Erdoğan'ın 'affedersiniz bana Ermeni diyen oldu' sözüne Twitter'da kim

Bu adam vatandasa israil döllü, al anani git, vatandasin üstüne yürümeler felan yapabiliyor, ihsanoglu için monser, sehitler için kelle diyebiliyor. Ölmus çoçuklari yuhlatabiliyor fakat GUYA ermeni dölü'mu diyemiyormuymus? Ki adam ermeni dö.. dese sonradan af edersin, çok çirkin seyler söylediler dese bir nebze anlarim, fakat siz nereden biliyorsunuz adamin güya bunu ima ettigini?

Herkez ayni sekilde anliyor, niye cümledeki bir lafa, virgüle odakanlanip degisik anlamlar çikarmak istiyorsunuz? Yani adamin dedigi ortada, yüz ifadesi ortada. Geçmiste söyledikleri ortada, yani niye halen savunma hisini diyorsunuz hayret.

Ki bu adam üstelik yalan söyledi, daha önce gürcü oldugunu kabul etmisti. Yani yalan söyleyen adamin iyi niyetleri var oldugunumu savunmak istiyorsunuz simdi? :ssz:

Mevzu Erdoğan savunuculuğu değil , ya da bu konuşmayı izleyenlerin neyi nasıl anladığı .Tek sinir bozucu olan ısrarla doğru cümleyi yazan kişiye , bunlar senin cümlelerin , videoda öyle bir konuşma yok denmesi.Var işte var . Ne anladığınız umrumda değil videodan demiştim zaten , Erdoğanın geçmiş söylemleri de umrumda değil . İnsanları aptal yerine koymanıza tahammülüm yok dedim oky e , O anladı beni .Anladı ki , ben öyle algıladım diye çevirmeye başladı .Oysa algıdan değil ağzıdan çıkandan bahsediyorduk.Bana masal anlatmayın o yüzden .

anlatamazsın inan. bu kadar insan yanlış anladı bir onlar doğrru algıladı. bel altı vurmakla editörlüğüme laf atmakla olmuyor bu işler.
biri desin bakayım,ben konu tekrarı dedim mesaj yazdım yada kibledim,konu tekrarı yada link yok diye, oky umursamadı. alsınlar ediliğimi.

Evet, karsidaki kiside suç bulmayi bazeleri çok seviyor. Her hakareti sayiyorlar ondan sonra "Mune tarafli, hep ben ban yiyorum" oluyor.
Bende mesela daha önce kaç sefer ban yemis bir insanim, Mune bu zor sartlarda yine herkeze esit davraniyor, ve sende okycim. O bel alti laflara bakmamak gerek. Kendini bildikten sonra, baskalarin ne dedigi önemli degil :34:

Bu adam vatandasa israil döllü, al anani git, vatandasin üstüne yürümeler felan yapabiliyor, ihsanoglu için monser, sehitler için kelle diyebiliyor. Ölmus çoçuklari yuhlatabiliyor fakat GUYA ermeni dölü'mu diyemiyormuymus? Ki adam ermeni dö.. dese sonradan af edersin, çok çirkin seyler söylediler dese bir nebze anlarim, fakat siz nereden biliyorsunuz adamin güya bunu ima ettigini?

Herkez ayni sekilde anliyor, niye cümledeki bir lafa, virgüle odakanlanip degisik anlamlar çikarmak istiyorsunuz? Yani adamin dedigi ortada, yüz ifadesi ortada. Geçmiste söyledikleri ortada, yani niye halen savunma hisini diyorsunuz hayret.

Ki bu adam üstelik yalan söyledi, daha önce gürcü oldugunu kabul etmisti. Yani yalan söyleyen adamin iyi niyetleri var oldugunumu savunmak istiyorsunuz simdi? :ssz:

HERKES kelimesine HERKEZ yazdığınız için ısrarla, o laflari anlamanizi da beklemek saçmalık olur... Selametle...

Son düzenleyen: Moderatör:
3. kez izlediğinde senin ısrarla dedi dediğin şeyi demediğini göreceksin çünkü.Gerçekleri görüp evet yanılmışım demek her babayiğidin harcı değil tabii:ssz:

3. kez izlediğinde senin ısrarla dedi dediğin şeyi demediğini göreceksin çünkü.Gerçekleri görüp evet yanılmışım demek her babayiğidin harcı değil tabii:ssz:
beni polemiğe itemeyeceksin ex.
ben 1 kere dinlediğimde ne dediğini anlayacak zekaya sahibim. sanada son mesajım.

HERKES kelimesine HERKEZ yazdığınız için ısrarla, o laflari anlamanizi da beklemek saçmalık olur... Selametle...

Hahahaha çok komik buldum yorumunuzu. Ben avrupada yasiyorum ve 3 dil konusuyorum. Ben Türkiyede dogup, büyümedim, Türkçe dersi almadim ve ona ragmen yine Türkçemin iyi oldugunu düsünüyorum. Ve bir harf fakli yazdigim için anlami degismiyor sekerim. Benim yorumuma sadece böyle bel atli bir sekilde küçümsemeye çalisiyorsan demek ki vermek istedigim mesaj yerini varmis :34:

[video=youtube;qqwxGqLynQY]http://www.youtube.com/watch?v=qqwxGqLynQY[/video]
video bu bende
çirkin şeylerle(kelimelerle)ermeni diyen oldu anladım.....
yoksa daha çirkin şekilde ermeni diyen oldu derdi.....

