• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan’a ‘selfie’ çektiren Nokta’ya operasyon: Derginin dağıtımı yasaklandı

Başkanlık sistemini açıklar mısınız dediğimizde sen de bize açıklardım ama siz de pırıltı göremedim deyip gitmiştin hayırladın mı ayrıca bu forumda en çok kaynak kullanan kişi saraylım abladır lütfen uzatmayın
Bana ispatlayin diyorum nelerle geliyosunuz:KK9:

Bi siz doğru anlamissiniz ama ne yazıkki sonradan özür dilemek zorunda kaldınız anladiklariniz için.
Yav niye ozur dilemesin insanlar korku cumhuriyetinde? Anayasa, Hukuk, Adalet hic bir kaldi mi bagimsiz? Hepsinin tepesine Erdogan oturmus, istedigini isinden edip istedigi sirketi batirmakla mesgul. Millet ekmeginden mi olsun?

Al, kulaklarinla duysan inanacak misin sanki de soruyorsun?

Hurriyetin haberi Tayyipin agzindan cikanlardi.

Adam ne dedi? 400 milletvekilini bir parti alsaydi dedi. Turkiyede 400 milletvekili almaya en yakin parti, hatta tek aday hangi parti idi? Tabii ki AKP. Burdan mi cikardiniz yalan haber oldugunu?

400 milletvekili gelse imis anayasayi degistirecekmis, kim? Kendisi.. Diger partilerin boyle bir istegi vaadi yok! Anayasayi degistirince de sehitler olmayacakmis, Turkiye bugun bu durumda olmayacakmis... Yersen... PKK da sanki Cumhurbaskaninin bile takmadigi Anayasadan aliyor zaten askerimizi ve polisimizi oldurme gucunu, anayasa degisince PKK "Aa.. Anayasa degisti, artik hain pusular kuramam" deyip silahlarini teslim edecek..

Bak canim, biz anlama ozurlu filan degiliz. Gerizekali da degiliz. Lafin nerden gelip nereye gittigi, ne demek istedigi acik secik belli. Anayasa filan hikaye, bir siyasi parti dedigi kendisi. Ya ben ve baskanlik, ya kaos ve sehitler diyor, kisa ve oz. Sadece benim degil, butun milletin de bu konusmalardan anladigi bu. Yoksa neden VATAN SAGOLMASIN, OGLUM SAGOLSUN! herkesin dilinde, ozellikle de asker analarinin dilinde saniyorsun?

Yani sen "400 milletvekili alsa idi bir parti bugun Turkiye bu durumda olmazdi" lafindan ne anliyorsun ben de onu cok merak ettim, bir yaziversen de ben de aydinlansam.. Bekliyorum.

O şehidimizi, O bayragımızı kim olursa olsun , kendi emelleri için kullanıyorsa Rabbım bildigi gibi yapsın .
Ayrıca Şunuda görmek lazım .
Şehidimizi ve bayragımızıda O fotoda erd. Karalamak için kullananlarda buna dahil !bu fotoyu şehidimiz yada bizim vatanımızı düşündükleri için uyarlamıyorlar !

Bu sehitlere hasasiyeti Erdogan sehit babalari icin "karakteri bozuk" dedigindede görmek isterdim. Sehitler icin "kelle" dedigindede görmek isterdim ve en can yakici olayda, sehit cenazesinde baba yere yigilmisken orada mikrofon'u alip propaganda yaptiginda da bu hasasiyeti görmek isterdik.. :KK14:

Sehitler geldikce oyumuz artiyor diyenler bizim milletvekillerimiz degil, onun sectikleri.. Benim sevdigim adam secimlerden once "400 mv verin bu is huzur icinde cozulsun" diye beni tehdit etse, vermeyince de ulkeyi aninda kan golune cevirip "400 mv verseydiniz boyle olmazdi" dese ben onu yer ile yeksan ederdim, hic acimam. Beni bilen bilir, boyle bir insani destekleyip sonra da sehitler ardindan timsah gozyasi dokmeyi kendime yediremezdim ben. Fotograf diyeceklerimin yaninda hic kalir.

Hangi milletvekili sehitler geldikce oyumuz artiyor demiş.

Yav niye ozur dilemesin insanlar korku cumhuriyetinde? Anayasa, Hukuk, Adalet hic bir kaldi mi bagimsiz? Hepsinin tepesine Erdogan oturmus, istedigini isinden edip istedigi sirketi batirmakla mesgul. Millet ekmeginden mi olsun?

Al, kulaklarinla duysan inanacak misin sanki de soruyorsun?

Hurriyetin haberi Tayyipin agzindan cikanlardi.

Adam ne dedi? 400 milletvekilini bir parti alsaydi dedi. Turkiyede 400 milletvekili almaya en yakin parti, hatta tek aday hangi parti idi? Tabii ki AKP. Burdan mi cikardiniz yalan haber oldugunu?

