Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

konunuza giriyorum affola ama Troll kelimese Sümeyye erdogan tarafindan internette maasli grup a söylenmis bir kelime , performanslarini begenmedigi icin, .......yani...... Sümeyye erdogan akilli bir kadin vesselam :)
Pardon da ben Sümeyye Erdoğan'ın savunucusu muyum veya ahlakli olma konusunda onu mu örnek almış durumdayım
Ne alaka yanı Sümeyye

Son düzenleme:
Ne biliyon müneccim p.kumu yedin bekleyip görcez bebem çok hayal kurma sonra çok dumur olursun

Ayrıca @lamelifAmine haddini aşma
Sen 7 haziran gunu muneccim b... mu yemistin de akp %50 diye dolaniyordun. Sonra da uuuzzzunnn sure kayboldun. Darısı 1 Kasima

Son düzenleme:
güme gidecek saçma bi senaryoyla, sırf çekilmiş olmak için çekilmiş bir film olmaz umarım.. cunku böyle iddialı yapımlar, genelde cort oluyor..

Şuna adım gibi eminim ki bir Türkiye rezilliğinin yüzyıl sonraki ironisi olacak...
Allah ım gerçekten inananları samimi duygular taşıyanları bağışlasın...Ancak ben bu adama inanmıyorum güvenmiyorum.Bir gün açığa çıktığında ki her nasılsa bir sürü işaret vermesine rağmen farketmeyen çok ,bir gün açığa çıktığında çok pişman olacaksınız..Birlikte göreceğiz.İman ancak bu kadar kullanılır tepede olabilmek için..

Şimdi bir sürü suç duyurusunda bulunan Erdoğan ın filmde gerçekten tarafsız anlatılacağına nasıl inanabiliriz. Bir kere o izin vermeden çekilmez yani. Ee saçma. Bir de benim izlediğim biyografilerde hayatı anlatılan kişi ya vefat etmiş ya da elini ayağını anlattığı şeyden çekmiş kişiler oluyor. Filmlerin sonunda gösteriyolar ya. Ee hiç böylesini görmemiştim. Gören var mıı? Bence bu haksızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…