biri olumlu konuşuyor biri olumsuz. farkı göremedinmi gerçektenIyi de Uğur Dundar falan bu laflari soyleyince kadinin kiyafetine karisma olmuyor da Erdogan deyince mi oluyor?
Cok celiskilisiniz......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biri olumlu konuşuyor biri olumsuz. farkı göremedinmi gerçektenIyi de Uğur Dundar falan bu laflari soyleyince kadinin kiyafetine karisma olmuyor da Erdogan deyince mi oluyor?
Cok celiskilisiniz......
Erdoğan deseydi ki; inadına örtünün, inadına başınızı kapatın amaaann bak gör olayları..Iyi de Uğur Dundar falan bu laflari soyleyince kadinin kiyafetine karisma olmuyor da Erdogan deyince mi oluyor?
Cok celiskilisiniz......
biri olumlu konuşuyor biri olumsuz. farkı göremedinmi gerçekten
Erdoğan deseydi ki; inadına örtünün, inadına başınızı kapatın amaaann bak gör olayları..
hayır. o giyenlere diyor. giyenler korkmayın ,kimse size baskı yapamaz diyor ama erdoğan giyenlere laf ediyor. fark buYoo ikisi de kendi dusuncesini empoze etmeye calisiyor. Yanlissa ikisininki de yanlis. Dogruysa ikisininki de dogru. Birine dogru birine yanlis demek bana göre celiski...
Bize de zamanında çok baskılar yapıldı valla.. Şimdi dekolte giyinenlere, mini giyinenlere baskı olduğunu düşünmüyorum ben şahsen..hayır. o giyenlere diyor. giyenler korkmayın ,kimse size baskı yapamaz diyor ama erdoğan giyenlere laf ediyor. fark bu
Tabi ki de gitmez, ben zaten savunmuyorum dediğini, sadece konudaki fikrimi belirttim.empati yqpalım,başka bir lider gelsin şunu desin,
onlar, inadına türban inadına kapalılık diye feveran etsinler, biz vakıflarımızla derneklerimizle düşüncemize göre nesiller yetiştireceğiz.
hoşunuza gidermi.
benimde gitmez. hiç gitmez. ister kapalıya desin ister açığa desin.Tabi ki de gitmez, ben zaten savunmuyorum dediğini, sadece konudaki fikrimi belirttim.
Tarafsızlık bekliyoruz, Tarafsızlık istiyoruz...
Çok ayıp dediğiniz."O" bizim her şeyimiz. Hem C.başkanımız hem Başbakanımız hem M.B başkanımız hem hem hem hem.....!!!He bu arada siz kimsiniz de bir vatandaş olarak bunları söyleme hakkını kendinizde görüyorsunuz ki?Koltugu aldi ama hala konusmaya devam benim bildigim cumh bas oturur islerine bakar bu gibi konusmalar basbakanindir ama neyse
Dekolteyi miniyi bosver ben kapali halimle cok bilmis bi carsaflidan suna bak Allah cezani versin diye laf yedim su hamile halimle. herhalde dizimin az altinda olan kabanim ya da artik 9 aylik olan saklayamadigim gobegim yuzunden.Bize de zamanında çok baskılar yapıldı valla.. Şimdi dekolte giyinenlere, mini giyinenlere baskı olduğunu düşünmüyorum ben şahsen..
alnından öpüyorum güzel ablam/kardeşim...Dekolteyi miniyi bosver ben kapali halimle cok bilmis bi carsaflidan suna bak Allah cezani versin diye laf yedim su hamile halimle. herhalde dizimin az altinda olan kabanim ya da artik 9 aylik olan saklayamadigim gobegim yuzunden.
Bir de bu sozleri Soner Yalcin soylemisti sanirim. Diyordu ki; mini etek giyenler tedirgin olup ozgurlugunuzden vazgecmeyin. Ozgurlugunuzden vazgecerseniz kaybedersiniz. Ama malum sanki adam kapalilara bile acilin dekolte giyinin vs dedi diye carpitildi sozleri.
Zamaninda size yapilan baskilarin simdi de intikam zamani mi?
Ben intikama dair bir şey mi yazdım? Sadece empati yapılsın istiyorum. İsteyen bikini ile gezsin isteyen çarşafla, beni gram ilgilendirmez. Keşke herkes böyle düşünse şu an bu durumda olmazdık.Dekolteyi miniyi bosver ben kapali halimle cok bilmis bi carsaflidan suna bak Allah cezani versin diye laf yedim su hamile halimle. herhalde dizimin az altinda olan kabanim ya da artik 9 aylik olan saklayamadigim gobegim yuzunden.
Bir de bu sozleri Soner Yalcin soylemisti sanirim. Diyordu ki; mini etek giyenler tedirgin olup ozgurlugunuzden vazgecmeyin. Ozgurlugunuzden vazgecerseniz kaybedersiniz. Ama malum sanki adam kapalilara bile acilin dekolte giyinin vs dedi diye carpitildi sozleri.
Zamaninda size yapilan baskilarin simdi de intikam zamani mi?
Bize de zamaninda cok baski yapildi derken o kapiya çıkıyor soyledikleriniz. Bana gore de kimin ne giydiginin onemi yok. Israrla onemli oldugunu vurgulayan bir cumhirbaskanimiz var malesefBen intikama dair bir şey mi yazdım? Sadece empati yapılsın istiyorum. İsteyen bikini ile gezsin isteyen çarşafla, beni gram ilgilendirmez. Keşke herkes böyle düşünse şu an bu durumda olmazdık.
Yani cümlelerimi incik cincik edip illa ki bir tartışma çıkarma çabaları.. :) Başıma ilk defa gelmiyor. İşiniz gücünüz yok, milletle nasıl tartışırımın hesabına düşmüşsünüz. Diyecek bir şeyim yok artık size..Bize de zamaninda cok baski yapildi derken o kapiya çıkıyor soyledikleriniz. Bana gore de kimin ne giydiginin onemi yok. Israrla onemli oldugunu vurgulayan bir cumhirbaskanimiz var malesef