Erdoğan: Yaka paça yakalanacak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837

Erdoğan'dan Zekeriya Öz'e gönderme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlar ile sekizinci kez bir araya geldi.

Erdoğan konuşmasında hakkında yakalama kararı çıkan Savcı Zekeriya Öz'ün Ermenistan'a kaçmasına değindi. Erdoğan, "Dün O acımasız kararları verenler bugün Gürcistan üzerinden Ermenistan'a kaçıyor" dedi.

Erdoğan, terör örgütü silahları gömene, üzerine beton dökene ve ülkede terörist kalmayana kadar operasyonların süreceğini kaydetti.

HDP'ye de tepki gösteren Erdoğan, "Yalan söylemek suretiyle 'Bizim terör örgütüyle ilgimiz yok'... Kusura bakmayın bunu kimse yutmaz" diye konuştu.

Sitene Ekle

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları

Külliye 2016 yılında tamamlanacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 1. yılını tamamladık. Milletime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Biz tarafsız olmayacağız. Biz devamlı milletimizin tarafında olacağız. Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz.

Bazı çevreler şimdi yine Meclis seçsin diyor. Millet varken temsilcisi niye seçsin.

ZEKERİYA ÖZ'E GÖNDERME

Gezi eylemlerinde beni yurt dışına kaçmakla itham edenler şimdi yurt dışında

"İşte daha yeni, bu acımasız kararları verenler şimdi bakıyorsunuz Gürcistan üzerinden Ermenistan'a kaçıyorlar. Oradan da kim bilir nereye kaçacaklar o ayrı mesele. Tabii ki şu anda Türkiye olarak bizler de iz sürüyoruz. Bunlarla ilgili kırmızı bültenler hepsi, işte bir kısmı Romanya'da yakalandı biliyorsunuz. Bunlar da bir yerlerde muhakkak yakalanacak ve bunlar da yaka paça buraya gelip yaptıklarının hesabını er veya geç verecekler."

"Son eylemler, terör örgütünün ve onun destekçilerinin kalleşlikte hiçbir sınır tanımadıklarını gösterdi. Bu süreçte gerçekten çok iğrenç, ibretlik işbirliklerine de şahit oluyoruz. Türkiye'de paralel devlet yapılanması peşinde olan kesimin bölücü örgütle aynı çizgide buluştuğunu görüyoruz."

PKK GELİP NUTUK ATIYOR

Doğu ve Güneydoğu'da vatandaş baskı altına alındı. Vatandaş iradesini sandığa yansıtmakta güçlükler yaşadı

Tunceli-Erzincan yolunda geliyorlar nutuk atıyorlar. Orada siviller de alkışlıyor. Devletin kurumlarının el ele olması gerekir. Ama bu devletin içinde paralel yapının olması, çeşitli kurumların içine serpilmiş olması zorlaştırıyor. Bir yandan bunlarla da mücadele ediyoruz.

ELEKTRİĞİ KESİP SUÇLUYORLAR

Yolları kesip insanları tehdit etmek, araçlarını yakıp yıkmak, yol yapımını, baraj inşaatını engellemek... Düşünebiliyor musunuz? Bu barajlarda su tutulacak. Kurak topraklar sulanacak. Elektrik üretilecek. Bunların ruhunda öyle bir anlayış var ki. Ondan sonra da faturayı devlete kesecek. Ne diyecek elektriği vermiyorlar. Elektriği kesen sizsiniz. Elektrik parasını da vermiyorlar zaten bildiğiniz gibi. Sonra da demokrasiden bahsediyorlar. Böyle bir şey var mı.

Utanmadan sıkılmadan bunu söylüyorlar. Bunu da dindar geçinenleri söylüyor. Allah'ın verdiği yağmurdan nasıl para alırsınız diyorar. İyi de o barajlar olmasa yağmur nereye gider, dereye gider. Bu barajların maliyeti yok mu? İşletme masrafları yok mu?

Bunlarla ilgili sana verilen suyun bedelini ödemeyecek misin?

İşte bunları el ele vereceğiz. O nedenle muhtar kardeşlerimin görevi ağır. Siz en ücra mahallenin temsilcisisiniz. Siz seçilmişsiniz. Memur değilsiniz. Benim için seçilmiş atanmıştan her zaman öndedir. Bunu böyle bilin.

