Erdoğan'ın 'affedersiniz bana Ermeni diyen oldu' sözüne Twitter'da kim

çıktı bir tanesi,çok daha çirkin şeylerle ermeni diyen oldu.
çok daha çirkin şey neymiş ermeniymiş.
al esra koymuş yine dinledim. fikrim değişmedi.

Fikrini sormadım ki zaten. Önceki yazılarımda da hep ne algıladığın umrumda değil demiştim.
Sayfalardır söylediğini ısrar ettiğin cümleye dikkat etmeni istedim. Doğru duyan insanlara hayır o cümleleri değil bu cümleleri dedi diyerek "fikrini" empoze etmeye çalıştığını bu yorumuna bakarak(özellikle ilk cümlene) itiraf ettiğini var sayıyorum ve seni tebrik ediyorum.:42:

Hakaretvari????? Mesajim nesini kibledin? Dur ben de seninkileri kibleyeyim o zaman...

bazı arkadaşlar ota çöpe üye kibliyo...sonra hiçbirşey olmasa polemik veya konu dışından ban yiyoruz.....belli bir kesimin sürekli ban yemesinin sebebi bu.....bende artık kibliyorum napıımmm:31:

bazı arkadaşlar ota çöpe üye kibliyo...sonra hiçbirşey olmasa polemik veya konu dışından ban yiyoruz.....belli bir kesimin sürekli ban yemesinin sebebi bu.....bende artık kibliyorum napıımmm:31:

Vallahi ben anlamadım ki nesini kiblemis? Tartisiyorsak bi tarafi elemek de niye degil mi? Valla beni kibledigi icin gereksiz yere ben de kibledim onu ne yapayim..

Vallahi ben anlamadım ki nesini kiblemis? Tartisiyorsak bi tarafi elemek de niye degil mi? Valla beni kibledigi icin gereksiz yere ben de kibledim onu ne yapayim..

sen gereksiz deyip yaptığını kabul ediyorsun keske herkes sen gibi olsa:19:

kiblenen cümleler incelenmiyormu

beni 2.kez geyikten atmışlardı okypete kiblemiş büyük ihtimal çok şaşırmıştım

okunması gerekmiyormu

ona kaldıysa ben kafama göe adam kibleyim yani?

sen gereksiz deyip yaptığını kabul ediyorsun keske herkes sen gibi olsa:19:
E gereksiz çünkü. Millet artik can sıkıntısından adam kibliyor :-)

okunması gerekmiyormu

Mune okuyor bildiğim kadariyla. Ama neye göre degerlendiriliyor bilmiyorum. Eğer banlanirsam bilin ki hiçbir nedeni yok sadece birisi beni kibledigi icin öyle olmus. Ha ama ben de onu kiblememe ragmen o banlanmamissa kararsiz_2013 yani işte bunda da bir anormallik vardir bence... neyse ya insallah ban yemem. Sevmiyorum çünkü :-)

Mune okuyor bildiğim kadariyla. Ama neye göre degerlendiriliyor bilmiyorum. Eğer banlanirsam bilin ki hiçbir nedeni yok sadece birisi beni kibledigi icin öyle olmus. Ha ama ben de onu kiblememe ragmen o banlanmamissa kararsiz_2013 yani işte bunda da bir anormallik vardir bence... neyse ya insallah ban yemem. Sevmiyorum çünkü :-)

dediğim gibi biz gereksiz deyip kiblemiyoruz o sebep olsa gerek....

okunması gerekmiyormu

ismimi kırmızıyla yazmışşsınız. ama biliyormusunuz,feci günah aldınız.
ben sizi kiblemedim.
bunu bizzat kibleri gören mune a sorabilirsiniz..
belki kimin kiblediğini size söylemez ama benim sizi kiblemediğimi teyid edeecektir..

bir ek,benim ban yetkim yok. diğer üyelerden farkım yyok. tek farkım rengim.
ve görevlerimi yerine getiriyorum. konu açmak,bölünü güncellemek amacıyla,
konu kapamak ve taşımak. link verilmeyen konular varmı bakmak..konu tekrarlarına dikkat etmek.
.

Son düzenleme:
ismimi kırmızıyla yazmışşsınız. ama biliyormusunuz,feci günah aldınız.
ben sizi kiblemedim.
bunu bizzat kibleri gören mune a sorabilirsiniz..
belki kimin kiblediğini size söylemez ama benim sizi kiblemediğimi teyid edeecektir..

bir ek,benim ban yetkim yok. diğer üyelerden farkım yyok. tek farkım rengim.
ve görevlerimi yerine getiriyorum. konu açmak,bölünü güncellemek amacıyla,
konu kapamak ve taşımak. link verilmeyen konular varmı bakmak..konu tekrarlarına dikkat etmek.
.

