- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
Senin anlamadigin birsey var nickim,O son dediğini ruyanda görürsün ancak :)
Ayrıca bu konuda sana cevap verdim ben ama gormedin herhalde cevap gelmedi çünkü.
Valla Ak Parti'ye din istismarcisi diyorsunuz da biriniz de chpnin Atatürk mhpnin vatan millet istismarindan bahsetmiyor.
Daha önceki mesajlarimdan birinde ak Parti'ye oy verme nedenlerimi acikladim.
Çok sevdiğim bir abim demişti ki chpli biri ak partililerin olduğu yere gidip chpye oyverdigini soylese ak partililer en fazla konuşur. Ama ayni şekilde ak Partili biri gidip chplilerin içinde oyunu akpye verdihini soylese onh orda linc ederler sacini başını yolarlar.
Bu forumdaki durum aynen bu. Ya ayni dusuneceksin ya da dusunceni soylemeyeceksin.
Yani bu ülkede bir tek siz dusunup siz anliyorsunuz geri kalani cahil. siz o kadar buram buram sizsiniz ki biz cok avam kaldik kusura bakmayin forumun onde gelen aydınları.
Turkiyede hangi partiden olursan ol bir AKP destekcisi oldugunu soylediginde linc edilircesine muamele gorursun, dogru. Cunki Akpli olmayan herkes, hangi partiden olursa olsun, ya da partisiz olsun bu partinin destekcilerini ve bu partiyi vatan hainleri olarak goruyor. Egri oturup dogru konusmak lazim. AKP partilerustu bir olusumdur halkin gozunde.. Siradan, hizmet icin secilmis bir parti olarak gorulmekten coktan cikmis bir olusum. Turk milli servetinden halkin aleyhine, hatta halki kendi polisine kirdirmak pahasina menfaatlenenler toplulugu gibi birsey.. Bir basbelasi.. Turkiye tarihinde hakkinda bu kadar hakaret davasi acilmis baska bir basbakan veya cumhurbaskani yok.. Bu kadar nefret edilmis bir baskan olmadi. Bu kadar nefret edilmis bir insan, bir cumhurbaskani bu ulke tarihinde gorulmedi. Sebepleri ise bu forumda ve tum sosyal medyada binlerce sayfa yazildi, cizildi. Hala anlamadiysan diyecek laf yok.