PARALEL YAPIYLA AYNI ÇİZGİDE

Son eylemler, terör örgütünün ve onun destekçilerinin kalleşlikte hiçbir sınır tanımadıklarını gösterdi. Bu süreçte gerçekten çok iğrenç, ibretlik işbirliklerine de şahit oluyoruz. Türkiye'de paralel devlet yapılanması peşinde olan kesimin bölücü örgütle aynı çizgide buluştuğunu görüyoruz.

HDP'YE SERT YANIT

Bugün devlet silahlarını sustursunlar diyenler, dün de bölücü örgüte niye savaşmıyorsun diyordu.

Çünkü bunlar savaş istiyor, kan istiyor, can istiyor.

6-7-8 Ekim tarihlerinde benim Kürt vatandaşlarımı sokağa çağıran kimdi biliyorsunuz değil mi... 50 kişi öldü. Ölen kim? Benim Kürt vatandaşım. Öldüren kim? Peki bu adamlar nasıl özgürlükçe ölüyor?

SAZ VERMEKLE, CİCİ DEMEKLE CİCİ OLUNMUYOR

Öyle eline saz vermekle bir insanı modern noktaya oturtamazsınız. Köşelerde cici demekle kişi cici olmuyor. Biz yaptıklarına bakarız.

Ölümler ülkemizde oluyor ama terör örgütünün güdümündeki parti çözümü Brüksel'de arıyor.

BUNLAR SAVAŞ, KAN İSTİYOR

Ne diyorlardı, 'seni başkan yaptırmayacağız'. Bu sözün aslında Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırmayacağı düşüncesini ifade ettiğini, milletimizle biz de çok iyi biliyoruz. Bugün, 'devlet silahlarını sustursun' diyenler, dün de bölücü örgüte 'niye savaşmıyorsun, niye silaha sarılmıyorsun' diyordu. Çünkü bunlar savaş, kan, can istiyor."

SURİYE'DEN KAÇANLAR...
200 bin kişiye sınırlarımızı biz açtık

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Bu operasyonlar devam edecek. Canımız yanıyor. Şehit ailelerimizin canı yanıyor. Bu iş şüphesiz ki ilk insan Kabil ile Habil, biliyorsunuz şehadet makamı kıyamete dektir. Mesele nedir bunu tamamıyla minimize edebilmektir. Dünyanın hemen hemen her yerinde bu tür olaylar devam ediyor. Hele hele bu bölge özellikle seçilmiş durumda. Mesele bu topraklarda yaşayan insanların parçalanması, bölünmesi... Kardeşi kardeşe vurduruyorlar. Dış güçler bunu başarıyor. Ama biz öyle bir gayret içerisinde olmalıyız ki dostlarımızı çoğaltmak, düşmanı azaltmak gayre içinde olmalıyız. Biz bu gayreti göstereceğiz.

SİLAHLARINI GÖMECEK, BETONLAYACAKLAR

Bazıları diyor ki terör örgütü silahı sustursun. Ne demek sustursun. Terör örgütü silahları bırakacak, gömecek, betonlayacak. Kalkıp da kimse devletten silahları bırakmasını istemeyiz. Askerin de polisin de silahı onun enstrümandır. Onu asla bırakamaz. Bir devletin en önemli görevi nedir. Can güvenliğini sağlamaktar, mal güvenliğini sağlamaktır. Tüm teröristler ya ülkemizi terk edecekler ya da bu silahları gömecekler, betonlayacaklar. Bunun yer tespitini de biz yapacağız.

HDP MESAFE KOYMADIKÇA ÖRGÜTÜN PİYONU OLARAK KALACAK

Terör örgütüyle arasına mesafe koymayı başaramayan siyasi parti için de aynı durum geçerlidir. Bizim gözümüzde örgütün piyonu olarak kalacaklardır. Kimse bize yalan söylemek suretiyle 'Bizim terör örgütüyle ilgimiz yok'... Kusura bakmayın bunu kimse yutmaz. 6-7-8 Ekim'de sokağa dökenlerin kim olduğunu biliyoruz. Yasin Börü'nün nasıl şehit edildiğini biliyoruz.

http://www.milliyet.com.tr/erdogan-8-inci-muhtarlar/siyaset/detay/2100955/default.htm

