Seni sevmem sütoğlanBuralardan,yandaslarinin yorumlarindan uzak kalmissin apranxx.Hukuk burosu gibi calisiyolar masallah fahri avukatlar.Topiclere bi goz atsanaErdogan sinyali aldiklari herhere dit dit dit dit dit uyari veriyolar hoop ordayizzz
Seni sevmem sütoğlan
Ama espiri güzel
verir benim canlarım dit ditleri
Kesinlikle katılıyorumTanisan beni seversin aslinda
Fazla siniri asmadan gurura dokunmayan her turlu espriye varim karsilikli
Cok haklisin ama aslinda öyle olmamali, cünkü siyaset, ciddiyetle yaplmali. Ben gülünecek veya alay edilecek hic bir sey görmüyorum maalesef. Senin ve diger üyelerin gülüp eglenmesine gercekten sasiriyorum.Su topikte gülüp eglendigim kadar oyin bölümünde eglenmiyorum yakknin komik hanımları cok komik yorumlar atıyor gerçekten :)
Iyi ki varsiniz kk hanimlari ♡
Evet cok haklisin ama asgari ücretim yeterlimi ?biz sadece Rabbimizin huzurunda eğiliriz başka eğilmek yok bize.
Dogru soyledin siyaset yapilmali zira bu konular sadece hükümeti ilgilendiren konular degil. Demokrasi halkin kendi kendini yönetmesi ama halkımız koyun gibi gidip sadece evet diyip geliyor. Biraz bilgilendirme şart bence yoksa her muhabbet taraftar kavgasına dönüp böyle güldüruyorCok haklisin ama aslinda öyle olmamali, cünkü siyaset, ciddiyetle yaplmali. Ben gülünecek veya alay edilecek hic bir sey görmüyorum maalesef. Senin ve diger üyelerin gülüp eglenmesine gercekten sasiriyorum.
Bence buraya gelip insanlari kizdirip, sacma sapan yorum yapacaklarina daha cok ülkenin durumunu konusmak isterdim.
Bence bu topik kapansin zira burasi gercekten senin dedigin gibi geyik bölümü olmus.
Bu nasıl üslup ya tiksindimSizin kurulum kodunuz ne?
İçinde erdoğan geçen her habere
"Pehhh uydurma,yalaaannnn,bu kadar da atılmaz" diye bik bikliyorsınuz hemen...
Fabrika seri üretimi gibisiniz maşallah
Hıııı gül gül sen...biz de öyle başladık...az daha takıl siyaseteSu topikte gülüp eglendigim kadar oyin bölümünde eglenmiyorum yakknin komik hanımları cok komik yorumlar atıyor gerçekten :)
Iyi ki varsiniz kk hanimlari ♡
Senin espirili laf sokmanı yirimmmm....yandaş korumacı seniiii...Bu nasıl üslup ya tiksindim
Ayyy ayyy yine yeni yeniden,torpilli üye konusuna hoşgeldiniz...Bunlar ban almaz, ben saklabanlik dedim dyie dört gün ban yedim. Saklabanlik demek : basit sakalar yaparak, herkesi güldüren kimse. Ve bunu yazdim diye site kurallarina aykiri davranmisim.
Herhalde saklabanligi sarlatanlikla karistirdilar.
yercekimli karanfil , asil buraya gelip konu disi yazanlar ban yemeli.
Ay yandas didiSenin espirili laf sokmanı yirimmmm....yandaş korumacı seniiii...
Nasıl bir hafıza var sende
Ama bu polemiğe olmadı cıkss
Sizin kurulum kodunuz ne?
İçinde erdoğan geçen her habere
"Pehhh uydurma,yalaaannnn,bu kadar da atılmaz" diye bik bikliyorsınuz hemen...
Fabrika seri üretimi gibisiniz maşallah
Dün haberlerde Erdoğanın konuşmasında zaten yeterli sayıda olmaması, rektöre hala tadilatı devam eden mesciti hızlandırması ve araları çok uzak binalarda 1er tane olması gerektiğini söyledi dediler. Kanal d haberdi üstelik dinlediğim. Erdoğanda yok demedi ki..
https://www.facebook.com/
EĞİTİM KURUMU ODTÜ !!!!
BU MESCİDLERDE ODTÜ İÇİNDE BULUNAN MESCİDLERMİŞ NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM
sen o sevdiğimiz ama tapmadığımız önderimize kurban ol. ikidir her mesajda aklınca laf sokuyorsun anlamıyor değiliz. sıkıyorsa açık yazsanaYalan haber mi yalanlanmış.haber mi?
Hangi.haber sitesine.kime neyr göre ?
Senin.inandığın yanlı haberlere gore evet a.onlar da bana gore yalan
Nasıl olacak şimdi
Erdogan in olduğu savunduğu.Herşey yanlış.yalan size.gore bu kadar olmayin ya samimiyeyinizi tamamen kaybettiniz
Tabı bi araba laf edersiniz simdi bana , siz ve sizin gibiler tarihte hep.oldu.olacak da.
Başkasına '''''taptığınız''''' gibi yapmayın zaten de o kesim hepppppppp doğru bu kesimmmmmm hep yanlış da olmuyo ya entel görünümlü olmaya çalışında olmuyor oturmuyor
O kesim bu kesime takılacak '''''açık kafalı bacilar'''' da olacak mutlaka !!!
Oda burda bana yazan SİZİN KAFALARDAN BİRİNİN SOZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?