Yav niye ozur dilemesin insanlar korku cumhuriyetinde? Anayasa, Hukuk, Adalet hic bir kaldi mi bagimsiz? Hepsinin tepesine Erdogan oturmus, istedigini isinden edip istedigi sirketi batirmakla mesgul. Millet ekmeginden mi olsun?
Al, kulaklarinla duysan inanacak misin sanki de soruyorsun?
Hurriyetin haberi Tayyipin agzindan cikanlardi.
Adam ne dedi? 400 milletvekilini bir parti alsaydi dedi. Turkiyede 400 milletvekili almaya en yakin parti, hatta tek aday hangi parti idi? Tabii ki AKP. Burdan mi cikardiniz yalan haber oldugunu?
400 milletvekili gelse imis anayasayi degistirecekmis, kim? Kendisi.. Diger partilerin boyle bir istegi vaadi yok! Anayasayi degistirince de sehitler olmayacakmis, Turkiye bugun bu durumda olmayacakmis... Yersen... PKK da sanki Cumhurbaskaninin bile takmadigi Anayasadan aliyor zaten askerimizi ve polisimizi oldurme gucunu, anayasa degisince PKK "Aa.. Anayasa degisti, artik hain pusular kuramam" deyip silahlarini teslim edecek..
Bak canim, biz anlama ozurlu filan degiliz. Gerizekali da degiliz. Lafin nerden gelip nereye gittigi, ne demek istedigi acik secik belli. Anayasa filan hikaye, bir siyasi parti dedigi kendisi. Ya ben ve baskanlik, ya kaos ve sehitler diyor, kisa ve oz. Sadece benim degil, butun milletin de bu konusmalardan anladigi bu. Yoksa neden VATAN SAGOLMASIN, OGLUM SAGOLSUN! herkesin dilinde, ozellikle de asker analarinin dilinde saniyorsun?
Yani sen "400 milletvekili alsa idi bir parti bugun Turkiye bu durumda olmazdi" lafindan ne anliyorsun ben de onu cok merak ettim, bir yaziversen de ben de aydinlansam.. Bekliyorum.