Bu adam vatandasa israil döllü, al anani git, vatandasin üstüne yürümeler felan yapabiliyor, ihsanoglu için monser, sehitler için kelle diyebiliyor. Ölmus çoçuklari yuhlatabiliyor fakat GUYA ermeni dölü'mu diyemiyormuymus? Ki adam ermeni dö.. dese sonradan af edersin, çok çirkin seyler söylediler dese bir nebze anlarim, fakat siz nereden biliyorsunuz adamin güya bunu ima ettigini?
Herkez ayni sekilde anliyor, niye cümledeki bir lafa, virgüle odakanlanip degisik anlamlar çikarmak istiyorsunuz? Yani adamin dedigi ortada, yüz ifadesi ortada. Geçmiste söyledikleri ortada, yani niye halen savunma hisini diyorsunuz hayret.
Ki bu adam üstelik yalan söyledi, daha önce gürcü oldugunu kabul etmisti. Yani yalan söyleyen adamin iyi niyetleri var oldugunumu savunmak istiyorsunuz simdi?
anlatamazsın inan. bu kadar insan yanlış anladı bir onlar doğrru algıladı. bel altı vurmakla editörlüğüme laf atmakla olmuyor bu işler.
biri desin bakayım,ben konu tekrarı dedim mesaj yazdım yada kibledim,konu tekrarı yada link yok diye, oky umursamadı. alsınlar ediliğimi.
ya emrin olur. sen izle dedin diye 3cü kere izleyeceğim. kusura bakma 2 taneyle anladığımı anladım.http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogandan-skandal-ifadeler-571610/
Başlığa dikkat, videoda da dakika 02:46 dan itibaren.... Senin algıladığın değil , doğru algılayan insanlara bile yalan demen mesele !
Bu adam vatandasa israil döllü, al anani git, vatandasin üstüne yürümeler felan yapabiliyor, ihsanoglu için monser, sehitler için kelle diyebiliyor. Ölmus çoçuklari yuhlatabiliyor fakat GUYA ermeni dölü'mu diyemiyormuymus? Ki adam ermeni dö.. dese sonradan af edersin, çok çirkin seyler söylediler dese bir nebze anlarim, fakat siz nereden biliyorsunuz adamin güya bunu ima ettigini?
Herkez ayni sekilde anliyor, niye cümledeki bir lafa, virgüle odakanlanip degisik anlamlar çikarmak istiyorsunuz? Yani adamin dedigi ortada, yüz ifadesi ortada. Geçmiste söyledikleri ortada, yani niye halen savunma hisini diyorsunuz hayret.
Ki bu adam üstelik yalan söyledi, daha önce gürcü oldugunu kabul etmisti. Yani yalan söyleyen adamin iyi niyetleri var oldugunumu savunmak istiyorsunuz simdi?
beni polemiğe itemeyeceksin ex.3. kez izlediğinde senin ısrarla dedi dediğin şeyi demediğini göreceksin çünkü.Gerçekleri görüp evet yanılmışım demek her babayiğidin harcı değil tabii
HERKES kelimesine HERKEZ yazdığınız için ısrarla, o laflari anlamanizi da beklemek saçmalık olur... Selametle...
Hahahaha çok komik buldum yorumunuzu. Ben avrupada yasiyorum ve 3 dil konusuyorum. Ben Türkiyede dogup, büyümedim, Türkçe dersi almadim ve ona ragmen yine Türkçemin iyi oldugunu düsünüyorum. Ve bir harf fakli yazdigim için anlami degismiyor sekerim. Benim yorumuma sadece böyle bel atli bir sekilde küçümsemeye çalisiyorsan demek ki vermek istedigim mesaj yerini varmis
beni polemiğe itemeyeceksin ex.
ben 1 kere dinlediğimde ne dediğini anlayacak zekaya sahibim. sanada son mesajım.