Hahahaha çok komik buldum yorumunuzu. Ben avrupada yasiyorum ve 3 dil konusuyorum. Ben Türkiyede dogup, büyümedim, Türkçe dersi almadim ve ona ragmen yine Türkçemin iyi oldugunu düsünüyorum. Ve bir harf fakli yazdigim için anlami degismiyor sekerim. Benim yorumuma sadece böyle bel atli bir sekilde küçümsemeye çalisiyorsan demek ki vermek istedigim mesaj yerini varmis :34:

bunun üstüne bi de cahil yobaz de tam olsun....de de çekinme:ssz:

Bana da laf gelmiş eh madem biz de kendi doğru bildiğimizi okuyalm :ssz:
Erdoğan'ın konuşmasını dinledim ve 'daha cirkin şekilde' değil 'daha çirkin şeylerle'.. cümlenin doğrusu bu. Hani her zaman doğruluktan yanayız ya he işte bir tek harfi bile değiştiremezsiniz o yüzden. Ayrıca bunu izleyen Ermeniler ne bilsin zamanında Erdoğan'a Ermeni dölü dendiğini ? Ben bir Türkmen olarak ben de bilmiyorum. Koskoca başbakan bunu hesap edemiyor mu da bir cümle ortaya atıp ardından seçmenlerinin düzeltmesini bekliyor? Bunu mu düşünmeliyiz yani?
Ayrıca zamanında ben Gürcüyüm dedi bugün sanki Gürcülük kötü bir şeymiş gibi bana öyle dediler ama ben Türküm diyor. ee nerede kaldı senin ben Gürcüyüm dediğin? Hani savunuyorsunuz ya hah işte her türlü doğru savunun.

ben 1 kere dinlediğimde ne dediğini anlayacak zekaya sahibim. sanada son mesajım.

oky senin cidden zeki biri olduğunu düşünüyorum...mimiklere ve cümleye iyi dikkat et anlayacaksın......:ssz:

Ben de 4 dil konuşuyorum Türkçeyi de sayarsak 5 dil oluyor. Türkçe benim ana dilim bile değil. Annem Araptır babam da Kürt. Ben de kendi cabalarimla ogrendim Türkçeyi. Ama 3 dil biliyor oldugunuza göre ; bildigin bir kelimeye 10 kere, bilmedigin bir kelimeye de 1 kere bakmalisin kuralini da bilmeniz gerekiyordu heralde.. !!!
Evet vermek istediginiz mesaj yerine vardi. Burda olmamaniza ragmen buranin Basbakaninin ne dedigini anlamanizin ne kadar salakca bir şey oldugunu anlamis oldum. Cok üstünüze gittiysem kusuruma bakmayin artik. .!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
çıktı bir tanesi,çok daha çirkin şeylerle ermeni diyen oldu.
çok daha çirkin şey neymiş ermeniymiş.
al esra koymuş yine dinledim. fikrim değişmedi.

Ben de 4 dil konuşuyorum Türkçeyi de sayarsak 5 dil oluyor. Türkçe benim ana dilim bile değil. Annem Araptır babam da Kürt. Ben de kendi cabalarimla ogrendim Türkçeyi. Ama 3 dil biliyor oldugunuza göre ; bildigin bir kelimeye 10 kere, bilmedigin bir kelimeye de 1 kere bakmalisin kuralini da bilmeniz gerekiyordu heralde.. !!!
Evet vermek istediginiz mesaj yerine vardi. Burda olmamaniza ragmen buranin Basbakaninin ne dedigini anlamanizin ne kadar salakca bir şey oldugunu anlamis oldum. Cok üstünüze gittiysem kusuruma bakmayin artik. .!!!!

Bende sana karsi konusmayi bilirim,hakaret vari sözleri sarf edebilirim fakat yapmiyacagim. Polemige girmeyecegim ve bu mesajini kibledim.

Sanada hayirli forumlar dilerim :ssz:

Neden o zaman 2 kere dinledin ?
Erdoğana 2. bir şans vermiş olman gözlerimi yaşarttı . Ama 3 .yü dinlesen sayfalarca yazdıktan sonra öyle dememiş evet desen , ne yüce bir insan olacaktın gönlümde , nasip değilmiş:14:

Neden o zaman 2 kere dinledin ?
Erdoğana 2. bir şans vermiş olman gözlerimi yaşarttı . Ama 3 .yü dinlesen sayfalarca yazdıktan sonra öyle dememiş evet desen , ne yüce bir insan olacaktın gönlümde , nasip değilmiş:14:
yoo.arkadaşım merak etti. onada dinlettim. doğal olarak yanında olunca ddinlememek mümkün
olmuyor.:ssz:

Son düzenleme:
Bende sana karsi konusmayi bilirim,hakaret vari sözleri sarf edebilirim fakat yapmiyacagim. Polemige girmeyecegim ve bu mesajini kibledim.

