Erdoğan: Yaralı askerleri HDP'lilerin taşıdığı yalan, lan siz kendinizi ne zannediyorsunuz!

Bu konuşmada dememiştir belki ama dediği konuşmaları da gördük. Sataşmadığı, eleştirmediği kurum, meslek grubu,:110: insan kaldı mı sahi bunun?

Hdp ye zerre inanmam , barajı geçmek için batıdan da oya ihtiyacı var , hdp de bak biz askerlere yardım ettik diye sempatik gösterme çabasın da olmasın ... Olur mu gayette olur..

Gecmis tarihte üslubu bu kadar bozuk, bu kadar cirkin bir siyaset yapan kimse gecmedi bu memleketin basına.
Kendi başını yiyesice.
Suratını gorunce gunum kotu geciyor resmen.
valla üzülüyorumm senin adınaaa düşünsene kaç sene daha var gitmesineee...depreyona girecen bu gidişleee..

Utanmadan yalan haber yapanların haberini paylaşıyorsunuz hemde gerçekmiş gibi yorum yapıyorsunuz.
''Yahu'' kelimesini ''lan'' dedi diye çarpıtacak kadar şaşırdı birileri:)
İsterse lan demiş olsun askere silah doğrultan şeref yoksunları az demiş olur.
Gerçi AK parti düşmanlarının samimiyetsizliğini birkez daha ortaya serdi bu haber:)
İsviçrede, bir kanala konuşma yaparken spikerin olayı çarpıtarak '' Sayın öcalanın düşünceleri için hapis yatması, düşünce özgürlüğüne aykırı degilmi'' diye sormasına sinirlenen ve o sinirle '' sayın öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellerin hesabını veriyor'' demesini bile (burada kelle diye katledilen sivil asker binlerce insanı kastediyor) sanki önemli birşey bulmuş gibi '' aaa sayin öcelen didiiii'' diye bağıranların, şimdi çıkmış alcak pkk nın destekçilerine yahu demesine ''lan didiiii'' diyorya bir gülme geliyor:)
ne samimiyetsizlik ama dimi:KK66:)) Karar verin öcalana sayın demesi zorunuzamı gidiyor yoksa pkk ya kan demesimi:KK66:
bu arada cehape ve mehape milletvekilleride kaçkez öcalana sayın dedi youtube yazıp izleyin:KK66:
Ayrıca lan demiş olsa bile neden acayibinize geliyor daha 2 gün önce küfürbaz ilber ortayliyi avuclarınız patlayana kadar alkışlayıp '' höcemmm sizi çik siviyoruuum''demiyormuydunuz:)) Ne ara lan kelimesi size ağır geldi:KK66:)
Cumhurbaşkanı olmasın diye ekmeleddinci oldunuz şimdide Başkan olmasın diye hdp ci oldunuz. Bu gidişle olmayacağınız şey kalmayacak:KK66:
Ama şunu bi anlamadınız
SİZ NE PLAN KURARSANIZ KURUN ALLAH INDA BİR PLANI VAR:KK66:
Ayrıca sakın bana çıkıp '' çözüm süreci '' icin demogoji yapmayın 30 senedir kandil dağı bombalamaktan başka bir iş yapmayanlara karşı bir çözüm üretildi ve birçok kürt vatandaşı pkk nın gerçek yüzünü bu sayede gördü
Örnek 6 eylül olayları...
Amaaa annemm sen bunu kimlere anlatıyonn..bunlar anlamazkii.. bak senin koca yazından tutmuş arkadaş hangi paragrafı cımbızlamışş.. ay artıkk gülüyom bu tarz yorumlaraaa..işte böyle oldukları için başa gelemiyorlarr ama iyiki böylelerr.

ama bakıyorumda lan dese bile insanların yine hosuna gidiyor bi ara ama yol yaptı durumu vardı:)) benim otobusde karsılastıgım bir durumdu adamın ayakkabısı yok ayagında ama yol yaptı diyor biride cıktı dediki yol yaptıda noldu sanki gezicek paran mı var adam ama olsun diyor hala:)) ne diyebilirsinki :))

ama bakıyorumda lan dese bile insanların yine hosuna gidiyor bi ara ama yol yaptı durumu vardı:)) benim otobusde karsılastıgım bir durumdu adamın ayakkabısı yok ayagında ama yol yaptı diyor biride cıktı dediki yol yaptıda noldu sanki gezicek paran mı var adam ama olsun diyor hala:)) ne diyebilirsinki :))
valla ne yalan söyliyeyim o hdp lilere az bileee..öğrendim dememiş ama deseydii hoşuma giderdii..

