ne iyi kocan varmış Allah sana bagışlasın benimkide arada bir yapar yemek temizlik ama nadirhayır ciddi ciddi sormuştum orada görüp taşımak babında değildi ayolsonuçta seninle yeni yeni kaynaşıyoz bi anda hooop deme diye yani
ha bak bu konuda tiyo alırım her işi kilitleme konusunda
gerçi çayı demler -sofrayı kurar kaldırır -meyve ona ait gece yatmadan oturduğumuz odayı toplamakta ona ait (çeki-düzen vermek ) yeterlimi
ha bu yaz tüm turşuları o kurdu 7-8 bidon
menemen ona ait arada sırada kahvaltı
salatada ona aitti ama tupper diye bi kap aldım sağlıklı falan filan dediler diye salatayı yaptım 1 haftadır tazecikama yinede içime sinmiyor sağlık konusunda
o gençler cin gibiyse nası görevini açılış sanıyorlar ayol hıh
hayır ciddi ciddi sormuştum orada görüp taşımak babında değildi ayolsonuçta seninle yeni yeni kaynaşıyoz bi anda hooop deme diye yani
ha bak bu konuda tiyo alırım her işi kilitleme konusunda
gerçi çayı demler -sofrayı kurar kaldırır -meyve ona ait gece yatmadan oturduğumuz odayı toplamakta ona ait (çeki-düzen vermek ) yeterlimi
ha bu yaz tüm turşuları o kurdu 7-8 bidon
menemen ona ait arada sırada kahvaltı
salatada ona aitti ama tupper diye bi kap aldım sağlıklı falan filan dediler diye salatayı yaptım 1 haftadır tazecikama yinede içime sinmiyor sağlık konusunda
o gençler cin gibiyse nası görevini açılış sanıyorlar ayol hıh
Al benden de o kadar valla apranaks. Benimde carsafi kefen bayimayi da olmek sanan sozde sevgi hareketlerinden midem bulandi ama ne yapacan iste sevmislerŞu erdoğan nefretinizden midem bulanıyor artık
Anladıysam ne olayımAl benden de o kadar valla apranaks. Benimde carsafi kefen bayimayi da olmek sanan sozde sevgi hareketlerinden midem bulandi ama ne yapacan iste sevmisler
Diyorumki hani Erdogani havaalaninda kefeniyle karsilayan gencler vardiyaAnladıysam ne olayım
3 kere okudum kızma ama anlamadım
Fazlası bana da abartı geliyor...vur deyince öldürüyorlar...bakma erdoğan da içinden kızıyordur ama napsın adam...höyt dese taşlarlar valla :)Diyorumki hani Erdogani havaalaninda kefeniyle karsilayan gencler vardiyaonlari diyorum sencede cok mide bulandirici bir sevgi gosterisi degil mi?
Yok ya bence kendinin hosuna gidiyordur. Bu denli safca sevilmek. Öl dese ölecek insanlar var. Cevresinde kraldan cok kralci olanlar var bence bu nefret edenlerden daha fazla zarar veriyor.Fazlası bana da abartı geliyor...vur deyince öldürüyorlar...bakma erdoğan da içinden kızıyordur ama napsın adam...höyt dese taşlarlar valla :)
Dur bi kefenimi giyip geliomReizz candır
Adam o soğukta açılış yapıyor yine bu millete yaranamiyor ya napsın bu adam daha ölse de kurtulsak mi diyorsunuz yani
Ay Allah korusunDur bi kefenimi giyip geliom
bizim hafta sonu diye bi kavramımız yokHafta sonu kahvaltilarini bulaşık dahil kilitliyorum. Beyazlar hariç bütün çamaşırları yıkama işi onun. Gömlekleri bi ben utulerim gerisi kuru temizlemeye. Yemek genelde annem sagolsun modunda, olmadı kocaya kilitle.
Formülü yok ama adamin içinden gelecek.
Yav kafaları karışıyor çocukların. 15 yaşında çocuğa cumhurbaşkanının asli görevi ne desen açılış diyecek. Bu arada 12- 16 yaş aralığından bahsediyorum daha büyükler değil.
Carsaf olsa yine neyse. Evdeki perdeyi söküp gitmişler. Donduklerinde karilarindan dayak yemedilerse iyi
yok kiz carsaf o carsaf korkma
Hahaa olabilirCarsaf olsa yine neyse. Evdeki perdeyi söküp gitmişler. Donduklerinde karilarindan dayak yemedilerse iyi
yok kiz carsaf o carsaf korkma
Carsaf olsa yine neyse. Evdeki perdeyi söküp gitmişler. Donduklerinde karilarindan dayak yemedilerse iyi
Yaa niye dalga geciyosunuz çok ayıp ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?