Hala bekleyebiliyor muyuz? Ben guluyorum sadece.Tarafsızlık bekliyoruz, Tarafsızlık istiyoruz...
ne güzel yazmışsın. aynen siz erkeklere ne,ister mini ister çarşaf giyer kadınlar..sanane kadınların kıyafetınden ıster mını etek gıyer ıster dekolte gıyerım ıster çarşaf gıyerım yettı artık erkeklerın partılerın kadınların kıyafetıne karısması sızene ya karısmayın yasaklar koymayın kutuplastırmayın butun partıler aynı bırbının bırınden farkı yok kadınların kıyafetıne karısmayan kutuplastırmayan ayrım yamayan bı partının bşa geldıgını gormek nasıp olacakmı acaba meçul...
aynen oyle hep kadın uzerınden sıyaset yapıyorlar... hep kadın uzerınden oynuyorlar onlarane bızlerın gıyımınden... ulkeyı kutuplştırdılar ıyıce... onlara kaldı sankı okadar yapılması konusulası gereken seyler varken bı bıtmedıler bı ellerını dıllerını cekmedıler uzerlerımızden..ne güzel yazmışsın. aynen siz erkeklere ne,ister mini ister çarşaf giyer kadınlar..
kardeşim size ne. çekin ellerinizi bizlerden.
Tarafsızlık bekliyoruz, Tarafsızlık istiyoruz...
Polyanna'lık benimki biliyorum, farkındayım ama umut tükenmesin istiyorum.Hala bekleyenler var mıymış? İyiymiş.