Hahahaha çok komik buldum yorumunuzu. Ben avrupada yasiyorum ve 3 dil konusuyorum. Ben Türkiyede dogup, büyümedim, Türkçe dersi almadim ve ona ragmen yine Türkçemin iyi oldugunu düsünüyorum. Ve bir harf fakli yazdigim için anlami degismiyor sekerim. Benim yorumuma sadece böyle bel atli bir sekilde küçümsemeye çalisiyorsan demek ki vermek istedigim mesaj yerini varmis
Ben de 4 dil konuşuyorum Türkçeyi de sayarsak 5 dil oluyor. Türkçe benim ana dilim bile değil. Annem Araptır babam da Kürt. Ben de kendi cabalarimla ogrendim Türkçeyi. Ama 3 dil biliyor oldugunuza göre ; bildigin bir kelimeye 10 kere, bilmedigin bir kelimeye de 1 kere bakmalisin kuralini da bilmeniz gerekiyordu heralde.. !!!
Evet vermek istediginiz mesaj yerine vardi. Burda olmamaniza ragmen buranin Basbakaninin ne dedigini anlamanizin ne kadar salakca bir şey oldugunu anlamis oldum. Cok üstünüze gittiysem kusuruma bakmayin artik. .!!!!
beni polemiğe itemeyeceksin ex.
ben 1 kere dinlediğimde ne dediğini anlayacak zekaya sahibim. sanada son mesajım.
yoo.arkadaşım merak etti. onada dinlettim. doğal olarak yanında olunca ddinlememek mümkünNeden o zaman 2 kere dinledin ?
Erdoğana 2. bir şans vermiş olman gözlerimi yaşarttı . Ama 3 .yü dinlesen sayfalarca yazdıktan sonra öyle dememiş evet desen , ne yüce bir insan olacaktın gönlümde , nasip değilmiş
Bende sana karsi konusmayi bilirim,hakaret vari sözleri sarf edebilirim fakat yapmiyacagim. Polemige girmeyecegim ve bu mesajini kibledim.
Sanada hayirli forumlar dilerim
konuşmayı dinledimde
cümle şu şekilde
bana gürcü diyende oldu
aferdersiniz çok çirkin şeylerle ermeni diyende ...ben türküm
çok daha çirkin şeyler den kastı ( ermeni dölü) biliyorum çok çirkin ben burda bu sözü kullanırken esef duyuyorum çıkmış başbakan ekrandan bunu bu şekilde söylecek ve en başta bizler burda onu harcamakla kalmayacağız herkes harcayacak
ermeni dölü küfür gibidir anadoluda
hatta biri birine kızınca ermenimisin ne kadar acımasızsın der
çoğu bunun içeriğini bilerek değil karşışındakini kızdırması için yeterli olur
herşeyden önce kendi dinim adına konuşuyorum islamda ırkçılık yoktur
hadis ile sağlamlaştıracak olursak
Siyah olanın beyaz olana Arap olanın aceme hiçbir üstünlüğü yoktur bu cahiliye adeti ayaklarımın altındadır .
(Veda Hutbesi Hz Muhammed sav)
ki cümlelerinin başında bırakın arap arabım kürd kürdüm alevi aleviyim desin diye başlıyor
biliyomusunuz arkadaşlar
karşıt görüşünüzde olan başbakan konuştuğunda başı yada sonu kesilmiş umrunuzda değil sadece ortadaki cümleyi alıyor ve adamı yerden yere vuruyorsunuz
ama bu veya herhangi bir konuda kemal bey veya ekmel bey konuştuğunda
kesilme varsa dibine kadar kurcalıyorsunuzz
samimiyetinizei inanmayı çok isterdim
ancak çamura yatarak olmaz ki bu
her seferinde üstüne basa basa söylüyorum sonunda kadar RTE
ancak yeri gelir sizin görüşlerinizi önemserim evet haklılar aslında deyip oturur düşünürüm
hatta emin olun mhp kendisine yakışır bir aday çıkarsaydı
yada ekmel bey mhp-saadet-bbp ve emsalindeki ortak adayı olsaydı gönlüm büyük ihtimal kayardı ve %90 oyum ekmel beye olurdu
ama daha 3 ay önce chp ile çay bile içmem diyen mhp çıkıp çatı aday çıkarırsa ...........
hepinize sevgiler
kerdeş kardeş yazışalım şurda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?