munenin cımbızından haberi yokkiii..:KK53::KK53::KK53::KK53:
Doğru valla, acaba cımbızı kapıp siyasilere bir gözüksem mi:-)
Size söz taş çatlasın meclis 1 ayda mum gibi olur:KK70::KK70:

Ama önce sizler bir toparlanın, cımbızı çıkarttırmayın bana, yine KİB'ler geliyor:KK14:

Doğru valla, acaba cımbızı kapıp siyasilere bir gözüksem mi:-)
Size söz taş çatlasın meclis 1 ayda mum gibi olur:KK70::KK70:

Ama önce sizler bir toparlanın, cımbızı çıkarttırmayın bana, yine KİB'ler geliyor:KK14:
Biliyorumm ama ben kimseyi kiblemiyorum kiblememde.. valla munecim dediğim gibi boynum kıldan incedirr.. banlayacağınız zaman banlayın gidiversin ama çok uzun olmasınn olurmuu..ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz burdaaa..birde şu gözle bakın stres atıyoruzz.. kimseye hakaret etmiyorum etmicemdee..

Biliyorumm ama ben kimseyi kiblemiyorum kiblememde.. valla munecim dediğim gibi boynum kıldan incedirr.. banlayacağınız zaman banlayın gidiversin ama çok uzun olmasınn olurmuu..ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz burdaaa..birde şu gözle bakın stres atıyoruzz.. kimseye hakaret etmiyorum etmicemdee..
KİB'leyin çünkü bu her üyenin Hakkı, ki zaten banlamalar KIB sayısı veya direkt Kiblendiniz diye olmuyor, bu Kanı var üyelerde, bunu hemen düzeltelim yeri gelmişken, sizi isterse 1000 kişi KİB'lesin, yazdıklarınız forum kurallarına Aykırı değilse banlanmazsınız.

Bizim kriterimiz site kuralları:KK66:
Tek banlanma sebebi hakaret değil, mesela polemikte banlanma sebebi, o yüzden aman polemiğe girmeyelim olur muHoppa

KİB'leyin çünkü bu her üyenin Hakkı, ki zaten banlamalar KIB sayısı veya direkt Kiblendiniz diye olmuyor, bu Kanı var üyelerde, bunu hemen düzeltelim yeri gelmişken, sizi isterse 1000 kişi KİB'lesin, yazdıklarınız forum kurallarına Aykırı değilse banlanmazsınız.

Tek banlanma sebebi hakaret değil, mesela polemikte banlanma sebebi, o yüzden aman polemiğe girmeyelim olur muHoppa

Konusu açılmışken...

Sanırım site kurallarının içinde "hakaret, ırk aşağılama, nefret söylemi" ban yemek için geçerli nedenler arasında bulunmuyor??

Bi kaç hafta önce kiblediğim halde ağzı bozuk hanım kızımız forumda bulunmaya devam etti de... Merak ettim şimdi.

Konusu açılmışken...

Sanırım site kurallarının içinde "hakaret, ırk aşağılama, nefret söylemi" ban yemek için geçerli nedenler arasında bulunmuyor??

Bi kaç hafta önce kiblediğim halde ağzı bozuk hanım kızımız forumda bulunmaya devam etti de... Merak ettim şimdi.
Eğer zaten o Yazısı ceza almışsa aynı yazı için tekrar ceza verilmez.

Anladım teşekkür ederimm..

Hadi git ötede oyna "annem"..
Milletin pesinde dolasıp o itici üslubunla polemige cekme insanları.
1 degil 2 degil.

Konuya yorum yap insanlara degil.
milletin peşinde dolaşmakk yok artık açıyorum forumu bakıyorum bir konu ve yorum yapıyorumm..yaptığın yorum gözüme geliyorr. bir bakmışım konuya değilde şahsa yorum yapmışsınn..ne yapayım olmuyor bir susuyorum iki susuyorum pat 3 te cevap yazma ihtiyacı doğuyorr. sen üstüne alınmaa.

X