Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

Benim orda olduğum döneme denk getirin de ben de geleyim. 27.01 alır beni geleriz dimi panpa

Taam o zaman seninle burdan uçaka binelim 27.01 bizi karşılasın, Evelynn ile buluşalım. Olmadı filmi izler geri uçaka biner kaçarız.

Bilet paramı verirseniz giderim ben para vermem buna öğrenci paramı buna harcamam yani gerçi iyi bi komedi filmi olabilir

Çok canımı cektirdiniz yaa valla gidesim geldi. Ama önce kar yağsın hayalim bu yönde ilerliyor.
Yok queenEb 'im komedi falan olsun ya hatta şöyle sex and the city tarzı bir film açar bizi

İzleyecğeim, hatta ilk izldyenlerden biri olacağım. İncelenmesi gereken hayat.

ama o vicdansız gösterdikleri askerler var ya onlar benim abim, senin baban... kardeşin bizim evladımız.

neyse

Son düzenleme:
Çok canımı cektirdiniz yaa valla gidesim geldi. Ama önce kar yağsın hayalim bu yönde ilerliyor.
Yok queenEb 'im komedi falan olsun ya hatta şöyle sex and the city tarzı bir film açar bizi

Dimi hatta siyah deri giyimli üstsüz adamların camide içki içip başörtülü bacıların üstüne işediğini anlatan fantezili bi film olsun biz sapık kemalistler böyle şeyleri severiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…