• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan sert açıklamalar

cumhurbaşkanı yasayı çiğnemiş gibi konuştun ne yaptı ki alt tarafı ülke hakkında açıklama yaptı bunu gül de yapıyodu ortada yasa dışı bişey yok olsa chp çoktan ayaklanmıştı , sen nerden çıkardın ki yozlaşmayı falan sistem gayet düzgün ilerliyo cumhurbaşknının yetkısı dışında bırşey yapamaz zaten yasa neyse odur, yasalarda cumhurbaşkanı çıkıp konuşamazmı yazıyor??
gül de rte nin gözünün içine bakıyordu,davutoğluda aynı..iyi bir konuşmacı vasfına sahip olmak şu anki sorunlara çözüm değil..umarım apo ile masaya oturma hatası tekrarlanmaz..hatta tüm iletişim araçları elinden alınsın..hapishanede telefon vs serbestmi acaba:KK64:

Bu gün açıklamasının birazını dinledim yanlış anlamadıysam bir buçuk milyon kişi gelmiş :KK57: Avrupa da toplam mülteci sayısı ise 170 binmiş.
Bu gün izlerken Başbakanlık dönemi geldi aklıma, aynı üslubu gördüm. Cumhurbaşkanı olunca biraz sessizleşmişti, bu üslubu kullanan kimse yoktu. Geldi boşluğu doldurdu.

Bu gün açıklamasının birazını dinledim yanlış anlamadıysam bir buçuk milyon kişi gelmiş :KK57: Avrupa da toplam mülteci sayısı ise 170 binmiş.
Bu gün izlerken Başbakanlık dönemi geldi aklıma, aynı üslubu gördüm. Cumhurbaşkanı olunca biraz sessizleşmişti, bu üslubu kullanan kimse yoktu. Geldi boşluğu doldurdu.
evet arkadaşım..Davutoğluda çıkmış 2030 da güvenlik sorunu yaşayacağız diyor..ne diyeyim ...............................................................................................................................................................

inşallah iişid pkk yı bitirir kobaniyi yakar geçer okusun canlarına ondan korkuyorlar pkk bitecek diye ama yemezler ne işi var bızım askerımızın orda bizene ya bakıyorumda zmanında türk askerine taş atanlar şimdi kobaniyi koruyun dıyorlar çok beklerler topunun sonu geldi..
Bizim askerimizin orda ne işi var konusunda sonuna kadar katılıyorum size de,savunduğunuz hükümet öyle söylemiyor ,bu konuda ne diyorsunuz?
Işid için Türk askeri şehit olmasın,Esadı devirmek için mi olsun?

Cumhurbaşkanı tarafsız olmak zorundadır partisiyle ilişkisini kesmelidir ama ben Erdoğan'ın tarafsızlığını görmüyorum konuşmalarında hala muhalefet partilerine yükleniyor. Davutoğlu'nun yeterli olmadığının farkında heralde kendisi

Cumhurbaşkanı tarafsız olmak zorundadır partisiyle ilişkisini kesmelidir ama ben Erdoğan'ın tarafsızlığını görmüyorum konuşmalarında hala muhalefet partilerine yükleniyor. Davutoğlu'nun yeterli olmadığının farkında heralde kendisi
Bu olabilir çok taraf tutuyor cumhurunbaşkanı oldun işte sus yok ama diğer partilere geldimi yarıştırmadada geri kalmıyor

Back