Erdoğan'ı bu konuda haklı çıkaracak tek bir sebep, tek bir savunma görmek istiyorum.
Ben de bekliyorum sabahtır ''Ama öyle demek istemedi.'' diyecek birini.
ya benim üst komşum eski evdeki gürcü asılıydı. bir kızları vardı. çok güzeldi ya.Her an ''Haklı, Ermeniler çirkin yalan mı???'' diyen biri de çıkabilir :)
ya benim üst komşum eski evdeki gürcü asılıydı. bir kızları vardı. çok güzeldi ya.
ama erdoğana bakarsan onlarda çirkin
ya benim üst komşum eski evdeki gürcü asılıydı. bir kızları vardı. çok güzeldi ya.
ama erdoğana bakarsan onlarda çirkin
o gürcü abla benden büyüktü,ama güzelliği dillere destandı. ben çocuktum. hayrandım o kıza..Karadeniz'in bir şehrinde okuyorum ve burada Ermeni de Gürcü de çok... Hepsi de fıstık gibiler maşallah.
o gürcü abla benden büyüktü,ama güzelliği dillere destandı. ben çocuktum. hayrandım o kıza..
ama başbalkanın güzellik anlayışı bir tuhaf sanırım
Erdoğan'ı bu konuda haklı çıkaracak tek bir sebep, tek bir savunma görmek istiyorum.
Cok daha cirkin bir SEKILDE Ermeni diyen oldu. Dedi Erdoğan
. Ermeniyi kotulemedi. Ermeni dölü diyenler oldu bilmiyor musunuz?. Tabi ceken istedigi tarafa cekiyir. Cok afedersiniz biri size Ermeni dölü deseydi tepkiniz ne olurdu? Resmen ananiza, bir Ermeni, döllerini akitmis ve siz olmussunuz demek oluyor. Tovbe estagfurullah ya
Valla bana bunu diyeni bulur ahh ahhh var ya..
Ya bi de o kadar insan altina yorum yazmis CIRKIN BIR SEKILDE ERMENI DIYEN OLDUNUN anlamini Hatta Ermeni bile dediler demek değildir. .. o yorumları yazanlarin cogu da okumus insanlar pes dogrusu...
.
Cok daha cirkin bir SEKILDE Ermeni diyen oldu. Dedi Erdoğan
. Ermeniyi kotulemedi. Ermeni dölü diyenler oldu bilmiyor musunuz?. Tabi ceken istedigi tarafa cekiyir. Cok afedersiniz biri size Ermeni dölü deseydi tepkiniz ne olurdu? Resmen ananiza, bir Ermeni, döllerini akitmis ve siz olmussunuz demek oluyor. Tovbe estagfurullah ya
Ya bi de o kadar insan altina yorum yazmis CIRKIN BIR SEKILDE ERMENI DIYEN OLDUNUN anlami Hatta cirkin Ermeni bile dediler demek değildir. .. o yorumları yazanlarin cogu da okumus insanlar pes dogrusu...
.
Nasil bir irk için "çirkin bir sekilde " söylenebilir o zaman? Biri bana "sen italyansin" yada "sen çinsin" dese niye "af edersin" kullanmam gereker ki? Niye bir çirkin bir itham, bir hakaretmis gibi algilamam gerek?
Gerçekten körü körüne baglanmak buna derler heralde. Adam yalan soyledi (kabatas, camide bira, ben gürcüyüm), adam hakaret ediyor (alisiz aleviler, ateistler terrörist,...), adam 14 yasindaki, yeni ölmüs bir çoçugu yuhlatiyor,.... yani adam o kadar çok sey yapiyor ve halen kabullenen hiç kimse yok. Adamin her yaptigi için "yok öyle demek istemedi" "yok yalnis anlasilma var". Ne yani, biz hepimiz aptalliz ve o yüce adami bir türlü anlamiyormuyuz?
Ne okuduğumuzu anlıyoruz lütfen okumuş insanlarsınız anlamıyorsunuza getirmeyelim lafı değil mi? Hepimiz okuduğumuzu anlayacak yaştayız. Kimse kimseye akıl öğretmesin. Haber de geçen cümle şu : ''Benim için bir ara neler dediler. Gürcü dediler. Affedersin daha çirkinini söylediler, Ermeni dediler. Ama ben Türküm'' dedi. Gürcü olmak çirkin ama daha da çirkinini söylediler demekten ne anlıyorsunuz? Yapmayın gözünüzü seveyim.
ona diyen oldu diye bir ırka çirkin demek hakıkına sahipmi oluyor peki.Cok daha cirkin bir SEKILDE Ermeni diyen oldu. Dedi Erdoğan
Ya bi de o kadar insan altina yorum yazmis CIRKIN BIR SEKILDE ERMENI DIYEN OLDUNUN anlami Hatta cirkin Ermeni bile dediler demek değildir. .. o yorumları yazanlarin cogu da okumus insanlar pes dogrusu...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?