Erdoğan yine kıyafete laf attı: Varsın inadına dekolte, mini etek diye feveran etsinler

zaten uğur dündar bu görüştekilere karşı inadına giyin diyor. bir çeşit protesto edin demek istiyor

empati yqpalım,başka bir lider gelsin şunu desin,
onlar, inadına türban inadına kapalılık diye feveran etsinler, biz vakıflarımızla derneklerimizle düşüncemize göre nesiller yetiştireceğiz.
hoşunuza gidermi.

empati yqpalım,başka bir lider gelsin şunu desin,
onlar, inadına türban inadına kapalılık diye feveran etsinler, biz vakıflarımızla derneklerimizle düşüncemize göre nesiller yetiştireceğiz.
hoşunuza gidermi.
Tabi ki de gitmez, ben zaten savunmuyorum dediğini, sadece konudaki fikrimi belirttim.

Koltugu aldi ama hala konusmaya devam benim bildigim cumh bas oturur islerine bakar bu gibi konusmalar basbakanindir ama neyse
:KK20::KK20: Çok ayıp dediğiniz."O" bizim her şeyimiz. Hem C.başkanımız hem Başbakanımız hem M.B başkanımız hem hem hem hem.....!!!He bu arada siz kimsiniz de bir vatandaş olarak bunları söyleme hakkını kendinizde görüyorsunuz ki?

Bize de zamanında çok baskılar yapıldı valla.. Şimdi dekolte giyinenlere, mini giyinenlere baskı olduğunu düşünmüyorum ben şahsen..
Dekolteyi miniyi bosver ben kapali halimle cok bilmis bi carsaflidan suna bak Allah cezani versin diye laf yedim su hamile halimle. herhalde dizimin az altinda olan kabanim ya da artik 9 aylik olan saklayamadigim gobegim yuzunden.

Bir de bu sozleri Soner Yalcin soylemisti sanirim. Diyordu ki; mini etek giyenler tedirgin olup ozgurlugunuzden vazgecmeyin. Ozgurlugunuzden vazgecerseniz kaybedersiniz. Ama malum sanki adam kapalilara bile acilin dekolte giyinin vs dedi diye carpitildi sozleri.

Zamaninda size yapilan baskilarin simdi de intikam zamani mi?

Dekolteyi miniyi bosver ben kapali halimle cok bilmis bi carsaflidan suna bak Allah cezani versin diye laf yedim su hamile halimle. herhalde dizimin az altinda olan kabanim ya da artik 9 aylik olan saklayamadigim gobegim yuzunden.

Bir de bu sozleri Soner Yalcin soylemisti sanirim. Diyordu ki; mini etek giyenler tedirgin olup ozgurlugunuzden vazgecmeyin. Ozgurlugunuzden vazgecerseniz kaybedersiniz. Ama malum sanki adam kapalilara bile acilin dekolte giyinin vs dedi diye carpitildi sozleri.

alnından öpüyorum güzel ablam/kardeşim...

İki tarafın sözleri arasındaki farkı cidden göremiyor musunuz, yoksa gözlerinizi yummak işinize mi geliyor anlamadım ama durum bariz ortadayken ikisinin eşit laflar ettiğini ifade etmek de biraz gözü kapalı sabit düşünceli insan işi...üzgünüm.
Bir taraf diyor ki; mini etek giyenler! inadına giyin! dekolte giyenler, giymeye devam edin! korkmayın. istediğiniz gibi giyinin diyor. -Kapalılar hadi dekolte giyinin diyen yok bakın altını çizerek söylüyorum kimse kimseye açık giyinin demiyor??????-
Diğer taraf diyor ki; icazetli şakirt yetiştirsinler, feveran etsinler bla bla bla... biz inançlı gençler yetiştireceğiz, onlar ne ederse etsin hede hödö...
İşin komik yanı ne bence biliyor musunuz? Be hey adam...Koskoca bir inanç sistemini sen tut, sadece kapalı giyime indirge. Açık giyinen kadınları inançsız diye yaftala. Ama dini en iyi bilen sen ol, iki Allah kitap de yolunu bul. Halkın gözünü boyamanın en güzel yolunu buldu yürüyor adam.

dekolte mini giyenlere nasıl baskı yok yahu yapmayın.. her tecavuz olayında hımmm kim bilir ne giydi diye dokulmuyormu insanlar sanki dekolteli giyindiyse haketmiştir imajı verilmiyormu bazen ayrı bir evrende yasadıgımı falan dusunuyorum..herkesin normları farklı bunları baskalarına dayatmak sacmalık..

Ben intikama dair bir şey mi yazdım? Sadece empati yapılsın istiyorum. İsteyen bikini ile gezsin isteyen çarşafla, beni gram ilgilendirmez. Keşke herkes böyle düşünse şu an bu durumda olmazdık.

Ben intikama dair bir şey mi yazdım? Sadece empati yapılsın istiyorum. İsteyen bikini ile gezsin isteyen çarşafla, beni gram ilgilendirmez. Keşke herkes böyle düşünse şu an bu durumda olmazdık.
Bize de zamaninda cok baski yapildi derken o kapiya çıkıyor soyledikleriniz. Bana gore de kimin ne giydiginin onemi yok. Israrla onemli oldugunu vurgulayan bir cumhirbaskanimiz var malesef

Bize de zamaninda cok baski yapildi derken o kapiya çıkıyor soyledikleriniz. Bana gore de kimin ne giydiginin onemi yok. Israrla onemli oldugunu vurgulayan bir cumhirbaskanimiz var malesef
Yani cümlelerimi incik cincik edip illa ki bir tartışma çıkarma çabaları.. :) Başıma ilk defa gelmiyor. İşiniz gücünüz yok, milletle nasıl tartışırımın hesabına düşmüşsünüz. Diyecek bir şeyim yok artık size..

X