Erdoğan yine kıyafete laf attı: Varsın inadına dekolte, mini etek diye feveran etsinler

Yani cümlelerimi incik cincik edip illa ki bir tartışma çıkarma çabaları.. :) Başıma ilk defa gelmiyor. İşiniz gücünüz yok, milletle nasıl tartışırımın hesabına düşmüşsünüz. Diyecek bir şeyim yok artık size..
Pesss. Evet lutfen diyecek bi şeyiniz olmasın. Boyle kotu niyet görmedim ben daha önce. Yazdığınız yanlış anlasilmaya musaitken ben kavga meraklısı oldum.

Selametle

bir gazeteci ile bir cumhurbaşkanının sözlerini nasıl karşılaştırablirsiniz aradaki farkları göremiyor musunuz?en basiti cumhurbaşkanı tarafsız olmak zorundadır ama gazetecinin böyle bir sorumluluğu yoktur.öff neyi açıklıyosam ben de.

ayrıca artık erdoğan bir çek ellerini üstümüzden kadınları diline dolaya doayı taciz -tecavüz neredeyse meşru hale geldi hala mini etek diyor dekolte diyor pes!

:KK20::KK20: Çok ayıp dediğiniz."O" bizim her şeyimiz. Hem C.başkanımız hem Başbakanımız hem M.B başkanımız hem hem hem hem.....!!!He bu arada siz kimsiniz de bir vatandaş olarak bunları söyleme hakkını kendinizde görüyorsunuz ki?
Her sey ortada degil mi ben solesem ne olucak solemesem ne olucak

Gazeteciler kadinlara soyunun dediiiiii
cumhurbaskanimiz soyunmayin dediii korudu biziii. Oleeey artik hakkimizi gozetiyolaaaar. :KK47:

Eksiklik kendi özlerinde.. bu cagda neler konusuluyor yaziklar olsun..avrupada istedigin kadar kisa giy kimse dönüp bakmaz.. ama bizde belli yerler haric giy dolaş azgınlığı lafları sapıkça bakışları tacizi gör tecavüze bile haklı gerekçe.... simdi sözde müslüman memleketinde böyle ahlaki guzel olmayan topluma ne denir.. sorun bacakta degil sorun kendi özlerinde ahlaklarini duzeltmeye calismak yerine nefslerini terbiye etmye calismak yerine biz sapigiz siz mini giyince sapitiyoruz diyolar resmen ne üzücü..

kadınların kıyafetleri üzerinden siyaset yapmasalar artık.. açık giyinilmesi taciz - tecavüz sebebi olmaz. niyeti bozuk olan erkekler kapalı giyinen kadınları da gizemli bulup bakıyorlar. yani mesele kadının giyiminde değil erkeğin zihniyetinde. öküz her yerde öküz yani.. kadının kıyafetiyle uğraşacaklarına; polisimizin yakaladığı sapıkları, tecavüzcüleri, sübyancıları, katilleri mahkemede serbest bırakılmasına izin vermesinler.

X