Erdoğan'a bin oda yetmedi

ee beyaz saray da kremlinde bunlar yok mu ? merak etmeyin aksaray erdogana kalmayacak...
bush a yeltsine kalmadigi gibi obama medvedev ve putinede kalmayacak

Erdoğana kalmayacak zaten onu diyoruz. Hiçbir cumhurbaşkanının böyle bir yerde yaşamayı hakettiğini düşünmüyorum. Atatürk kalkıp mezarından gelse burda yaşamamalı. Ne gerek vardı onca masrafa? Atatürk orman çiftliğini yağmalamaya? Bu kadar gösteriş merakı neden?
Erdoğandan sonra yerine kim gelecek olsa benim ağrıma gider o sarayda yaşaması. Ama insanların gözü alışacak bir kere. Bir daha bu konu konuşulmayacak unutulup gidecek. Bu yüzden üzülüyorum gerçekten.

Size hangi mantıkla yaklaşmak lazım bilemedim yinede tüm sabrımla anlayacağınız dilden konuşayım. Aksaray 300 bin metre kare, beyaz saray 55 bin metre kare buna karşılık Amerika daha büyük ve nüfusu daha kalabalık olan süper güç olarak anılan bir ülke ve orada kişi başına düşen milli gelir 47.000 dolar. Türkiye'de ise kişi başına düşen milli gelir 13.000 dolar ve nüfus, yüz ölçümü bakımından daha küçüğüz artı uluslararası alanda Amerikanın yanında nasıl bir güç olarak adalandırılırız bilmiyorum.

Aradaki farkı anlayabildiniz mi? Şimdi bunun adı aç gözlülük değildir de nedir?

Gelişmekte olan ülkeler grubundayız hala. brezilya arjantinle bir anılıyoruz. Fransa almanya rusya amerikayla değil :)

bende bunu diyorum iste
aksaray konusunda degil belki ama
hükümetin bazi icraatlerini bende onaylamiyorum
akp sempatizaniyim diye her yaptiklarina evet kesinlikle dogrudur oleeeyyy demiyorum yani! demem de.. bunu hep söylüyorum zaten...
ama ayni hassasiyeti karsimdakindende bekliyorum...
evet akp yi sevmiyorum ama su yaptigi bu yaptigi cok dogru mantikli yada ise yarar bisey olmus desinler.. birkez ya birkez cokmu??

Cıkss çok zor :))

ee beyaz saray da kremlinde bunlar yok mu ? merak etmeyin aksaray erdogana kalmayacak...
bush a yeltsine kalmadigi gibi obama medvedev ve putinede kalmayacak
Halk sefalet icindeyken, ben ay sonunu zor getiriyorken siyasilerin kendi totolarini dusunemicem dogrusu. Benden aldigi vergilerle yaptirdigi ultra ultra lüks sarayini da alkislayip aa evet hakliymis diyecek şak şakcilardan degilim.

bende bunu diyorum iste
aksaray konusunda degil belki ama
hükümetin bazi icraatlerini bende onaylamiyorum
akp sempatizaniyim diye her yaptiklarina evet kesinlikle dogrudur oleeeyyy demiyorum yani! demem de.. bunu hep söylüyorum zaten...
ama ayni hassasiyeti karsimdakindende bekliyorum...
evet akp yi sevmiyorum ama su yaptigi bu yaptigi cok dogru mantikli yada ise yarar bisey olmus desinler.. birkez ya birkez cokmu??

Sigara yasağı çok İyi oldu. Abdullah gülün ılımlı tavrını severim. Saçma sapan koalisyon hükümetlerinden sonra refah mı fazilet mi derken umutsuz günlerde ortaya taptaze bir kan olarak çıktı akp. Halkın istediğini verdi. Takdir edilesi.

ben genel olarak muhalefetim. Hükümetleri övmem eleştiririm. Daha iyisi neden olmasın? Hep daha iyiye gidelim istiyorum. Halk dediğin aksaklıkları dile getirmelidir. Ben hiçbir partiye yakın hissetmiyorum kendimi. Ekmeğimi vermiyorlar ya. Ne savuncam lüks içinde yaşayan milletvekillerini.

bir tek zam yapılacağı zaman oybirliğinde olan milletvekillerinin hangisinden bir beklentim olabilir ki?

