• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın Baykal ile İlgili Ses Kaydı Yayınlandı

ChopSuey

...........
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
2.587
3.447
198
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
ile ilgili 25 Mart’ta açıklanacağı
iddia edilen kaset 26 Mart 2014′ün
ilk saatlerinde yayınlandı.
Haramzadeler ve Başçalan
hesaplarından yayınlanan
kasetlerin aksine bu sefer ki adres
“DLMK Hack” isimli bir twitter
hesabı oldu. İddialara göre
Başbakan Erdoğan, Deniz
Baykal’ın kasetini internete
koyulmasında bizzat rol
oynamış. Başdanışman Mustafa
Varank ise Erdoğan’ı dinlemiş ve
konuya ilişkin ses kayıtlarını
mailine kaydetmiş.

BAYKAL’A KURULAN KASET KOMPLOSU

Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen kayıtların ses çekim kalitesinin bozuk olması dikkat çekerken, ortaya atılan iddialar gündemi değiştirecek nitelikte.

Kayıtlarda CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’a kurulan kaset komplosuyla ilgili olarak
Erdoğan’ın birinci derecede etkili olduğu iddia ediliyor. Yayınlanan ses kaydına göre,
Erdoğan kayıtları kendisinin kullandığı bilgisayar vasıtasıyla AKİT gazetesinin mail
hesabına gönderiyor, bu işlemi gerçekleştirirken danışmanları da yardımcı oluyor.

MUSTAFA VARANK BAŞBAKAN’I DİNLEDİ İDDİASI

Kayıtları yayınlayan twitter hesabının iddiasına göre bu sesler ve tek fotoğraflık
Erdoğan’ın bilgisayar başındaki görüntüsü Mustafa Varank’ın mailinin hacklenmesiyle
ortaya çıktı.

Varank’ın Erdoğan’ı bilgisayar başında ses kaydına aldığı ve daha önce Başbakanlıkta
bulunan böcek olarak bilinen ses kayıt cihazıyla da ilgili olabileceği belirtiliyor.

haberdokuz

Son düzenleme:
Çok itici herzamanki gibi gece nasıl uyuyor anlamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dırek montaj ıslerıne kendısı bakıyormuş yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Allah ım sen aklıma mukayet ol :)
webcam görüntüsü herşeyi anlatıyor evet :)
webcamdan fotosu da inandırıcı olsun diye konuldu herhalde :))

Aleni yapılanlara inanmayanlar bunlara hiç inanmaz.
Bu kasetlerle hiçbir yere varılamaz bence.

Erdoğan'ın bahsedilen webcam görüntüsü
Eki Görüntüle 1037996

ne hikmetse erdoganin sesi hep bozuk ayrica su resme bakarmisiniz lütfen :D sag taraf kulagindan dümdüz asyaya iniyor kes yapistir yapilmis apacik hemde cok acemice :D kulaginin ordan arkadaki vitrin görünmesi gerekiyordu :)

Son düzenleme:
ne hikmetse erdoganin sesi hep bozuk ayrica su resme bakarmisiniz lütfen :D sag taraf kulagindan dümdüz asyaya iniyor kes yapistir yapilmis apacik hemde cok acemice :D kulaginin ordan arkadaki vitrin görünmesi gerekiyordu :)

çok güldürdünüz beni :)
evet nedense hep sesi bozukk :)

Eki Görüntüle 1037996

çok güldürdünüz beni :)
evet nedense hep sesi bozukk :)

bu resmi gördükten sonra ses kaydini hic dinlemeye gerek duymuyorum :) ispat olarak koyulan resime bak yaa
bukadar acemice yapilmis birsey arkadasim yolla bana resmini bak ben neler yapiyorum :))))
kulak tarafindan kesimi yuvarlak olmasi gerekirken dümdüz agsaya cekmisler :))