oky iyide seni suçlamak için yazmadım en doğalda hakkın sonuçta dil çıkarma smilleri vardı

hoşlanmamış ve kiblemiş olabilirsin,

hatta ben beni cb konudan kiblemiştir diyodum şaşırdım hatta o konu yüzünden atılmadığıma sevindim

neyse ya ben illa bi sebebten gidiyom burdan bu seferlik ömrüm 1 hafta sürsün bari:27::27::27::27::52::52::52::52:

ben sana yazdığım için sen kibledin sandım bana teyit etmesine yada senin kiblemediğini söylemesine gerek yok

artı kiblemiş bile olsan kızmamıştım gülmüştüm:1:öğretmenim o bana dil uzattı der gibi bende yazabilsem banane o da benim konumu kapattı derdim :27::1::1:
uzak kalmak zor oluyor ama

neden senin kibleme hakkın yok ki?:26:

Son düzenleme:
oky iyide seni suçlamak için yazmadım en doğalda hakkın sonuçta dil çıkarma smilleri vardı

hoşlanmamış ve kiblemiş olabilirsin,

hatta ben beni cb konudan kiblemiştir diyodum şaşırdım hatta o konu yüzünden atılmadığıma sevindim

neyse ya ben illa bi sebebten gidiyom burdan bu seferlik ömrüm 1 hafta sürsün bari:27::27::27::27::52::52::52::52:

ben sana yazdığım için sen kibledin sandım bana teyit etmesine yada senin kiblemediğini söylemesine gerek yok

artı kiblemiş bile olsan kızmamıştım gülmüştüm:1:öğretmenim o bana dil uzattı der gibi bende yazabilsem banane o da benim konumu kapattı derdim :27::1::1:
uzak kalmak zor oluyor ama

neden senin kibleme hakkın yok ki?:26:

beni suçlamak için yazmadınız ama nickini kırmızı ve büyüterekk yazdığınızda bu suçlamak oluyor, maalesef.
kiblleme hakkım var her üye gibi.ama kiblemedim.
sizin banlandığınızı gördüm. hatta neden gitti acaba diye bile düşündüm.
zaten bir süredir siyasetten kimseleri kiblemiyorum.. böylede devam edeceğim.

Son düzenleme:
beni suçlamak için yazmadınız ama nickini kırmızı ve büyüterekk yazdığınızda bu suçlamak oluyor, maalesef.
kiblleme hakkım var her üye gibi.ama kiblemedim.
sizin banlandığınızı gördüm. hatta neden gitti acaba diye bile düşündüm.
zaten bir süredir siyasetten kimseleri kiblemiyorum.. böylede devam edeceğim.

hmmm gerçekten biimiyodum sanırım gidip kuralları okumam gerekiyor ikide bi ban yememek için :27:

zira gözüm kesip okumadım :31::31:

neyse ahanda bi daha yazmıyom bu sefer kararlıyım 1 haftadan önce ban yemicem :51:

hahayyy adamcağız dölü mü diyememiş:27:

israil dölüüüüü diye haykıran bendim her halde:51:

Afedersiniz bu ülkede yaşayan hiç kimse aslında kökende ne olduğunu kesin bilemez, afedersiz...

hepimiz ermeniyiz yürüyüşlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

ermeni olduk. fransız olduk . amarikacı olduk . türk olamadık malesef.
ermenistan okullarını araştırın nasıl yetiştiriyorlar çocukları . özel günlerde cocuklar türk bayrağı üzerinde geçiş yapıyor. yandaş medya dersiniz diye sizin medyanızdan yazı koyuyorum buraya

Ermeni diasporası Türk doğdunuz diye sizi mahkum ediyor

Fransa’da Ermeni diasporasının hedefi olan Sırma Oran, bu kez kendisine “inkarcı” diyen France-Armenie dergisinin yöneticisi Laurent Leylekyan’ı mahkemeye verdi. İlk duruşma sert geçerken Oran, “Ermeni diasporası sadece Türk olarak doğduğunuz için sizi mahkum ediyor” dedi.

Hürriyet’ten Arzu Çakır Morın’ın haberine göre; Prof. Baskın Oran’ın kızı olan ve Fransız vatandaşlığı da bulunan Sırma Oran, 2008 yılında Fransa’da yapılan yerel seçimler öncesinde Lyon-Villeurbane Belediye Başkanı Jean Paul Bret’in, kendisini seçim listesine almak için “Ermeni soykırımını tanımayı” şart koşması üzerine ayrımcılık davası açmış ancak kaybetmişti. Oran, şimdi de kendisine “inkarcı” diyen ve ağır hakaretler savurarak hedef gösteren yazısı nedeniyle France-Armenie dergisinin yöneticisi Laurent Leylekyan aleyhinde hakaret davası açtı.

Davanın Paris Adliyesi’nde görülen ve altı saat süren önceki günkü duruşmasında hararetli tartışmalar yaşandı. 28 Şubat’ta karar duruşması yapılacak davanın son celsesinden bazı ifadeler şöyle:

Sırma Oran: “Fransa’da Türk olmak çok zor. Ermeni diasporası sadece Türk olarak doğduğunuz için sizi mahkum ediyor. ‘Türkse inkarcıdır, inkarcıysa insan değildir’ mantığı ile hepimize saldırıyorlar. Leylekyan daha önce babamı da hedef almıştı.”