Zihniyetler değişmeli.

fitness hocaları için ayrı bölüm yok mu olmaz kardeşim ben emine hanıma pilates zumba vs yaptırmak istiyorum
:KK70::KK70:

Ya Allah askina Amerika da Rusya da gitmis ormandaki agaclari mahvedip kacak olarak bir saray mi yaptirmis?.

O saraylar ne zaman yapilmis? O saray basbakanlik icin yapilirken neden cumhurbaskanligi sarayi olmus?

Adi neden aksaray?

Tayyip'e kalsa da kalmasa da ayranimiz yokken icmeye böyle saray neyimize?

O "ucakcigi" ne yapalim?

Tayyip bey halkin cebinde para olmayip luks telefonlar almasina laf eder olmustu bi ara. Cebinde para olmayan halkin paralariyla boyle luks bir saray yaptirdi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Son olarak tek bir tasinda bir kurus hakkim varsa (ki var) haram zehir zikkim olsun.

Bu arada arkadaslar Beyaz Saray Washington Amerika`da sene 1792 Amerika`nin ilk basbakani George Washington tarafindan yapilmasini istemis ve yapmaya baslamislar. 5110 qm ve sadece 132 tane odalari var. kac tane basbakan geldi gecti oradan. Ve cogu odalari orada calisanlarda kullanabiliyor, acaba Tayyibin odalarini bir calisani kullanabiliyormu cok merak ediyorum. Ha bu arada sadece cati kati " private room, yani basbakan özel kalmak isterse diye.
Bizim basbakan ve simdi Cumhurbakanimiz halkiyla paylasmayi sevmiyor. Su imaj var, ben yaptim, ben ettim bana itat edin. Insani sogutan bu. Tabi yapacaksin be kardesim benim Basbakanim veya Cumhurbakanim degilmisin ??? Yani yol yaptin diye simdi ben senin ayaklarinami kapanayim, yoksa bir yerinin kili olmak mecburiyetindemiyim?
Ancak avrupa görmemis halki kandirabiliyor, gerisi halk zaten kanmiyor cünkü mantigiyla düsündügün zaman daha hala bayagi bir gerilerdeyiz. Zaten Avrupadan ne yazikki Türkiye öyle görünüyor. Acirim vatanima acirim, icim kan aglar, dilerim cabuk gecer bu kabus.
Fazla yere bere almadan...

öncekilerle neden dalga gecmiyorlardi? birak dalga gecmeyi iki satir yazmiyorlardi.... niye aceba...
Vallahi Ecevit ve Ahmet Necdet Sezer gibi gercekten insanlara örnek olmus insanlari niye elestirelim ? Elestirilecek birseyleri olmadigi icin elestiremedik, olsaydi onuda elestirirdik ama olmadi.

Vallahi Ecevit ve Ahmet Necdet Sezer gibi gercekten insanlara örnek olmus insanlari niye elestirelim ? Elestirilecek birseyleri olmadigi icin elestiremedik, olsaydi onuda elestirirdik ama olmadi.

muhakkak ... namuslarıyla calısıp namuslarıyla gittiler.. ama bu tayfa eger ellerinde olsa oraya mıh çakıp kalacakk.. yazıkk..

amaaannn tek eksiğimiz zaten aksaraydı,o da fazlasıyla oldu artık refah içinde güllük gülistanlık yaşar gideriz:KK14:

size göre örnek insanlar olabilirler bana göre degil...
"su kadina haddini bildirin!!!" hala kulaklarimda cinlar...
ucan anayasa kitapcigi ve ardindan gelen kriz...
ben iyi zamanlar olarak hatirlamiyorum

ne garip benimde aklımda '' ananıda al git'' '' 3-5 mehmetik için.... '' '' adam kör iş verdiğime sevinmiyo.....'' gibi çooookkkkk uzayacak unutlmazzz birr liste var gitmeyecek olan ...
ben erdogan icin örnek insan namus timsali
namusuyla geldi öylede gidecek gibi sözler kullandimmi

benim bahsettigim insanlar icin kullanildi o yüzden yazdim...

evet hos sözler degil tasvip etmiyorum

X