Erdoğan'a bin oda yetmedi

O son dediğini ruyanda görürsün ancak :)

Ayrıca bu konuda sana cevap verdim ben ama gormedin herhalde cevap gelmedi çünkü.

Valla Ak Parti'ye din istismarcisi diyorsunuz da biriniz de chpnin Atatürk mhpnin vatan millet istismarindan bahsetmiyor.

Daha önceki mesajlarimdan birinde ak Parti'ye oy verme nedenlerimi acikladim.

Çok sevdiğim bir abim demişti ki chpli biri ak partililerin olduğu yere gidip chpye oyverdigini soylese ak partililer en fazla konuşur. Ama ayni şekilde ak Partili biri gidip chplilerin içinde oyunu akpye verdihini soylese onh orda linc ederler sacini başını yolarlar.
Bu forumdaki durum aynen bu. Ya ayni dusuneceksin ya da dusunceni soylemeyeceksin.

Yani bu ülkede bir tek siz dusunup siz anliyorsunuz geri kalani cahil. siz o kadar buram buram sizsiniz ki biz cok avam kaldik kusura bakmayin forumun onde gelen aydınları.
Senin anlamadigin birsey var nickim,
Turkiyede hangi partiden olursan ol bir AKP destekcisi oldugunu soylediginde linc edilircesine muamele gorursun, dogru. Cunki Akpli olmayan herkes, hangi partiden olursa olsun, ya da partisiz olsun bu partinin destekcilerini ve bu partiyi vatan hainleri olarak goruyor. Egri oturup dogru konusmak lazim. AKP partilerustu bir olusumdur halkin gozunde.. Siradan, hizmet icin secilmis bir parti olarak gorulmekten coktan cikmis bir olusum. Turk milli servetinden halkin aleyhine, hatta halki kendi polisine kirdirmak pahasina menfaatlenenler toplulugu gibi birsey.. Bir basbelasi.. Turkiye tarihinde hakkinda bu kadar hakaret davasi acilmis baska bir basbakan veya cumhurbaskani yok.. Bu kadar nefret edilmis bir baskan olmadi. Bu kadar nefret edilmis bir insan, bir cumhurbaskani bu ulke tarihinde gorulmedi. Sebepleri ise bu forumda ve tum sosyal medyada binlerce sayfa yazildi, cizildi. Hala anlamadiysan diyecek laf yok.

Bu bölümde bu konu çoooooook dile getirildi..Siz göremediyseniz bizim sorunumuz değil.
Evet şu an ki chp zihniyetinin büyük bir kesmi de Atatürk diyerek istismarcılığa soyunmuştur.

Fakat birileri umarım sizlere anlatabilir ki, chp tek başına iktidara gelmeyeli yüzyıllar oldu.
Yani şu an memleketin bu durumundan sorumlu değildir.
Ha başımıza bu zihniyetin çöreklenmesinin baş sebebidir de bu ayrı bir konu.

Altta kalınlaştırdığım kısım için ise, ben sizin cahil olduğunuzu asla düşünmüyorum..
Siz gayet bilinçlisiniz..Bu da sizi suç ortağı yapar..

İnandığınız dine ters ne varsa dolaylı olarak onu destekliyorsunuz.."Baş örtüsü serbest" ama pardon..

Çok yazık..Gerçekten çocukların geleceği mahvoluyor.

Ama bu istismarlara rağmen gidip oy verenler var değil mi? Ben şimdi desem ki göz göre göre bu istismara rağmen nasil oy veriyorlar diye bu sacmalik olmaz mı? Benim demek istediğim bu

Peki vekillerin bakanlarin vs ne kadar lukse kacabilecegini kim belirliyor canim?

Sen mi? Tek makam aracina mi binebilirldf (halkin parasiyla alinan!), sadece X odali bina mi yapilabilir (halkin parasiyla!)
Yani kim belirleyecek bunu? Demek ki adamlarin yetkisi var. Hepiniz birden fakirleri halki dusunuyormus gibi kesildiniz bakiyorum da. Kendiniz vekil bakan olsaniz alasini sonuna kdr kullanirsiniz.
Kim karar veriyor bir ulkede bir basbakanin (halkin parasiyla!) Ne kadar harcayabilecegine dair? Yoksa sizce 0 harcama yapip siradan evde mi oturmasi gerekiyor.

O zaman hicbir vekil hangi partiden olursa olsun MESELA makam aracini bile kullanmasin, gitsin kendi parasiyla alsin, halkin parasi ya sonucta, ayip ayip!
E luksu de yasarlar, sizi elinize oyle firsat gecse Allah bilir siz naparsiniz halkin parasini :KK66:
Allah'ım okudukça krize giriyorum..:KK57:
Siz bence şaka yapıyorsunuz böyle bayağı dalga geçmek için yazıyorsunuz?
Yok yani bu düşüncenin başka açıklaması olamaz.

Canınız yanıp herbiriniz uf olmadan konuyu kapatıyorum yoksa burda Babanızın oğlu gibi Atatürk'e laf söylemenizin, Cumhurbaşkanı'nı eleştiriyorum adı altında giydirmenizin, konuyu yine yeniden dine ve örtüye getirmenizin sonucu hepinizce malum.

Polemiğe girmeyi yazmadım değil mi? Polemiğinde bir sonucu var.

Haydi hepinize iyi uykular...

X