Erdoğan'a bin oda yetmedi

ben erdogan icin örnek insan namus timsali
namusuyla geldi öylede gidecek gibi sözler kullandimmi

benim bahsettigim insanlar icin kullanildi o yüzden yazdim...

evet hos sözler degil tasvip etmiyorum

sözlerim size değil.. sadece konu açıldıgından bende fikrimi yazdım.. hafızam berbattt olmasına ragmen unutamadıgım canımı çok acıtan cümleleri yazdım..

ben erdogan icin örnek insan namus timsali
namusuyla geldi öylede gidecek gibi sözler kullandimmi

benim bahsettigim insanlar icin kullanildi o yüzden yazdim...

evet hos sözler degil tasvip etmiyorum
Tasvip etmiyosun ama erdogan donemi kotu bir donemdir demiyosun, aksine savunuyosun.
fakat sezer ve ecevit donemini asla unutamayacak durumdasin ve kotu zamanlar oldugunu soyluyosun.
uzgunum ama hic inandirici degilsin.

Vallahi Ecevit ve Ahmet Necdet Sezer gibi gercekten insanlara örnek olmus insanlari niye elestirelim ? Elestirilecek birseyleri olmadigi icin elestiremedik, olsaydi onuda elestirirdik ama olmadi.
ya annemin arkadaşı eceviti ve eşini pazardan gelmiş ellerinde filelerle ankarada belediye otobüsünde görmüş. evet fark büyük

Canı isteyince Amerika ile kıyaslayıp, canı isteyince "aa o koskoca Amerika, biz onunla bir miyiz" denilen güzel yurdumun güzel insanları (!)

şimdi burada ekonomiden girip eğitimden çıkmamayım..

Tasvip etmiyosun ama erdogan donemi kotu bir donemdir demiyosun, aksine savunuyosun.
fakat sezer ve ecevit donemini asla unutamayacak durumdasin ve kotu zamanlar oldugunu soyluyosun.
uzgunum ama hic inandirici degilsin.
tasvip etmedigim söylemleri var ettigim söylemleride var körü körüne erdogan ne yaparsa hakli demiyorum...
yada dememi mi yegelerdiniz? üzgünün dogru buldugumu savunurum yanlis buldugumuda belirtirim...
unutulacak dönemler olsaydi halk yeni kurulmus bir partiyi tarihte görülmemis bir oy oraniyla secmezdi... dagdaki cobanla benim oyum bir mi diyenler bu oy oranini pek takmiyorlar gerci ama, bence önemli. cünkü o dönem kimi basörtüsü sorunu yüzünden kimi ekonomik krizler yüzünden kimi milli görüs yüzünden kimide su hükümet gitsinde kim gelirse gelsin diyerek akp ye oy verdiler..

inandiriciligimi sorgulamanizda enteresan... kimseye yalan borcum yok neticede...
düsüncemi söylüyorum..

ben ondan bahsetmiyorum. olay o değil. her i.ki politikacının yaşam tarzları
bende onu diyorum iste. biri kac kez suikaste ugrayacakti gizliden ve aciktan
digerinde böyle bir problem yoktu benim bildigim
erdoganin pazar filesiyle otobüse bindigini göremezsiniz yapacak daha mühim isleri vardir eminim..
iki politikacininda siyasi kariyerine bakarsaniz yasam tarzlarinin farkliligini anlarsiniz..

bende onu diyorum iste. biri kac kez suikaste ugrayacakti gizliden ve aciktan
digerinde böyle bir problem yoktu benim bildigim
erdoganin pazar filesiyle otobüse bindigini göremezsiniz yapacak daha mühim isleri vardir eminim..
iki politikacininda siyasi kariyerine bakarsaniz yasam tarzlarinin farkliligini anlarsiniz..
şimdi ecevitte suikast girişimlerine uğradı.oda bilirdi şöför ve araçlar kullanmak. ona düşman olan yokmuydu vardı,
evet,.erdoğanın vardır mühim işleri.,sarayına lüks koltuklar seçmek,kadınlara karışmak,demokrasiyi mahvetmek gibi.
ve yine evet bir konuda haklısınız yaşam tarzları farklı. ,
biri para hırsı,lüks sevdası,egoyu devamlı cilalatma isteği,insanları küçük görme karakteri.. diğerimnin ise bunların tam tersi olması. evet ,yaşam tarzları ve kişilikleri çok çok farklı