400 milletvekili gelse imis anayasayi degistirecekmis, kim? Kendisi.. Diger partilerin boyle bir istegi vaadi yok! Anayasayi degistirince de sehitler olmayacakmis, Turkiye bugun bu durumda olmayacakmis... Yersen... PKK da sanki Cumhurbaskaninin bile takmadigi Anayasadan aliyor zaten askerimizi ve polisimizi oldurme gucunu, anayasa degisince PKK "Aa.. Anayasa degisti, artik hain pusular kuramam" deyip silahlarini teslim edecek..

Bak canim, biz anlama ozurlu filan degiliz. Gerizekali da degiliz. Lafin nerden gelip nereye gittigi, ne demek istedigi acik secik belli. Anayasa filan hikaye, bir siyasi parti dedigi kendisi. Ya ben ve baskanlik, ya kaos ve sehitler diyor, kisa ve oz. Sadece benim degil, butun milletin de bu konusmalardan anladigi bu. Yoksa neden VATAN SAGOLMASIN, OGLUM SAGOLSUN! herkesin dilinde, ozellikle de asker analarinin dilinde saniyorsun?

Yani sen "400 milletvekili alsa idi bir parti bugun Turkiye bu durumda olmazdi" lafindan ne anliyorsun ben de onu cok merak ettim, bir yaziversen de ben de aydinlansam.. Bekliyorum.

Cevap var soru yok
Hangi soruya o cevabı vermiş onada baktinmi?

Hangi milletvekili sehitler geldikce oyumuz artiyor demiş.

Bu kaynaktan bir alinti

Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerinin hangi şartlar altında olursa olsun yapılacağını da söyleyerek, “Tek parti iktidarına gidecek şekilde güçlendirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Oylar istikrara yöneliyor. Partimizin oylarında yükseliş trendi var” diye konuştu.

http://www.06manset.com/mobil/haber/295/davutoglundan-aciklama-oylarimizda-yukselis-var.html

Ve adam bunu sehitler olduktan sonra söylüyor. Birileri can derdindeyken, bunlar oy derdinde.... :KK14:

Ve bu foto gercek fakat nokta'nin kapagindan pek farki yok...

cenaze.jpg

0
Cevap var soru yok
Hangi soruya o cevabı vermiş onada baktinmi?
Farkeder mi? Terorle ilgili bir roportajda gerek gorulmus ki sorulmus bir sorudur bu. Cunki adam daha once 400 u ver, huzur icinde cozulsun bu is demisti, gene sordular, boyle demistin, bak millet simdi boyle laflar konusuyor ne diyorsun diye, adam hala ayni yerde.. 400u vermedin beni baskan yapmadin kaos cikti diyor iste kisaca,. kaosu cikartan da kendisi belli. Sen soruma cevap vermedin? Sen ne anladin bu laftan? Hep ben konusursam olmaz di mi..

Bu sehitlere hasasiyeti Erdogan sehit babalari icin "karakteri bozuk" dedigindede görmek isterdim. Sehitler icin "kelle" dedigindede görmek isterdim ve en can yakici olayda, sehit cenazesinde baba yere yigilmisken orada mikrofon'u alip propaganda yaptiginda da bu hasasiyeti görmek isterdik.. :KK14:
Hassasiyetler karşılıklı olsun kararsız.
Bende bu derginin bu haberinde şehidin ve bayragın erd. karşı kullanıldıgında sizlerden aynı hasasiyeti beklerdim . Çünki farki yok onlarda kullanıyorlar ..
Yazınızdaki dokundurma şahsıma ise her daim bu sayfaları takip edip yazmıyorum , çünkü insanların hangi görüşte olursa olsun birbirinin görüşünü alt etmek için yazdıkları hoşuma gitmiyor ve kimse kusura bakmasın tarafsız bakan çok az kişi var kazen bey ve mune'yi gördüm bu güne kadar objektif .
Kimseylede polemige girmek gibi bir niyetimde yok , ne benim düşüncelerin nede bi başkadınki benim yada sizin lafınızla degişmez , o yüzden görüşümü yazar geçerim .....

Hassasiyetler karşılıklı olsun kararsız.
Bende bu derginin bu haberinde şehidin ve bayragın erd. karşı kullanıldıgında sizlerden aynı hasasiyeti beklerdim . Çünki farki yok onlarda kullanıyorlar ..
Yazınızdaki dokundurma şahsıma ise her daim bu sayfaları takip edip yazmıyorum , çünkü insanların hangi görüşte olursa olsun birbirinin görüşünü alt etmek için yazdıkları hoşuma gitmiyor ve kimse kusura bakmasın tarafsız bakan çok az kişi var kazen bey ve mune'yi gördüm bu güne kadar objektif .
Kimseylede polemige girmek gibi bir niyetimde yok , ne benim düşüncelerin nede bi başkadınki benim yada sizin lafınızla degişmez , o yüzden görüşümü yazar geçerim .....

