• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan’a ‘selfie’ çektiren Nokta’ya operasyon: Derginin dağıtımı yasaklandı

11987088_423195011214004_2790980021614387455_n.jpg

Bundan Büyük Şeref mi olur Bizim için. Büyüksün Uzun ADAM :KK200::KK36:

Takip edildiği için mi bu kadar çok insan kaybettik sadece 2 günde ?
Kutlu bir doğumun kolay olduğu nerede görülmüştür acaba?!...
Bunlar pekaka'nın son çırpınışlarıdır ve son bir güçle saldırıyorlar ama kökleri kuruyacak inşallah
11998973_10153201963498174_715939564547229154_n.jpg

Allah Kimseyi Ak Parti ve Erdoğan Düşmanlığı sonucu Gözleri ve Basiretleri Kör olanlardan Eylemesin! (AMİN)
Her daim diyorum, haberleri tek taraflı izlemeyin!...
Ben güne fox haberleriyle başlayıp gün boyunca sayısız haber kanallarından haberleri izleyerek olayları kendi açımdan objektif bakıp analiz edebiliyorum Çok Şükür:KK5: Sizlerde en azından benim kadar olmasa da arada birde olsa farklı kanallardan gündemi takip edin derim:KK39:

Bu ne ki,bu dergi Özal'ı kadın kılığına sokmuştu iktidarı zamanında.Bildiğim kadarıyla da kimse baskına gitmedi,darbe filan da olmadı.Levent Kırca'nın da parodisini yapmadığı siyasi kalmamıştı o zamanlar Ecevit,Çiller,Mesut Yılmaz neler neler...Şimdi program bile yapamıyor adam.Hakikaten ne özgürmüşüz o zamanlar hey gidi mazi oldu şimdi:KK51:

Çok başarılı buldum,kendılerıne yakışanı yapmışlar,bu Erdoğan severlede herseye kızıyor,adamlar içlerını dökmüş,ancak onların akıllarına gelir böle birşey,ama bunlar hep Erdoğan'ın suçu,bu kadar özgürlük neden ,Orantısız söZde özgürlük adı Altın'da ,belaltına şehıde ınecek kadar Alçaklar,işte halen anlamadılar Erdoğan sevdasını,çözseler sorun bıtcek,ama çözdüklerden Gık çıkmıyor,Erdoğan düşmanlığıyla beslenmiyorlar,ha gayret devam nokta ve yandaşları,az kaldı...

Back
X