esip gürlemekle olmuyo bu işler..ohhh beeeee
dünkü o 'kibar' acıklamayı görünce basına bişey düştü sanmıştım.
yine esmiş gürlemiş bizim kısa emine'nin uzun kocası
bana da ilginç geliyo ama %51 için 12 yıldır oluyoesip gürlemekle olmuyo bu işler..
rte Suriyeli olmasınİlk açıklama zaten gerçek olamayacak kadar hafifti.
Ülkenin dört bir yanında terör esiyor,adam hala daha Esad 'ın,Suriyenin derdinde.
Bugün Yılmaz Özdil güzel yazmış.
''Suriye yi Esad rejiminden kurtarmak için beslediğin Suriyeli erkekleri gönder sen!!!!!''
Kayınvalidem öyle diyor kız bu cumhurbaşkanı değilmi ne konuşup duruyor ben ömrümde bunun gibi konuşan cumhurbaşkanı görmedim diyor kadın nasıl kızıyor bi görsenizKendini hala başbakan zannediyor...
rte zaten uyardı ben cumhurbaşkanı olursam öyle köşeme çekilip oturmam dedi , açıklama yapmıştı yani önceki cumhurbaşkanları onu ilglendirmıyo ne yaptıkları halk ta bu yuzden seçti zaten yoksa başbakan olarak kalmasını yeglerlerdi.Kayınvalidem öyle diyor kız bu cumhurbaşkanı değilmi ne konuşup duruyor ben ömrümde bunun gibi konuşan cumhurbaşkanı görmedim diyor kadın nasıl kızıyor bi görseniz
ahmetnecdet sezer ve Abdullah gülü hiç böyle görmedi ya kadının tuhafına da gitti
Ne bileyim iyi yapıyo kötümü bilemedim ama bence hiç de iyi değilrte zaten uyardı ben cumhurbaşkanı olursam öyle köşeme çekilip oturmam dedi , açıklama yapmıştı yani önceki cumhurbaşkanları onu ilglendirmıyo ne yaptıkları halk ta bu yuzden seçti zaten yoksa başbakan olarak kalmasını yeglerlerdi.
iyi yapmıyor mevcut sistemde Cumhurbaşkanın ve Başbakanın görevleri bellidir. Ülke de her kurumu her yapıyı yozlaştırdıkları için bazılarına normal geliyor tabi.Ne bileyim iyi yapıyo kötümü bilemedim ama bence hiç de iyi değil
bence iyi yapıyor , napsın gül gibi ülke ülke gezsin maaş alsın otursunmu ? Halk onu parasını alsın otursun dıye seçmedi eger öyle yapmazsa zaten diğer seçimde iner koltuktan.Ne bileyim iyi yapıyo kötümü bilemedim ama bence hiç de iyi değil
izguben rte nin halkı kutuplaştırdığını düşünüyorum...bence iyi yapıyor , napsın gül gibi ülke ülke gezsin maaş alsın otursunmu ? Halk onu parasını alsın otursun dıye seçmedi eger öyle yapmazsa zaten diğer seçimde iner koltuktan.
evet başbakanı varsa ülkenin o yapmalı başbakan yetersizmi..oy kaygısı popilerlik kaygısı..halkın şu an içinde bulunduğu durumda çözüm süreci diye sözler vermnin etkisi var..iyi yapmıyor mevcut sistemde Cumhurbaşkanın ve Başbakanın görevleri bellidir. Ülke de her kurumu her yapıyı yozlaştırdıkları için bazılarına normal geliyor tabi.
bu halk ne zman birlik oldu ki şimdi kutuplaştı ? hep savaşlar oldu hep şehit verdik biz ne zaman bir olduk? kürt türk hep kavgalıydı sebeb rte miydi ? bu olaylar ülkenin birlik olmasından korkanların çıkardıgı olaylar dikkat edersen ne zaman huzura kavuşsak olaylar çıkıyo huzur bozucular her seyi denıyorlar bıgun ellerınde koz almıycak işte ozman biticeklerizguben rte nin halkı kutuplaştırdığını düşünüyorum...
bence iyi yapıyor , napsın gül gibi ülke ülke gezsin maaş alsın otursunmu ? Halk onu parasını alsın otursun dıye seçmedi eger öyle yapmazsa zaten diğer seçimde iner koltuktan.
cumhurbaşkanı yasayı çiğnemiş gibi konuştun ne yaptı ki alt tarafı ülke hakkında açıklama yaptı bunu gül de yapıyodu ortada yasa dışı bişey yok olsa chp çoktan ayaklanmıştı , sen nerden çıkardın ki yozlaşmayı falan sistem gayet düzgün ilerliyo cumhurbaşknının yetkısı dışında bırşey yapamaz zaten yasa neyse odur, yasalarda cumhurbaşkanı çıkıp konuşamazmı yazıyor??O zaman başbakan olarak kalacaktı sonuçta bizim anayasayla belirlenmiş bir sistemimiz var (rasyonelleşmiş parlamentarizm) böyle davranması sistemi yozlaştırmaktan, yasaları ihlal etmesi demek yarı-başkanlık yada başkanlık sistemine o zaman dedikleriniz olabilir.
öyle düşünmek istiyorsan bir şey diyemem..halka çapulcu dedi..kimine sunni dedi..kimine alevi..bir süre öncesine dek burada açık..kapalı diye arkadaşlar tartışıyordu..çok gariplikler oldu..pkk ı netten takip edersen Erdoğan bizi kandırdı yazıyorlar..çözüm süreci yanlıi bir politikaydı..bu ülkede sadece doğu mağdur değil karadanizde annemlerin yaşadığı köyde 1960 larda elektirik su yol.sağlık hizmeti araç hiç bir şey yokmuş..onlar özgürlük diye ayaklanmamışlar..doğu kandırlıyorsa size bir çözüm olabilir demek hataydı..bu halk ne zman birlik oldu ki şimdi kutuplaştı ? hep savaşlar oldu hep şehit verdik biz ne zaman bir olduk? kürt türk hep kavgalıydı sebeb rte miydi ? bu olaylar ülkenin birlik olmasından korkanların çıkardıgı olaylar dikkat edersen ne zaman huzura kavuşsak olaylar çıkıyo huzur bozucular her seyi denıyorlar bıgun ellerınde koz almıycak işte ozman biticekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?