• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

Dimi hatta siyah deri giyimli üstsüz adamların camide içki içip başörtülü bacıların üstüne işediğini anlatan fantezili bi film olsun biz sapık kemalistler böyle şeyleri severiz :KK70:
@2KediAnnesi
Kabataş'ın 50 Tonu / Fifty Shades of Kabatash :KK53: olur mu? :D

Ya da sex in the kabatash :rolleyes:
+18 yaş sınırıyla girer vizyona.
kabatas-olayi--168205.png

Asla izlemem .
Buraya çok şey yazardım da siyasi polemiklere girmeyi sevmiyorum .

İfşa etmek gibi olmasın da queenEb queenEb ve 27.01 27.01 de ankaralı :KK53: Ötekiler de geliversin bir zahmet hep istanbul hep istanbul olmaz:KK48:
Tebrik derim 2 kız anası. . Hedef göstereydin direk :KK53:
Benim orda olduğum döneme denk getirin de ben de geleyim. 27.01 27.01 alır beni geleriz dimi panpa :KK66:
İyi alıştın he :KK11:

Taam o zaman seninle burdan uçaka binelim 27.01 27.01 bizi karşılasın, @2KediAnnesi ile buluşalım. Olmadı filmi izler geri uçaka biner kaçarız.
Uçak biletini de alalım mi:anneadayı:

Bilet paramı verirseniz giderim ben para vermem buna öğrenci paramı buna harcamam yani :KK70: gerçi iyi bi komedi filmi olabilir :KK70:
:KK76:
Yok kız unutmadık, aşkolsun sen unutulacak hatun musun?

Ayak işlerini 27.01'e yıktım, bizi alma bırakma falan, sizinle sinemada buluşcaz.
Ayak islerio_O
Ahah o da benim koca dudaklı aşkım lütfen ona da çok yüklenmeyelim :KK70:
Naaaan nabiyonuz bugün siz. Deşifre deşifre o_O yeter aaa

Para içinmi :cool:Sabah sabah bi kahkaha patlattım iyi oldu
Tenk ü beybi :KK14:

gülmek güzeldir gülün :) beyni sakin kullanmayin aynen devam ha kayret:))))
konunuza giriyorum affola ama Troll kelimese Sümeyye erdogan tarafindan internette maasli grup a söylenmis bir kelime , performanslarini begenmedigi icin, .......yani...... Sümeyye erdogan akilli bir kadin vesselam :)
Pardon da ben Sümeyye Erdoğan'ın savunucusu muyum veya ahlakli olma konusunda onu mu örnek almış durumdayım
Ne alaka yanı Sümeyye

ne anladin simdi sen , lafin nerden kimden kimin icin ciktigi ortada abartmaya gerek yok yani , alinan tayfada bunu bilsin , ona göre laf ebeligi yapsinlar ,

kadın sistalarımın intikamını hunharca alacağım diyorsun :KK45:

Yeaap!
Yalnız mervecik de olsaydı, sitede "buluşalım" dediğim ilk insandı, ve eylülden beri yok. Kızkardeşliğe olan inancımı azıcık sarstı, üzdü.
default_header1.jpg

Son düzenleme:
Back