tasvip etmedigim söylemleri var ettigim söylemleride var körü körüne erdogan ne yaparsa hakli demiyorum...
yada dememi mi yegelerdiniz? üzgünün dogru buldugumu savunurum yanlis buldugumuda belirtirim...
unutulacak dönemler olsaydi halk yeni kurulmus bir partiyi tarihte görülmemis bir oy oraniyla secmezdi... dagdaki cobanla benim oyum bir mi diyenler bu oy oranini pek takmiyorlar gerci ama, bence önemli. cünkü o dönem kimi basörtüsü sorunu yüzünden kimi ekonomik krizler yüzünden kimi milli görüs yüzünden kimide su hükümet gitsinde kim gelirse gelsin diyerek akp ye oy verdiler..

inandiriciligimi sorgulamanizda enteresan... kimseye yalan borcum yok neticede...
düsüncemi söylüyorum..
Halkin elinden her seyi alip sadece dini goz onune serdiler. Akp secmeninin ezici cogunlugunun ne ekonomiden haberi var, ne egitimden, ne de milli gorusten bilmem neyden... Bakiyorlar adam allah kitap diyor. Sadece kendi hitap ettigi bir kesim var, ona calisiyor. Sonra adi dini hassasiyeti var oluyor. Erdogan akilli, halkini nereden tavlayacagini biliyor. Siz dediginiz gibi koru korune bagimli olmasaydiniz eger tek bir cikar dogrultusunda hareket etmezdiniz. Sizin inandiriciliginizi sorgulamadim, alenen goruneni soyledim :)

şimdi ecevitte suikast girişimlerine uğradı.oda bilirdi şöför ve araçlar kullanmak. ona düşman olan yokmuydu vardı,
evet,.erdoğanın vardır mühim işleri.,sarayına lüks koltuklar seçmek,kadınlara karışmak,demokrasiyi mahvetmek gibi.
ve yine evet bir konuda haklısınız yaşam tarzları farklı. ,
biri para hırsı,lüks sevdası,egoyu devamlı cilalatma isteği,insanları küçük görme karakteri.. diğerimnin ise bunların tam tersi olması. evet ,yaşam tarzları ve kişilikleri çok çok farklı
evet farkli...

aziz nesin haklimiydi ne ... yoksa bu halk yazdiklariniza ragmen neden hala bu adami desteklesin? :) :) :)

Halkin elinden her seyi alip sadece dini goz onune serdiler. Akp secmeninin ezici cogunlugunun ne ekonomiden haberi var, ne egitimden, ne de milli gorusten bilmem neyden... Bakiyorlar adam allah kitap diyor. Sadece kendi hitap ettigi bir kesim var, ona calisiyor. Sonra adi dini hassasiyeti var oluyor. Erdogan akilli, halkini nereden tavlayacagini biliyor. Siz dediginiz gibi koru korune bagimli olmasaydiniz eger tek bir cikar dogrultusunda hareket etmezdiniz. Sizin inandiriciliginizi sorgulamadim, alenen goruneni soyledim :)[/QUOTE

bunuda birtek belirli bir kesim görüyor ama oy orani hükümeti indirmeye yetmiyor dimi...
herkes saf salak bir sizler akilli...
ondan erdogandan önce türkiye süper güc olmustu her konuda
erdogan geldi herseyi batirdi
unutmayin sadece kendi hitap ettigi bir kesim var diyorsunz ya o kesim akp kurulmadan öncede vardi ama rahmetli ecevitler demireller yilmazlar cillerler e oy veriyorlardi ve koalisyonlar kuruluyordu sonradan mi akil tutulmasi yasadi bu secmenler??

neyi alenen gördünüz?? söyleyin bende bileyim?? körü körüne bagimliyim ve tek bir cikar dogrultusunda hareket ediyorum öylemi?? neymis o cikar??
akp secmeni degilim!!!!!! olamamda zaten!!!!!! türk vatandasi degilim cünkü!! herhangi bir cikarim olamaz...
niye diye sormayin cocuktum bana sorulmadi....

ben olaylara yorum yapiyorum siz bana tartisma üslubunuz buysa ben devam etmek istemiyorum...

üslubumda hiçbir yanlışlık göremiyorum. tekrar tekrar bakıyorum üslubum gayet normal geliyor.
ve evet çok doğru dediniz. aynen öyle. bir kesim görüyor, bir kesim maalesef ki görmüyor. istanbulu dinliyor gözleri kapalı..........

X