• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan’dan muhalefete: Saraya kuzu kuzu gelecekseniz, başka çareniz yok

Cok heyecanlandim cok erotik. Geleceksin laaan

seksi ses meselesinde kadesa'yı kastettiğimi de nereden çıkardın ? :)
kadesa değilse yukarıdaki mesaj.
eeee?
Ke-Mal gibi saçma ve çapsız bir espriden daha mı ağır sence? ona bu kadar tepki verdin mi? yooo.
o zaman?
boşuna konuşuyoruz.
sen senin partine dendiğinde kızıyorsun.
ben benim partime dendiğinde kızıyorum.
benim partime dendiğinde diyenin yanına kalır, çoğunlukla, yanına kalmayanlar terfi, yalı falan alır kendine.
senin partine dendiğinde insanlar nezarete atılır. falan filan. hepimizin bildiği şeyler bunlar.

Şu cümleler bir c.başkanının kuracağı cümleler mi ya. Bir de demiş millet cevabı verecek, millet verdi cevabı zaten kabul ediyor musun? Etmiyorsun senin istediğin sonuçlar olunca millet dersin anca olmazsa kanal kapatırsın kendi koyduğun süreçleri kapatırsın birinci partiden başka kimseye hükümet kurma yetkisi vermezsin gazete basarsınız vs vs.

Siyasi partilere , liderlere hakaret yasaktı bildiğim kadarıyla. Kibledim sizi..
Yalnız sizde c.başkanının sözleriyle dalga geçiyorsunuz farkındamısınız bilmiyorum
Geyik yapmaya yer arıyorsanız bir sürü geyik topicleri var kk da
Her konuda topiğimiz var Çok şükür Mune müdürüme saygılar :KK68:

kadesa değilse yukarıdaki mesaj.
eeee?
Ke-Mal gibi saçma ve çapsız bir espriden daha mı ağır sence? ona bu kadar tepki verdin mi? yooo.
o zaman?
boşuna konuşuyoruz.
sen senin partine dendiğinde kızıyorsun.
ben benim partime dendiğinde kızıyorum.
benim partime dendiğinde diyenin yanına kalır, çoğunlukla, yanına kalmayanlar terfi, yalı falan alır kendine.
senin partine dendiğinde insanlar nezarete atılır. falan filan. hepimizin bildiği şeyler bunlar.

Hah bana da bir yalı alırlar zaar ne dersin ?

ya da terfi felan ?
Malum ithamların bu yönde desene köşeyi kısa yoldan döndüm :KK55:
:) şimdi bunu yazarken neyi ima ettiğin zaten bariz belli.

Madem herkes kendi ideolojisini yansıtan partisine laf gelince tırnaklarını çıkarıyor o zaman ''siviyisizlir'' diye atarlanmayacak kimse
Fazlaca samimiyetsiz.

Hah bana da bir yalı alırlar zaar ne dersin ?

ya da terfi felan ?
Malum ithamların bu yönde desene köşeyi kısa yoldan döndüm :KK55:
:) şimdi bunu yazarken neyi ima ettiğin zaten bariz belli.

Madem herkes kendi ideolojisini yansıtan partisine laf gelince tırnaklarını çıkarıyor o zaman ''siviyisizlir'' diye atarlanmayacak kimse
Fazlaca samimiyetsiz.
valla ben atarlanırım kontes, zira ben "seviye"mi hiç bozmuyorum. bozan atarlanmasın. zaten seviye konusunda atarlanan da "siz"dendi, bizden değil.
kastettiğimin sen olmadığın bu kadar ama bu kadar açıkken kendi üzerine çekmen ve üzerine bir de ben bir imada bile bulunmamış, her şeyi açıkça yazmışken senin "benim imamla" ilgili bir imada bulunman çok hoş olmuş, ben yazarken yoruldum, sen düşünürken yorulmadın mı?

valla ben atarlanırım kontes, zira ben "seviye"mi hiç bozmuyorum. bozan atarlanmasın. zaten seviye konusunda atarlanan da "siz"dendi, bizden değil.
kastettiğimin sen olmadığın bu kadar ama bu kadar açıkken kendi üzerine çekmen ve üzerine bir de ben bir imada bile bulunmamış, her şeyi açıkça yazmışken senin "benim imamla" ilgili bir imada bulunman çok hoş olmuş, ben yazarken yoruldum, sen düşünürken yorulmadın mı

yorulduysan yazmayı bırakabilirsin.

Back
X