- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
Siyasi partilere , liderlere hakaret yasaktı bildiğim kadarıyla. Kibledim sizi..Keşke köpek gibi geleceksiniz deseymiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyasi partilere , liderlere hakaret yasaktı bildiğim kadarıyla. Kibledim sizi..Keşke köpek gibi geleceksiniz deseymiş![]()
aynen, ben de kibledim. şurada biri AKP'ye aynı sözü kullansa ne vahşi Kemalistliğimiz kalır, ne statükocu ahlaksızlığımız kalır. ne halktan kopukluğumuz kalır.Siyasi partilere hakaret yasaktı bildiğim kadarıyla. Kibledim sizi..
Yorumlarin seviyesi Erdoganin konusmalarina ve kullandigi kelimelere gore ayarlanmis ve bir seviye farki yok gordugun uzre.. Ne kadar ekmek, o kadar kofte..Bazen şu siteye girmek istemiyorum ne itici seviyesiz yorumlar var ya
sevgili seviyeliKeşke köpek gibi geleceksiniz deseymiş![]()
aynen.seksi demek çok ayıp köpek demek çok beğenilesi.
Demediginizi kim söylediaynen, ben de kibledim. şurada biri AKP'ye aynı sözü kullansa ne vahşi Kemalistliğimiz kalır, ne statükocu ahlaksızlığımız kalır. ne halktan kopukluğumuz kalır.
her şey mi size mübah!
Sıkıntı tamda orda başlıyor zaten. Kendiyle çelişiyor muhteşem pinar :)
Seviye kelimeyi kullanana gore değişkenlik gösterebiliyormuş demekki... Teşekkürler Pinar.Sıkıntı tamda orda başlıyor zaten. Kendiyle çelişiyor muhteşem pinar :)
Önce seviyesiz deyip , seviyesiz msji beğeniyor![]()
Demagoji olmasın o?Demediginizi kim söyledi
Demogojiye gerek yok
Hımm yani diyorsun ki bizim gibi düşünenlerin ağzı var dili yok kesinlikle ama kesinlikle hakaret etmiyorlar :)Demagoji olmasın o?
ben mi demagoji yapıyorum? hem iktidarda sizin desteklediğiniz parti var, hem her olayda sizler mağdursunuz? bu da demagoji değilse, bu dünyada demagoji diye bir şey yoktur.
diyen varsa da şikayet ediyorsunuz, hakkında dava açılıyor zaten, sırf burada da değil, üstelik. daha üç- beş gün önce mahkeme imaları havada uçtu.
hepimiz de aynı şeyleri okuyoruz kontes.
Sen diğer partilere köpek dersin hakkında dava açılır, bir şey olmaz.
şuradan biri AKP'ye dese, dava açılır, hüküm alır.
aradaki fark bu.
o yüzden demagoji diye senin yaptığına denir.
onu demiyorum herhalde! çok şükür benim de zekam, siyasi davayla kişisel davayı ayıracak kadar var. "malum şahıs" kelimesinin bile hakaret olduğunu iddia eden gördü bu gözler.Hımm yani diyorsun ki bizim gibi düşünenlerin ağzı var dili yok kesinlikle ama kesinlikle hakaret etmiyorlar :)
Siyasi partiye hakareti geç daha oy verene koyun,trol,makarnacilar deniyordu yahu ne ara sevgi pitircigi moduna burundunuz?
Adamın kallavi atarini erotik bulan daha sonra kuzuya atıf olarak o koyun olacakti yanlış olmuş diyenin dediği zaten yanına kar kalmiyor mu yahu ?
Kim kimi mahkemeye vermiş
Üç beş gün önce dediğin mahkeme imaları kişisel atismanin ürünü olmasın ?
adamın atarını erotik bulmak dediğin şu, Tarkan'ın şarkısına atıf yapılmış, kadesa da Tarkan'ın sesi de ne seksi değil mi demiş?Tarkan'ın sesi de ne seksi değil mi
neyse konu Erdoğan pardon![]()
şahsım adına. .Demediginizi kim söyledi
Demogojiye gerek yok
Sanki altin gününde kadinlar arasi sohbet ediyoruz.“Kaçak saray kadar başınıza taş düşsün. Eninde sonunda kuzu kuzu geleceksiniz.”
onu demiyorum herhalde! çok şükür benim de zekam, siyasi davayla kişisel davayı ayıracak kadar var. "malum şahıs" kelimesinin bile hakaret olduğunu iddia eden gördü bu gözler.
ben ne zaman yok bizden kimse hakaret etmez dedim?
ayrıca biz kimiz? sadece CHP'liler mi? yoksa yekten AKP'ye oy vermeyen herkes mi?
ben kendimden sorumluyum, CHP'lileri bile kafadan savunmazken tüm partileri üzerime almam.
adamın atarını erotik bulmak dediğin şu, Tarkan'ın şarkısına atıf yapılmış, kadesa da Tarkan'ın sesi de ne seksi değil mi demiş?
hayırdır? seçim yaklaştıkça gölgede bile düşman görmeye mi başladınız?
her şey sizinle ya da Sayın Cumhurbaşkanıyla alakalı olmak zorunda değil.
burada AKP'ye hakaretten birini şikayet eden var mı bilmiyorum, ima eden çok var ama, bir daha gördüğümde alıntılayıp seni etiketlerim.
ama eğer genel olarak bahsediyorsak Erdoğan'a hakaretten sınıfından çocuklar alındı götürüldü
daha bugün haberi çıktı, Kemal Bey'e hakaret eden AKP taraftarı bir hakim'e bak ne olmuş?
http://www.rotahaber.com/gundem/kil...ret-eden-ak-troll-gizlice-atandi-h562215.html
bu arada sen buna kallavi atar diyorsan, hayatında hiç atar görmemişsin.
oyunu makarnaya satana makarnacı denir, hangi partiye oy verdiği fark etmez. oyunu makarna için CHP'ye satıyorsa ona da "makarnacı" derim.