Erdoğan: Yaralı askerleri HDP'lilerin taşıdığı yalan, lan siz kendinizi ne zannediyorsunuz!

Evet bir kaç üye var mesela siz cevap vermeseniz de zorla tahrik etmeye çalışıyor. Cevap vermiyorsunuz illa, yine de alıntılama yapıyor yazınızdan. İlginç tipler. Şikayet etseniz de ceza almıyorlar bana da ilginç geliyor doğrusu

O değil de, benim merak ettiğim Tüsiad başkanı geçmiste ne gibi bedeller ödetmiş Türkiye'ye... Madem öyle neden Tusiad başkanı yapılmış... Erdoğanda da tam sır saklayacak tip var ya hani çocuk gibi yaa "Sen ekonomiyi eleştirirsen bende senin bütün kirli donlarını dökerim ortaya ha"

Şehitlere kelle denmesi bile savunulmuş ya bişey demiyorum. Bir de kelle dediği ölen bütün sivil ve askerler diyor sanki biz anlamıyoruz kimi dediğini. Olay şehitlere kelle denmesi. Ne bileyim daha çok var. Mesela bir çiftçi vatandaşa ananı da al git demişti. Kimin ülkesinden kimi kovuyor ise. Acaba bu gibi durumlarda nasıl savunuluyor böyle sözler anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…