Zekeriya Öz için ne demişlerdi
5 Nisan 2011: TVNET'de Yenişafak yazarı Abdülkadir Selvi'nin 'Başkent' programına katılan AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'ın Zekeriya Öz yorumu:
'Bana göre Zekeriya Öz bir kahramandır. Demokrasilerde kahramanlara çok fazla ihtiyaç duyulmaz ama Türkiye gibi az gelişmiş ülkelerde zaman zaman kahramanlar ortaya çıkar.Zekeriya Öz tarihi bir misyon üstlenmiş ve yerine getirmiştir. Eğer Zekeriya Öz ve o soruşturmadaki birkaç savcı olmasaydı Ergenekon soruşturması bu aşamaya gelmeyebilirdi. Çünkü 13 Haziran 2007'de başlatılan o soruşturma Ergenekon'u ortaya çıkarmak için başlatılan bir soruşturma değildir. Bu soruşturma Atabeyler, sauna gibi bir çete operasyonu olarak başladı. Başlangıçta bir Ergenekon soruşturması olarak başlasaydı heralde gecekondudan başlamazdı'

Abdülkadir Selvi: 31 Mart 2011 - Yenişafak
Türkiye'nin darbecileri kulağından tutup, yargının karşısına çıkarma sürecindeki en önemli isimlerden biri Savcı Zekeriya Öz. Ergenekon operasyonunu yapma cesaretini gösteren yürekli bir savcı o. HSYK tarafından Ergenekon savcılığından alınarak, İstanbul Başsavcı vekilliğine getirilmesi elbette ki tartışma konusu olacak. Çünkü o sıradan bir isim değil. İtalya'da Gladio operasyonunu gerçekleştiren savcı Felice Casson neyse Türkiye'de Zekeriya Öz o. İtalya'da Temiz Eller operasyonunu yürüten savcı Di Pietro neyse Zekeriya Öz de işte o.

Ne diyorlardı, 'seni başkan yaptırmayacağız'. Bu sözün aslında Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırmayacağı düşüncesini ifade ettiğini, milletimizle biz de çok iyi biliyoruz

Karıştırıyorsunuz sanırım, sizi başkan yaptırmayan Hdp ya da Selo değil bizzat bu halk sayın Erdoğan, istediğiniz kadar seçime gidin, bu halk yine sizi başkan yaptırmayacak.

Bugünün eseri dün alınmış kararların yanlışlığındandır

rte kahramanları böyle kaçak oluyor genelde

ne o? on pointlik maşanızdı, darbe nemacılığınızın ortağıydı? noldu ayrı düştünüz?

ermenistan da çok güzel bir tercih olmuş, suçlu iade anlaşmamız yok nasılsa, algıya gel

zamanı gelince babamız, kardeşimiz, kocamız uzun adam nereye kaçacak acep, onu merak ediyorum ben

çok beklersiniz...
Canimsin benim, hic korkma Türkiye Cumhuriyetimiz oldugu sürece sende özgürsün bende. onun icin rahat ol.
Rahat rahat yazabilirsin buraya, arabada kullanabilirsin, cünkü laik bir Türkiye`de yasiyorsun ve yasayacaksin. Biz senin icinde mücadele veriririz, cünkü sen ve tüm kadinlar yerlerde degil yükseklerde olmaliyiz bir kadin olarak. Yoksa cokmu meraklisin birisinin ..ötünün kili olmaya. Ha .. ötünün kili olmana gercekten gerek yok, sen bir birey olarakda cok önemli ve degerlisin. Yasasin özgürlük, yasasin kadin haklari diyorum sende benim gibi düsünüyormusun canim ???
Yoksa illa ben kilimi olacagim istiyorsun. Sen ne istiyorsun ??? Niye mutsuzsun ???
Cok beklersiniz ne demek hayatim ?
Biraz daha acik yüreklilikle aciklarsan bizde sizin yüreginizdekini bir ögrensek... Seni kocaman öpyürum hayatim...

terbiyesiz seviyesiz insan. sen böyle düşünüyorsun belki sen çabaladın , ama ya diğerleri. benim 10 senem gitti tamam mı ver 10 senemi bana. imam hatıpli olduğum için giremediğim üniversitemi ver bana . sayabileceğim 10 yakın çok zeki arkadaşlarım çöpçülük yapıyor. küçümsemiyorum yanlış anlama . ama çok zekiydiler. ver onların hayallerini. ya yeter ya yazma bana da daha.

Imam hatip ne yazikki normal lise sayilmiyor. Yani onun icin girememissindir. Bence gercekten okumak isteseydin, normal bir liseye gidip okurdun. Madem Imam hatipe gittin, Imam olsaydin canim.
Niye bu kadar sinirlendin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…