Erdoğan'ın 'affedersiniz bana Ermeni diyen oldu' sözüne Twitter'da kim

. Onun yerine cok afedersiniz cirkin bir sekilde Ermeni diyen oldu dedi.
bilgece bu sizin cümleniz
ve buda erdoğanın
.'Benim için Gürcü dediler. Affedersin daha çirkinini söylediler, Ermeni dediler'

aradaki fark aşikar. gürcüdende çirkin ermeni.
ermeni gürcüden çirkinmi.

ha gürcü ehh idare ederde daha beteri var çirkinlikte oda ermeni olmak

Son düzenleme:
herseyden once , vicdanli bir insan olsa keske...

Son düzenleme:
Yok artık
Sırf savunacağım diye adamın söylediğini bile değiştirip ''daha çirkin şekilde Ermeni dediler'' demiş biri.
Videosunu izleyin bari o kadar ölümüne savunacağınıza.
dün kendine ben gürcüyüm demiş bugun de bana gürcü dediler diye hakaret saymış gürcü olmayı. Kendini yalanlaması da cabası.:97:
Nereden tutsan elinde kalıyor artık

Kararsiz_2013e yazdığım cevap size de cevaptir..

Üzgünüm ama başbakanın savunmasını yaparken kullandığınız cümle başbakana değil size ait.
Gürcü kökenli olmasına rağmen Gürcü dediler değilim Türküm demesi de mi doğru?
Neyse ya her şekilde doğru nasılsa. Başbakan terbiyeli ve efendi biri olduğu için döl demedi ondan böyle oldu.

Son düzenleme:
Bu memlekette yillarca her Ermeniye pis kanli denildi.
Belki Ermeniler de masum degil ama hic bir millet hor gorulmeyi haketmez.
Kan kandan, irk irktan, insan insandan ustun degildir.

size sonuna kadar katılıyorum...
ilgili videoyu bende izledim ve Başbakanın ne söylemek istediği çok açık ortada..

döl kelimesini kullanmak yerine; "çok çirkin şeylerle" diyor..
yani buradan Ermenilere, Gürcülere çirkin dediği sonucu çıkmaz..

her zaman ki gibi bir kesim nereden ne çıkaracağını şaşırdı..

daha düne kadar aynı insanlar Ekmel Beyin İstiklal Marşı konusunda yanlış anlaşıldığını, herhalde diyerek şehitlerden bahsettiğini söylüyor,
virgülü nereye koymamız gerektiğini, cümleyi nasıl yorumlamamız gerektiğini öğretiyordu..

bugün o insanlar kalkmış Ermenilere, Gürcülere çirkin dedi diyor..

işlerine geldiği gibi yorumlamak bu olsa gerek..
ama sözde herkes objektif...

Sen bu videoyu izlediğine emin misin oky ?
Hayır yani haberi link verip ,haber olarak buraya taşımışsın eyvallah . Sonrasında haberin başlığını gerçekmiş gibi diretmek , doğruyu dinleyen insanları da videoyu çarpıtmakla suçlamak neyin kafası ?
Erdoğan ne demiş :
'' Çıktı bir tanesi , aynı zihniyet... Gürcüdür diyen oldu
Çıktı bir tanesi ..... afferdesin çok daha çirkin ŞEYLERLE ermeni diyen oldu .
Yani dedemden de babamdam da , hepsinden öğrendiğim ben Türküm.''
Bunu neden demiş , aslında ne demek istemiş gibi niyet ve zihin okumanın dışına çıkıp , bir de ağzından bire bir çıkanı değiştirince ucuz gazetecilik yapan manşetlerden bir farkı kalmıyor savunduğunuzu sandığınız ideolojinin.
Erdoğanın ne dediği yukarda , buradan dileyen dilediği manayı çıkarsın bana ne !
Ama kimse elini kolunu sallayarak doğruyu yazan insana çok biliyormuş gibi yanlış ahkam kesmesin .
Hadi şimdi işine bak diyeceğim ama bu sitedeki işinin bir parçası siyaset editörlüğü , onu da nasıl yaptığın ortada .
Ha bu arada algı manipülesi de böyle ortaya çıkıyor demek , hayretle arkadan gelip yazanlar da '' hayret bir şey nasıl da böyle çevirdiniz yazmış , bari videoyu izleseydiniz yazmış ''
Şaka gibi , harbiden 1 Nisan şakası gibisiniz ama ne yazık ki sene de bir kez gelmiyorsunuz başa.

Son düzenleme:
dinledim ex. ve 2 kere dinledim hatta. ve doğru algıladım. sorun bende değil.

ha ayrıca siyaset editörküğündeki görevim sadece konu tekrarlarını bulup konu kapamak. link verilmeyenlere bakmak. haber nitelikli konuların açılmasına dikkat etmek.
bunun dışıunda bir görevim yok. bunuda gayet iyi yaptığımı düşünyorum

Son düzenleme:
dinledim ex. ve 2 kere dinledim hatta. ve doğru algıladım. sorun bende değil.

