- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
Dini konuya girdigin icin kibledim seni.turkan Şoray deist))değil peygamberi seviyor koymasana onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dini konuya girdigin icin kibledim seni.turkan Şoray deist))değil peygamberi seviyor koymasana onu
ooooooooooo iste bu olmadi !!!!.işine.bak deist
ooo sabahtan beri tartışılıyor:)Genemi tartışma oldu..
ooooooooooo iste bu olmadi !!!!
ooo sabahtan beri tartışılıyor:)
sonuç mune yok gelince Allah kerim..Sonuç gene yok demi...
sonuç mune yok gelince Allah kerim..
Kurban ol kelimesinden dine geldi konıuonuda ilk oky kullandı çünki islamda sadece Allah ve resulu için can feda edilir..malum arkadaşlar biri deist biri ateist sizin üzerinize alınmanıza gerek yok.Yok artık ya . Sanarlar kı bırtek onlar kapalı , birtek onlar peygamber efendımızı seviyor, birtek onlar müslüman, birtek onlar Allah'a inanıyor .
Bu nedır ya ?
Bu konunun dine ne alakası var.
Kim neye ınanıyorsa ınanır .
Burası bır platform.
Herkes herkesın görüşüne saygı duymalı.
Biraz hoşgörü lütfen.
nerden ne bulacağınızı şaşırıyorsunuz. normal hayattada kurban ol bana tarzı laflar edilir. bende ederim .Kurban ol kelimesinden dine geldi konıuonuda ilk oky kullandı çünki islamda sadece Allah ve resulu için can feda edilir..malum arkadaşlar biri deist biri ateist sizin üzerinize alınmanıza gerek yok.
keşke bu zemine gelmese tartışma ama gelmiş ..
din hayat tarzı oky başka türlü mana ifade etmez kurban ol kelimesi bizde..ama seni anlamaya çalışıyorum sende kendi tarafından bakıyorsun gadasını aldığım : Dnerden ne bulacağınızı şaşırıyorsunuz. normal hayattada kurban ol bana tarzı laflar edilir. bende ederim .
herşeye dini baktığınız için bundanda onu çıkarıyorsunuz.
sizde öyle bizde normal.din hayat tarzı oky başka türlü mana ifade etmez kurban ol kelimesi bizde..ama seni anlamaya çalışıyorum sende kendi tarafından bakıyorsun gadasını aldığım : D
gibi bir mana olarak mı kullanmıştın :)
mesela insan evladını severkende yaradana kurban olduğum denilir tabi çevre inanç meselesi, mesele buysa madem.sizde öyle bizde normal.
ne yapalım şimdi. ben çocukluğumdan beri bunu çeevremden ailemden bunu ,duydum. biz buna o şekilde bakmıyoruz
mesela insan evladını severkende yaradana kurban olduğum denilir tabi çevre inanç meselesi, mesele buysa madem.
Pardon da, biri bana cümlenin sonunda.müslüman dese hay.ağzına sağlık.derim yanı bunu hakaret olarak.almam lütfen bunu açıkla bana. Yan olmayan ne.adam.deistim diyor bende deist diyorum olmuyor ne.olmuyor ?ooooooooooo iste bu olmadi !!!!
Evet durup durup satasyigin için olabilir mi. Sana ölup bitenler varya baksinlar konulara alıntı yapıp yapıp yazan kim ben senden alıntı yapmıyorum .artı olarak senin üzerinden.Alıntısız da laf carpmiyirum anladın! Uğraşan sensinooo sabahtan beri tartışılıyor:)
ikidir taptığınız Atatürk dersen bir susarız iki susarız sonra patlarız işteEvet durup durup satasyigin için olabilir mi. Sana ölup bitenler varya baksinlar konulara alıntı yapıp yapıp yazan kim ben senden alıntı yapmıyorum .artı olarak senin üzerinden.Alıntısız da laf carpmiyirum anladın! Uğraşan sensin
Yok artık ya . Sanarlar kı bırtek onlar kapalı , birtek onlar peygamber efendımızı seviyor, birtek onlar müslüman, birtek onlar Allah'a inanıyor .
Bu nedır ya ?
Bu konunun dine ne alakası var.
Kim neye ınanıyorsa ınanır .
Burası bır platform.
Herkes herkesın görüşüne saygı duymalı.
Biraz hoşgörü lütfen.
ben deistim dedim. peygambere inanmıyorum şu siteye hiçbir zaman.yazmadım. kimsenin kutsalına terbiyesizlik etmem.. inandığı kutsala böyle yazmamŞaka gibi ya sen yorumları okumadin galiba. Ben.mi seviyorum sadece dedim siz okuma yazma biliyor musunuz . kadın peygambere inanmıyorum dedi. Okypete yanı. E.bunun üzerine.sevmiyorsun diyorum .sende kalkıp bu tek sen.mi.seviyirsun diyosun.yanı bunu anlamak çok zor mu