Eki Görüntüle 1037996

bu resmi gördükten sonra ses kaydini hic dinlemeye gerek duymuyorum :) ispat olarak koyulan resime bak yaa
bukadar acemice yapilmis birsey arkadasim yolla bana resmini bak ben neler yapiyorum :))))
kulak tarafindan kesimi yuvarlak olmasi gerekirken dümdüz agsaya cekmisler :))

sağ tarafdaki gariplik dikkati çekiyor :)) bende diyorum sağ tarafı kilo almış galiba diye :37:

aynen canım onu ben de farkettim.
montaj montaj diyenler asıl montaj burda gelip görsünler :ssz:
Ayrıca Baykalın ses kaydı zamanı Başbakanın özel olarak ilgilenip de ortaya çıkmaması için çok saba sarfettiğini günlerce gazeteler de yazdı ,kendisi de ozaman çok tepki vermişti.
Aynı görüşten olmasa da Başbakan defalarca bu görüntüleme ,dinleme olaylarına asla sıcak bakmadığını her yerde de söylüyor ..
O zamanlar da çok ifade etmişti ,hem de kendi görüntü iddiaları olmadığı dönemde ..:ssz:
Mertlik budur işte ...

Ayrıca Baykalın ses kaydı zamanı Başbakanın özel olarak ilgilenip de ortaya çıkmaması için çok saba sarfettiğini günlerce gazeteler de yazdı ,kendisi de ozaman çok tepki vermişti.
Aynı görüşten olmasa da Başbakan defalarca bu görüntüleme ,dinleme olaylarına asla sıcak bakmadığını her yerde de söylüyor ..
O zamanlar da çok ifade etmişti ,hem de kendi görüntü iddiaları olmadığı dönemde ..:ssz:
Mertlik budur işte ...

Anlamadım :44: Bir mitingete Deniz Baykal'ın çıkan görüntüleriyle ilgili "GENEL BUNLAR GENEL!" diye bağıran kimdi?
Biri mertlik mi dedi? :42:

Allah ım sen aklıma mukayet ol :)
webcam görüntüsü herşeyi anlatıyor evet :)
webcamdan fotosu da inandırıcı olsun diye konuldu herhalde :))

Ilginç, 1 fotoraf ilede Berkin Elvanin terrorist ilan edildi. :ssz:

Bu fotoraf o ayni mantik ile niye delil olmasin?

Anlamadım :44: Bir mitingete Deniz Baykal'ın çıkan görüntüleriyle ilgili "GENEL BUNLAR GENEL!" diye bağıran kimdi?
Biri mertlik mi dedi? :42:

SADECE O Kısmına odaklanmışsınız.
ozaman tvlerde çok açıklama yaptı Başbakan .
Hatta bu kaseti Erdoğanın değil Kılıçdaroğlunun yayınlattığı ,BÖYLECE Deniz Baykali diskalifiye ederek onun yerine geçmek için yaptırdığı büyük ihtimal olarak öne sürülüyor.
Herşeyde Başbakana odaklanmışsınız ..
Başbakan bu kasedi sosyal medyadan toplatmak için hemen talimat verdi ,günlerce bu konular Deniz Baykal yandaş medyasında değil de diğer medya organlarında yayınlandı ,bilginize:ssz:

sağ tarafdaki gariplik dikkati çekiyor :)) bende diyorum sağ tarafı kilo almış galiba diye :37:

evet malesef dengeleyememis :))))))))))

Mertlik budur işte ...

yok canim isimize gelen montaj olur gelmeyen gercek bu is böyledir :)
cok haklisin ozamani bende hatirliyorum tepkisini göstermisti nekadar cirkin birsey insanlar düzgün yoldan elde edemediklerini hemen bel alti vurmaya basliyorlar...
bu ara konuyla alakasi yok ama FG ile ilgili yeni habrleri duydunuz mu?

evet malesef dengeleyememis :))))))))))

yok canim isimize gelen montaj olur gelmeyen gercek bu is böyledir :)
cok haklisin ozamani bende hatirliyorum tepkisini göstermisti nekadar cirkin birsey insanlar düzgün yoldan elde edemediklerini hemen bel alti vurmaya basliyorlar...
bu ara konuyla alakasi yok ama FG ile ilgili yeni habrleri duydunuz mu?

canım konu dışı mesaj yazma istersen :16:
valla benim konularımda yeni haberler var bak istersen :34:

Back