgeli olsun didim :)NE o gucune mi gitti dalyaaaan gibi reisin soz konusu olunca
hahaaaaa. Bak bu detaylara yerverirlerse bende giderim filmeAYakkabı kutusu neyin lazımsa bu hafta 5 cift ayakkabı aldım, yollayabilirim film setine..
İnsallah sayın cumhurbaskanımızın tum icraatlerini, her yaptıgını filmde anlatırlar
Erdoğan sayesinde alıyorsun o 5 çift ayakkabıyı biliyosun dimeee :)AYakkabı kutusu neyin lazımsa bu hafta 5 cift ayakkabı aldım, yollayabilirim film setine..
İnsallah sayın cumhurbaskanımızın tum icraatlerini, her yaptıgını filmde anlatırlar