Sanada hayirli forumlar dilerim :ssz:

Hakaretvari????? Mesajim nesini kibledin? Dur ben de seninkileri kibleyeyim o zaman...

konuşmayı dinledimde

cümle şu şekilde

bana gürcü diyende oldu

aferdersiniz çok çirkin şeylerle ermeni diyende ...ben türküm

çok daha çirkin şeyler den kastı ( ermeni dölü) biliyorum çok çirkin ben burda bu sözü kullanırken esef duyuyorum çıkmış başbakan ekrandan bunu bu şekilde söylecek ve en başta bizler burda onu harcamakla kalmayacağız herkes harcayacak

ermeni dölü küfür gibidir anadoluda

hatta biri birine kızınca ermenimisin ne kadar acımasızsın der

çoğu bunun içeriğini bilerek değil karşışındakini kızdırması için yeterli olur

herşeyden önce kendi dinim adına konuşuyorum islamda ırkçılık yoktur

hadis ile sağlamlaştıracak olursak

Siyah olanın beyaz olana Arap olanın aceme hiçbir üstünlüğü yoktur bu cahiliye adeti ayaklarımın altındadır .
(Veda Hutbesi Hz Muhammed sav)

ki cümlelerinin başında bırakın arap arabım kürd kürdüm alevi aleviyim desin diye başlıyor

biliyomusunuz arkadaşlar

karşıt görüşünüzde olan başbakan konuştuğunda başı yada sonu kesilmiş umrunuzda değil sadece ortadaki cümleyi alıyor ve adamı yerden yere vuruyorsunuz

ama bu veya herhangi bir konuda kemal bey veya ekmel bey konuştuğunda

kesilme varsa dibine kadar kurcalıyorsunuzz

samimiyetinizei inanmayı çok isterdim

ancak çamura yatarak olmaz ki bu

her seferinde üstüne basa basa söylüyorum sonunda kadar RTE

ancak yeri gelir sizin görüşlerinizi önemserim evet haklılar aslında deyip oturur düşünürüm

hatta emin olun mhp kendisine yakışır bir aday çıkarsaydı

yada ekmel bey mhp-saadet-bbp ve emsalindeki ortak adayı olsaydı gönlüm büyük ihtimal kayardı ve %90 oyum ekmel beye olurdu

ama daha 3 ay önce chp ile çay bile içmem diyen mhp çıkıp çatı aday çıkarırsa ...........:50::50:

hepinize sevgiler
kerdeş kardeş yazışalım şurda canım :34::34:

Son düzenleme:
konuşmayı dinledimde

cümle şu şekilde

bana gürcü diyende oldu

aferdersiniz çok çirkin şeylerle ermeni diyende ...ben türküm

çok daha çirkin şeyler den kastı ( ermeni dölü) biliyorum çok çirkin ben burda bu sözü kullanırken esef duyuyorum çıkmış başbakan ekrandan bunu bu şekilde söylecek ve en başta bizler burda onu harcamakla kalmayacağız herkes harcayacak

ermeni dölü küfür gibidir anadoluda

hatta biri birine kızınca ermenimisin ne kadar acımasızsın der

çoğu bunun içeriğini bilerek değil karşışındakini kızdırması için yeterli olur

herşeyden önce kendi dinim adına konuşuyorum islamda ırkçılık yoktur

hadis ile sağlamlaştıracak olursak

Siyah olanın beyaz olana Arap olanın aceme hiçbir üstünlüğü yoktur bu cahiliye adeti ayaklarımın altındadır .
(Veda Hutbesi Hz Muhammed sav)

ki cümlelerinin başında bırakın arap arabım kürd kürdüm alevi aleviyim desin diye başlıyor

biliyomusunuz arkadaşlar

karşıt görüşünüzde olan başbakan konuştuğunda başı yada sonu kesilmiş umrunuzda değil sadece ortadaki cümleyi alıyor ve adamı yerden yere vuruyorsunuz

ama bu veya herhangi bir konuda kemal bey veya ekmel bey konuştuğunda

kesilme varsa dibine kadar kurcalıyorsunuzz

samimiyetinizei inanmayı çok isterdim

ancak çamura yatarak olmaz ki bu

her seferinde üstüne basa basa söylüyorum sonunda kadar RTE

ancak yeri gelir sizin görüşlerinizi önemserim evet haklılar aslında deyip oturur düşünürüm

hatta emin olun mhp kendisine yakışır bir aday çıkarsaydı

yada ekmel bey mhp-saadet-bbp ve emsalindeki ortak adayı olsaydı gönlüm büyük ihtimal kayardı ve %90 oyum ekmel beye olurdu

ama daha 3 ay önce chp ile çay bile içmem diyen mhp çıkıp çatı aday çıkarırsa ...........:50::50:

hepinize sevgiler
kerdeş kardeş yazışalım şurda canım :34::34:

Telefondan girdiğim için begenemiyorum. Ama cok begendim. .. Bir sey hakkinda kesin konuşmak icin o seyi bastan sona dinlemek gerektiğini herkesin bilmesi lazim...

Back