- Konu Sahibi cimcimegfb
evet. ona en uygun bu olur. sürrealist bir çalışma.:)Daha çok fantastik bir yapım bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet. ona en uygun bu olur. sürrealist bir çalışma.:)Daha çok fantastik bir yapım bekliyoruz.
ben ben benBenim orda olduğum döneme denk getirin de ben de geleyim. 27.01 alır beni geleriz dimi panpa
Tolin ben beyazgri ile m kankaydım kız karıştırdın sanırım onla kanka olmak mı aman Allah korusun olmaz olsun öyle arkadaş dost Allah düşmanıma bile göstermesin onun gibi edepsizidaha dün kankiydiniz bugun kavgamı ediyosunuz fetoyla reisemi özendiniz yoksa
+repNasıl yani beni nasıl unuttunuz ben şok ben iptal
haha sen ve beyazgriTolin ben beyazgri ile m kankaydım kız karıştırdın sanırım onla kanka olmak mı aman Allah korusun olmaz olsun öyle arkadaş dost Allah düşmanıma bile göstermesin onun gibi edepsizi
Ben de gelirim
Benim orda olduğum döneme denk getirin de ben de geleyim. 27.01 alır beni geleriz dimi panpa
ben ben ben
Bilet paramı verirseniz giderim ben para vermem buna öğrenci paramı buna harcamam yani gerçi iyi bi komedi filmi olabilir
Nasıl yani beni nasıl unuttunuz ben şok ben iptal
Yok kız unutmadık, aşkolsun sen unutulacak hatun musun?
Ayak işlerini 27.01'e yıktım, bizi alma bırakma falan, sizinle sinemada buluşcaz.
Çok canımı cektirdiniz yaa valla gidesim geldi. Ama önce kar yağsın hayalim bu yönde ilerliyor.
Yok queenEb 'im komedi falan olsun ya hatta şöyle sex and the city tarzı bir film açar bizi