Bi de cumhurbaskani nasil herhangi bi partinin bu denli karsitligini nasil yapabiliyo saskinim...şimdi dicekler he siz ingiliz kraliyet ailesindensiniz ya,hiç lan demediniz mi falan, ben derim, samimi ortamlarda samimi konuşmalarda ama bi cumhurbaşkanının kameralar önünde böyle konuşması olmamış, sanırım bu da yeni türkiyenin ilklerinden çünkü şimdiye kadarki hiç bi cumhurbaşkanının böyle konuştuğunu sanmıyorum
üsluba bak
bizi temsil edenin üslubu bu maalesef
maalesef iki tarafda da yalan haber yapanlar mevcut tvde konusmayı dinledim lan duymadım acaba kestilermi deyip videolara baktım bulamadım lan kelimesini yazılarda ekleme yapılmıs sacmalamıslar olmayan bir seyi ekleyerek..evet sayın ocalan ve kelle denilmeside dogru degil yanlısa yanlıs dogruya dogru denmedigi surece bu boyle surer gider onemli olan baskası deyince yanlıs dediginiz eleştirdiginiz seyleri desteklediginiz kişi deyincede yanlıs diyebilmek..sizin yaptıgınızda farklı degil kimseye kızmayın cunku yanlısıda savunuyorsunuzUtanmadan yalan haber yapanların haberini paylaşıyorsunuz hemde gerçekmiş gibi yorum yapıyorsunuz.
''Yahu'' kelimesini ''lan'' dedi diye çarpıtacak kadar şaşırdı birileri:)
İsterse lan demiş olsun askere silah doğrultan şeref yoksunları az demiş olur.
Gerçi AK parti düşmanlarının samimiyetsizliğini birkez daha ortaya serdi bu haber:)
İsviçrede, bir kanala konuşma yaparken spikerin olayı çarpıtarak '' Sayın öcalanın düşünceleri için hapis yatması, düşünce özgürlüğüne aykırı degilmi'' diye sormasına sinirlenen ve o sinirle '' sayın öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellerin hesabını veriyor'' demesini bile (burada kelle diye katledilen sivil asker binlerce insanı kastediyor) sanki önemli birşey bulmuş gibi '' aaa sayin öcelen didiiii'' diye bağıranların, şimdi çıkmış alcak pkk nın destekçilerine yahu demesine ''lan didiiii'' diyorya bir gülme geliyor:)
ne samimiyetsizlik ama dimi)) Karar verin öcalana sayın demesi zorunuzamı gidiyor yoksa pkk ya kan demesimi
bu arada cehape ve mehape milletvekilleride kaçkez öcalana sayın dedi youtube yazıp izleyin
Ayrıca lan demiş olsa bile neden acayibinize geliyor daha 2 gün önce küfürbaz ilber ortayliyi avuclarınız patlayana kadar alkışlayıp '' höcemmm sizi çik siviyoruuum''demiyormuydunuz:)) Ne ara lan kelimesi size ağır geldi)
Cumhurbaşkanı olmasın diye ekmeleddinci oldunuz şimdide Başkan olmasın diye hdp ci oldunuz. Bu gidişle olmayacağınız şey kalmayacak
Ama şunu bi anlamadınız
SİZ NE PLAN KURARSANIZ KURUN ALLAH INDA BİR PLANI VAR
Ayrıca sakın bana çıkıp '' çözüm süreci '' icin demogoji yapmayın 30 senedir kandil dağı bombalamaktan başka bir iş yapmayanlara karşı bir çözüm üretildi ve birçok kürt vatandaşı pkk nın gerçek yüzünü bu sayede gördü
Örnek 6 eylül olayları...
ahahaha böyle böyle %50ye çıkaracaklar yineUtanmadan yalan haber yapanların haberini paylaşıyorsunuz hemde gerçekmiş gibi yorum yapıyorsunuz.
''Yahu'' kelimesini ''lan'' dedi diye çarpıtacak kadar şaşırdı birileri:)
İsterse lan demiş olsun askere silah doğrultan şeref yoksunları az demiş olur.
Gerçi AK parti düşmanlarının samimiyetsizliğini birkez daha ortaya serdi bu haber:)
İsviçrede, bir kanala konuşma yaparken spikerin olayı çarpıtarak '' Sayın öcalanın düşünceleri için hapis yatması, düşünce özgürlüğüne aykırı degilmi'' diye sormasına sinirlenen ve o sinirle '' sayın öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellerin hesabını veriyor'' demesini bile (burada kelle diye katledilen sivil asker binlerce insanı kastediyor) sanki önemli birşey bulmuş gibi '' aaa sayin öcelen didiiii'' diye bağıranların, şimdi çıkmış alcak pkk nın destekçilerine yahu demesine ''lan didiiii'' diyorya bir gülme geliyor:)
ne samimiyetsizlik ama dimi)) Karar verin öcalana sayın demesi zorunuzamı gidiyor yoksa pkk ya kan demesimi
bu arada cehape ve mehape milletvekilleride kaçkez öcalana sayın dedi youtube yazıp izleyin
Ayrıca lan demiş olsa bile neden acayibinize geliyor daha 2 gün önce küfürbaz ilber ortayliyi avuclarınız patlayana kadar alkışlayıp '' höcemmm sizi çik siviyoruuum''demiyormuydunuz:)) Ne ara lan kelimesi size ağır geldi)
Cumhurbaşkanı olmasın diye ekmeleddinci oldunuz şimdide Başkan olmasın diye hdp ci oldunuz. Bu gidişle olmayacağınız şey kalmayacak
Ama şunu bi anlamadınız
SİZ NE PLAN KURARSANIZ KURUN ALLAH INDA BİR PLANI VAR
Ayrıca sakın bana çıkıp '' çözüm süreci '' icin demogoji yapmayın 30 senedir kandil dağı bombalamaktan başka bir iş yapmayanlara karşı bir çözüm üretildi ve birçok kürt vatandaşı pkk nın gerçek yüzünü bu sayede gördü
Örnek 6 eylül olayları...