Mahkeme Başkanı: “Sayın Leylekyan, siz neye dayanarak Sırma Oran hakkında bu kadar ağır cümleler kurdunuz? Türk devletinin inkarı Sırma Oran’ı da suçlama hakkını size verir mi?”

‘BENİ DE NAZİLERE BENZETTİLER’

Laurent Leylekyan: “Oran’ın inkarcı olduğuna kesinlikle inanıyorum. 2006’da Lyon’da düzenlenen inkarcı gösteriye katılması da bunun ispatı.”

Mahkeme Başkanı: “Oran oraya soykırımı tartışmak için değil, yeni dikilen anıtta ‘Jön Türk’ ifadesi kullanılmasını protesto etmek için gidiyor. Ve iki tarafın da aşırılarının gösteriyi getirdiği hali onaylamadığını belirtip oradan erken ayrıldığını söylüyor. Siz niye Oran’ın yer almadığı bu fotoğrafları bize sunuyorsunuz?”

Fransız tarihçi Maxime Gauin (Oran’ın tanığı): “Bunlar beni de Nazilere benzettiler. Ama ağızlarının payını aldılar.”

Laurent Leylekyan: “Ben bu insanlarla, soykırımı tanımayanlarla konuşmam.”

LEYLEKYAN’IN TANIKLARI

Fransız Loire milletvekili François Rochebloine, Ermeni tezlerini savunan ‘eski doktor, yeni tarihçi’ Yves Thernon ve Ermeni Kültür Derneği yöneticisi Hilda Çoboyan ise Leylekyan lehinde tanıklık yaptı.

DİYALOG İSTEMİYORLAR

Duruşmayı Hürriyet’e değerlendiren Sırma Oran, “Karşınızda sizinle konuşmak istemeyen, diyalog kurmak istemeyen insanlar var. Bizi hayvanlardan ayıran şey konuşmak, diyalog kurmak. Eğer yasalar herkesi korumazsa nereye varacağız. Söz biterse, sözün bittiği yerde nereye varacağız” dedi.

Odatv.com

Banlama, kibleme konularına girilip konu dışına çıkılmış, konuya yorum yapmak gerekiyor ama şu bildirimlere bir açıklık getireyim, konu taşıma, konu kapatma gibi işlemleri editörler yapar, onların ceza verme yetkisi yoktur, kurallara uymamaları halinde herkes gibi ceza alırlar, editörlerin yetkisini aşan yani ceza verilmesi gereken durumlarda bildirimleri Kazen, ben, Admin statüsündekiler okuyor ve değerlendiriyor, değerlendirme yorumunuzun site kurallarına aykırı olup olmamasına göre yapılıyor, her bildirim tek tek okunuyor, şayet ceza gerektirecek birşey yoksa müdahale yapılmıyor ama site kurallarına uymuyorsa o zaman ceza veriliyor.
Yani bildirildiniz diye mutlak ceza alacaksınız diye bir kaide yok, yeter ki kuralları aşacak seviyede yorum yapılmış olmasın:34:

okunması gerekmiyormu

Kafanıza göre bildirim yapsanızda kurallara uygun hiçbir yorum ceza almaz, 2. kez geyikten atılma sebebiniz o gece nerdeyse birçok topikte konu dışı bir sürü mesajınız olması, konu dışı mesaj dediğiniz taş çatlasın birkaç tane olur, ciddi konulara girip konuya yorum yapmak yerine işi geyiğe vurmuşsanız ceza alırsınız.

Banlama, kibleme konularına girilip konu dışına çıkılmış, konuya yorum yapmak gerekiyor ama şu bildirimlere bir açıklık getireyim, konu taşıma, konu kapatma gibi işlemleri editörler yapar, onların ceza verme yetkisi yoktur, kurallara uymamaları halinde herkes gibi ceza alırlar, editörlerin yetkisini aşan yani ceza verilmesi gereken durumlarda bildirimleri Kazen, ben, Admin statüsündekiler okuyor ve değerlendiriyor, değerlendirme yorumunuzun site kurallarına aykırı olup olmamasına göre yapılıyor, her bildirim tek tek okunuyor, şayet ceza gerektirecek birşey yoksa müdahale yapılmıyor ama site kurallarına uymuyorsa o zaman ceza veriliyor.
Yani bildirildiniz diye mutlak ceza alacaksınız diye bir kaide yok, yeter ki kuralları aşacak seviyede yorum yapılmış olmasın:34:

Kafanıza göre bildirim yapsanızda kurallara uygun hiçbir yorum ceza almaz, 2. kez geyikten atılma sebebiniz o gece nerdeyse birçok topikte konu dışı bir sürü mesajınız olması, konu dışı mesaj dediğiniz taş çatlasın birkaç tane olur, ciddi konulara girip konuya yorum yapmak yerine işi geyiğe vurmuşsanız ceza alırsınız.

Zaten konu dışına çıkılıyor. ''Katledilen Foklar'' diye haber yapılsa; konu hemen başörtüsü,abdest, namaz, akp 'ye dönüşüyor

Back