- 18 Temmuz 2013
- 954
- 858
- 303
Bu adam vatandasa israil döllü, al anani git, vatandasin üstüne yürümeler felan yapabiliyor, ihsanoglu için monser, sehitler için kelle diyebiliyor. Ölmus çoçuklari yuhlatabiliyor fakat GUYA ermeni dölü'mu diyemiyormuymus? Ki adam ermeni dö.. dese sonradan af edersin, çok çirkin seyler söylediler dese bir nebze anlarim, fakat siz nereden biliyorsunuz adamin güya bunu ima ettigini?
Herkez ayni sekilde anliyor, niye cümledeki bir lafa, virgüle odakanlanip degisik anlamlar çikarmak istiyorsunuz? Yani adamin dedigi ortada, yüz ifadesi ortada. Geçmiste söyledikleri ortada, yani niye halen savunma hisini diyorsunuz hayret.
Ki bu adam üstelik yalan söyledi, daha önce gürcü oldugunu kabul etmisti. Yani yalan söyleyen adamin iyi niyetleri var oldugunumu savunmak istiyorsunuz simdi?![]()
Mevzu Erdoğan savunuculuğu değil , ya da bu konuşmayı izleyenlerin neyi nasıl anladığı .Tek sinir bozucu olan ısrarla doğru cümleyi yazan kişiye , bunlar senin cümlelerin , videoda öyle bir konuşma yok denmesi.Var işte var . Ne anladığınız umrumda değil videodan demiştim zaten , Erdoğanın geçmiş söylemleri de umrumda değil . İnsanları aptal yerine koymanıza tahammülüm yok dedim oky e , O anladı beni .Anladı ki , ben öyle algıladım diye çevirmeye başladı .Oysa algıdan değil ağzıdan çıkandan bahsediyorduk.Bana masal anlatmayın o yüzden .