Ben bu laf'i sadece sana yöneltmedim, genel bir soru bu. Nokta sehitleri erdogan'a karsi kullanmiyor, bunu Erdogan zaten kendisi yapiyor. Erdogan sehitleri oy icin kullaniyor. Adam oy icin cenazede mikrofon almis biri! Noktada dergi olarak su anki olayi sadece gösteriyor.

Sen bana söyle, sehit cenazesinde birsürü kamera önünde mikrofon almanin ve nokta'nin kapagi arasinda ne farki var? B

0

Farkeder mi? Terorle ilgili bir roportajda gerek gorulmus ki sorulmus bir sorudur bu. Cunki adam daha once 400 u ver, huzur icinde cozulsun bu is demisti, gene sordular, boyle demistin, bak millet simdi boyle laflar konusuyor ne diyorsun diye, adam hala ayni yerde.. 400u vermedin beni baskan yapmadin kaos cikti diyor iste kisaca,. kaosu cikartan da kendisi belli. Sen soruma cevap vermedin? Sen ne anladin bu laftan? Hep ben konusursam olmaz di mi..

İşte sen öyle anladin ben böyle anladimla olmuyo bu iş. Herkesin hassas olduğu bi dönemde böyle kışkırtma yapilmaz. 400 millet vekili almadi diye ulkeyi kan gölüne çevirdi ne demek ya çözüm sürecini uykuda askerlerimizi ensesinden vurarak sehit eden pkk bozdu. Karşılık verilmesemiydi. Iyi yaptin bu yanina kar kalsin mi demeliydik. Pkk öldürmedi erdogan mi öldürdü.

Ben bu konusmadan ne anliyorum biliyomusun her siyasetçi baş olmak istiyo. Adamin böyle bir olasılığı var daha fazlasini istiyo tabi. Chp boyle biseyi hayal bile edemiyo oy orani yuzunden. Herneyse akpyi terorle mucadelede zayif buluyorum bana gore sokakta polisimize kursun sikan yüzü maskeliler taranmali. Ve daha birsürü sey fakat gel gör ki suanki partilerden hic birinin daha iyi yapacağına inanmiyorum.

Başka sorun olursa yanıtlarım.

Ben bu laf'i sadece sana yöneltmedim, genel bir soru bu. Nokta sehitleri erdogan'a karsi kullanmiyor, bunu Erdogan zaten kendisi yapiyor. Erdogan sehitleri oy icin kullaniyor. Adam oy icin cenazede mikrofon almis biri! Noktada dergi olarak su anki olayi sadece gösteriyor.

Sen bana söyle, sehit cenazesinde birsürü kamera önünde mikrofon üalmanin ve nokta'nin kapagi arasinda ne farki var? B
Genel olarak yazacaklarınızı genel yazın , beni alıntılamayın , dedigim gibi düşüncelerimi yazıp geçerim katılıp katılmamak size kalmış . Burda her görüşten düşünce ve yazı var bazen zıt görüşlülerin her ikisinede katıldıgım yada her iki tarafıda haksız gördügüm olmuştur .
Sorunuza gelince " sen bana söyle " diyen birine pek cevabım olmaz .
Tek cevabım temiz siyaset YOK hangi parti olursa olsun .
İyi günler .

o polisleri pkk öldürdü.
ancak öldürüş şekli pkk işi değil.pkk öyle adam öldürmez
kapı zorlanmamış açılmış. tanıdık birileri sanki.
derin devlet işi var o olayda. diyoruz ya. pkk negibi anlaşmalar yaptıda onlar sergileniyor şu an. herşey karanlık.

Bu kaynaktan bir alinti

Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerinin hangi şartlar altında olursa olsun yapılacağını da söyleyerek, “Tek parti iktidarına gidecek şekilde güçlendirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Oylar istikrara yöneliyor. Partimizin oylarında yükseliş trendi var” diye konuştu.

http://www.06manset.com/mobil/haber/295/davutoglundan-aciklama-oylarimizda-yukselis-var.html

Ve adam bunu sehitler olduktan sonra söylüyor. Birileri can derdindeyken, bunlar oy derdinde.... :KK14:

Ve bu foto gercek fakat nokta'nin kapagindan pek farki yok...

cenaze.jpg

Hani burda şehitler geldikçe oyumuz artiyor soylemi?

ayy afedersin ya öyle söylemek istedi dimi

o polisleri pkk öldürdü.
ancak öldürüş şekli pkk işi değil.pkk öyle adam öldürmez
kapı zorlanmamış açılmış. tanıdık birileri sanki.
derin devlet işi var o olayda. diyoruz ya. pkk negibi anlaşmalar yaptıda onlar sergileniyor şu an. herşey karanlık.

Pkk üstlendi bu olayı.

Back
X