Kararsiz_2013e yazdığım cevap size de cevaptir..
Cok daha cirkin bir SEKILDE Ermeni diyen oldu. Dedi Erdoğan
. Ermeniyi kotulemedi. Ermeni dölü diyenler oldu bilmiyor musunuz?. Tabi ceken istedigi tarafa cekiyir. Cok afedersiniz biri size Ermeni dölü deseydi tepkiniz ne olurdu? Resmen ananiza, bir Ermeni, döllerini akitmis ve siz olmussunuz demek oluyor. Tovbe estagfurullah ya
Valla bana bunu diyeni bulur ahh ahhh var ya..
Ya bi de o kadar insan altina yorum yazmis CIRKIN BIR SEKILDE ERMENI DIYEN OLDUNUN anlami Hatta cirkin Ermeni bile dediler demek değildir. .. o yorumları yazanlarin cogu da okumus insanlar pes dogrusu...
.
. Onun yerine cok afedersiniz cirkin bir sekilde Ermeni diyen oldu dedi.
bilgece bu sizin cümleniz
ve buda erdoğanın
.'Benim için Gürcü dediler. Affedersin daha çirkinini söylediler, Ermeni dediler'
aradaki fark aşikar. gürcüdende çirkin ermeni.
ermeni gürcüden çirkinmi.
ha gürcü ehh idare ederde daha beteri var çirkinlikte oda ermeni olmak
dinledim ex. ve 2 kere dinledim hatta. ve doğru algıladım. sorun bende değil.Sen bu videoyu izlediğine emin misin oky ?
Hayır yani haberi link verip ,haber olarak buraya taşımışsın eyvallah . Sonrasında haberin başlığını gerçekmiş gibi diretmek , doğruyu dinleyen insanları da videoyu çarpıtmakla suçlamak neyin kafası ?
Erdoğan ne demiş :
'' Çıktı bir tanesi , aynı zihniyet... Gürcüdür diyen oldu
Çıktı bir tanesi ..... afferdesin çok daha çirkin ŞEYLERLE ermeni diyen oldu .
Yani dedemden de babamdam da , hepsinden öğrendiğim ben Türküm.''
Bunu neden demiş , aslında ne demek istemiş gibi niyet ve zihin okumanın dışına çıkıp , bir de ağzından bire bir çıkanı değiştirince ucuz gazetecilik yapan manşetlerden bir farkı kalmıyor savunduğunuzu sandığınız ideolojinin.
Erdoğanın ne dediği yukarda , buradan dileyen dilediği manayı çıkarsın bana ne !
Ama kimse elini kolunu sallayarak doğruyu yazan insana çok biliyormuş gibi yanlış ahkam kesmesin .
Hadi şimdi işine bak diyeceğim ama bu sitedeki işinin bir parçası siyaset editörlüğü , onu da nasıl yaptığın ortada .
Ha bu arada algı manipülesi de böyle ortaya çıkıyor demek , hayretle arkadan gelip yazanlar da '' hayret bir şey nasıl da böyle çevirdiniz yazmış , bari videoyu izleseydiniz yazmış ''
Şaka gibi , harbiden 1 Nisan şakası gibisiniz ama ne yazık ki sene de bir kez gelmiyorsunuz başa.
dinledim ex. ve 2 kere dinledim hatta. ve doğru algıladım. sorun bende değil.
evet. çünkü ben dinlediğime bakarım. dinlediğim evet,benim algıladığımın aynısı.Sana algını sormuyorum , nasıl istersen öyle algılamakta serbestsin zaten . Ama ağızdan çıkan cümleleri çarpıtarak yazmaya , doğruyu yazan üyeye de bunlar senin sözlerin Erdoğanın değil demeye hakkın yok , bunu hatırlatıyorum sadece .
Sen bu videoyu izlediğine emin misin oky ?
Hayır yani haberi link verip ,haber olarak buraya taşımışsın eyvallah . Sonrasında haberin başlığını gerçekmiş gibi diretmek , doğruyu dinleyen insanları da videoyu çarpıtmakla suçlamak neyin kafası ?
Erdoğan ne demiş :
'' Çıktı bir tanesi , aynı zihniyet... Gürcüdür diyen oldu
Çıktı bir tanesi ..... afferdesin çok daha çirkin ŞEYLERLE ermeni diyen oldu .
Yani dedemden de babamdam da , hepsinden öğrendiğim ben Türküm.''
Bunu neden demiş , aslında ne demek istemiş gibi niyet ve zihin okumanın dışına çıkıp , bir de ağzından bire bir çıkanı değiştirince ucuz gazetecilik yapan manşetlerden bir farkı kalmıyor savunduğunuzu sandığınız ideolojinin.
Erdoğanın ne dediği yukarda , buradan dileyen dilediği manayı çıkarsın bana ne !
Ama kimse elini kolunu sallayarak doğruyu yazan insana çok biliyormuş gibi yanlış ahkam kesmesin .
Hadi şimdi işine bak diyeceğim ama bu sitedeki işinin bir parçası siyaset editörlüğü , onu da nasıl yaptığın ortada .
Ha bu arada algı manipülesi de böyle ortaya çıkıyor demek , hayretle arkadan gelip yazanlar da '' hayret bir şey nasıl da böyle çevirdiniz yazmış , bari videoyu izleseydiniz yazmış ''
Şaka gibi , harbiden 1 Nisan şakası gibisiniz ama ne yazık ki sene de bir kez gelmiyorsunuz başa.
anlatamazsın inan. bu kadar insan yanlış anladı bir onlar doğrru algıladı. bel altı vurmakla editörlüğüme laf atmakla olmuyor bu işler.Bu adam vatandasa israil döllü, al anani git, vatandasin üstüne yürümeler felan yapabiliyor, ihsanoglu için monser, sehitler için kelle diyebiliyor. Ölmus çoçuklari yuhlatabiliyor fakat GUYA ermeni dölü'mu diyemiyormuymus? Ki adam ermeni dö.. dese sonradan af edersin, çok çirkin seyler söylediler dese bir nebze anlarim, fakat siz nereden biliyorsunuz adamin güya bunu ima ettigini?
Herkez ayni sekilde anliyor, niye cümledeki bir lafa, virgüle odakanlanip degisik anlamlar çikarmak istiyorsunuz? Yani adamin dedigi ortada, yüz ifadesi ortada. Geçmiste söyledikleri ortada, yani niye halen savunma hisini diyorsunuz hayret.
Ki bu adam üstelik yalan söyledi, daha önce gürcü oldugunu kabul etmisti. Yani yalan söyleyen adamin iyi niyetleri var oldugunumu savunmak istiyorsunuz simdi?
Sana algını sormuyorum , nasıl istersen öyle algılamakta serbestsin zaten . Ama ağızdan çıkan cümleleri çarpıtarak yazmaya , doğruyu yazan üyeye de bunlar senin sözlerin Erdoğanın değil demeye hakkın yok , bunu hatırlatıyorum sadece .
evet. çünkü ben dinlediğime bakarım. dinlediğim evet,benim algıladığımın aynısı.
hatırlatmana gerek yok. kullaklarım sağır olmadı henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?