Sana algını sormuyorum , nasıl istersen öyle algılamakta serbestsin zaten . Ama ağızdan çıkan cümleleri çarpıtarak yazmaya , doğruyu yazan üyeye de bunlar senin sözlerin Erdoğanın değil demeye hakkın yok , bunu hatırlatıyorum sadece .

evet. çünkü ben dinlediğime bakarım. dinlediğim evet,benim algıladığımın aynısı.
hatırlatmana gerek yok. kullaklarım sağır olmadı henüz.

Son düzenleme:

Bu adam vatandasa israil döllü, al anani git, vatandasin üstüne yürümeler felan yapabiliyor, ihsanoglu için monser, sehitler için kelle diyebiliyor. Ölmus çoçuklari yuhlatabiliyor fakat GUYA ermeni dölü'mu diyemiyormuymus? Ki adam ermeni dö.. dese sonradan af edersin, çok çirkin seyler söylediler dese bir nebze anlarim, fakat siz nereden biliyorsunuz adamin güya bunu ima ettigini?

Herkez ayni sekilde anliyor, niye cümledeki bir lafa, virgüle odakanlanip degisik anlamlar çikarmak istiyorsunuz? Yani adamin dedigi ortada, yüz ifadesi ortada. Geçmiste söyledikleri ortada, yani niye halen savunma hisini diyorsunuz hayret.

Ki bu adam üstelik yalan söyledi, daha önce gürcü oldugunu kabul etmisti. Yani yalan söyleyen adamin iyi niyetleri var oldugunumu savunmak istiyorsunuz simdi?

anlatamazsın inan. bu kadar insan yanlış anladı bir onlar doğrru algıladı. bel altı vurmakla editörlüğüme laf atmakla olmuyor bu işler.
biri desin bakayım,ben konu tekrarı dedim mesaj yazdım yada kibledim,konu tekrarı yada link yok diye, oky umursamadı. alsınlar ediliğimi.

Son düzenleme:
Herkes bir kötü bir çirkin zaten gözünde bir tek kendisi mükemmel kendisi saf kan Türk. Kendisinin de aslını biliyoruz. Ne demek yahu bana Gürcü dediler daha da çirkini bana Ermeni dediler bu nasıl laftır bunun anlamı Gürcü çirkin bir yakıştırma ama daha çirkini de var Ermeni yani ikisi de ona göre çirkin. Peki neye göre kime göre çirkin. Çok şükür Türkçe okuma ve anlama kabiliyetim var. Herkesi ayrıştıra ayrıştıra bitiremedi zaten. Neymiş İhsanoğlu Türkiye doğumlu değilmiş ee sende Gürcistan da doğduğunu sonra Türkiye'ye taşındığınızı söylemedin mi? eee bu konu böyle Türkiye'de doğmaya geliyorsa Atatürk'te Selanik doğumlu ama bu ülkeye kazandırdıkları tartışılamaz bile. Yani nerede doğduğun hiç önemli değil. Bu ülkede doğsan ne olur bu ülkenin topraklarını işletmelerini karış karış sattıktan sonra oğulların bu vatan için askerlik bile yapmadıktan sonra. Kimse aslını inkar etmiyor onun gibi Demirtaş Kürdüm diyor, Kılıçdaroğlu Aleviyim diyor sanki inkar eden var. Yeter artık bir CB adayının üslubu bu olmamalı.

Bi taraf, "tarafsız olun" diyor. Diger taraf da "tarafsiz olun" diyor. Ama kimse tarafsiz olmuyor. Biri Kilicdarogluna da şu dölü bu dölü dese ona da haykiririm. Ama biliyorum ki bu laflari CHP zihniyetinden birileri soyleseydi. Kılıçdaroğlu deseydi. Su savunduklari seyleri yazmazlardi. Ermenilelere cirkin dedi demezlerdi.
Herkes bilsin ki ister Recep olsun ister Kemal olsun ister Devlet olsun ister Selahattin olsun ya da Ali olsun Veli olsun Anthony olsun Richard olsun. Dunya uzerinde hicbir insan annesine laf edilmesini kaldiramaz. Biri çıkıp Anthony'e Türk dölü dese kabul edemez. Ederse Serefsizdir. Çünkü bu bir kufurdur. Ahlaksizliktir. Insan annesine laf ettirmez. Hele de oruspu damgasi vurdurtmaz.
Işte, sizler bunu anlamiyorsunuz. Recep düşmanlığı AKP düşmanlığı bence ahlak anlayisimizi degistirmemeli.. Bir insana düşman olduğumuz icin ona ve annesine küfür etme hakkimiz yoktur. Bu bizim edebimizden, gördüğümüz terbiyedendir.

Ama dogruyu söyleyince biz TARAF olduğumuz icin GOZUMUZ BIR SEYI GORMUYORMUS deniyor... Ben Türkçe'nin nasil bir dil olduğunu biliyorum.. Ve okuduğumu, dinledigimi anliyorum cok şükür. Bu taraf oldugum icin edindigim bir huy değil. Hocalarima karşı boynumun borcu olduğu icindir...

Bana cevap yazan bütün TARAFSIZLARA! cevabimdir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…