Erdoğan'dan sert açıklamalar

gül de rte nin gözünün içine bakıyordu,davutoğluda aynı..iyi bir konuşmacı vasfına sahip olmak şu anki sorunlara çözüm değil..umarım apo ile masaya oturma hatası tekrarlanmaz..hatta tüm iletişim araçları elinden alınsın..hapishanede telefon vs serbestmi acaba

Bu gün açıklamasının birazını dinledim yanlış anlamadıysam bir buçuk milyon kişi gelmiş Avrupa da toplam mülteci sayısı ise 170 binmiş.
Bu gün izlerken Başbakanlık dönemi geldi aklıma, aynı üslubu gördüm. Cumhurbaşkanı olunca biraz sessizleşmişti, bu üslubu kullanan kimse yoktu. Geldi boşluğu doldurdu.

evet arkadaşım..Davutoğluda çıkmış 2030 da güvenlik sorunu yaşayacağız diyor..ne diyeyim ...............................................................................................................................................................

Bizim askerimizin orda ne işi var konusunda sonuna kadar katılıyorum size de,savunduğunuz hükümet öyle söylemiyor ,bu konuda ne diyorsunuz?
Işid için Türk askeri şehit olmasın,Esadı devirmek için mi olsun?

Cumhurbaşkanı tarafsız olmak zorundadır partisiyle ilişkisini kesmelidir ama ben Erdoğan'ın tarafsızlığını görmüyorum konuşmalarında hala muhalefet partilerine yükleniyor. Davutoğlu'nun yeterli olmadığının farkında heralde kendisi

Bu olabilir çok taraf tutuyor cumhurunbaşkanı oldun işte sus yok ama diğer partilere geldimi yarıştırmadada geri kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…