Erdoğan: Yaka paça yakalanacak

Ö

Öyle olmamalı işte madem bu insanlar aile baskısıyla imam hatip gidiyor bari istedikleri bölüme kendi tercihlerine gitme imkanları olsun şu mantığa bile faydalı yani insan meslek lisesine gitti diye illa o alanda mi meslek seçecek rahat bırakın asıl bu düşüncedeki ler şu insanların okuma seçme özgürlüğüne karışmayın.
Nerde kaldı özgürlük kadın hakkı kıyafet hakkı eğitimde dilediğini seçme hakkı.
İşte bütün bu özgürlükleri bu halka kim verdi belli kimin anında ensemizde bitecegide belli .
Eğitim kalitesiymiş düz liselerden kalite akıyor sanki ayrıca ben kalitesiz okumak istiyorum kime ne size ne .
Düşün imam hatipin imam hatiplinin yakasından.
Siz üzerinize alınmayın cevabım geneldir.

Bak ben sana dun ile bugunun farkini deyivereyim. Dun cocuklar aile baskisi ile Imam Hatip'lere kaydoluyorlardi, simdi devlet baskisi ile. Liselere yerlestirme sinavlarina katilmis binlerce cocuk ne kendi,ne de ailelerinin tercihi oldugu halde Imam Hatiplere kaydedildi. Zorla.
Eger herkese yetecek kadar normal lise var ise, Imam Hatipler gereginden fazla degilse neden milletin cocugunu normal liseler yerine istekleri disinda, zorla Imam Hatiplere kaydediyor devlet? Okuma secme ozgurlugune karismayin, evet, devlet hele hic karismasin. Dussunler milletin cocugunun yakasindan, zorla dindar olunmaz diyorsan onu sen git de Tayyip'in hukumetine anlat once.

bir gece anadolu liseleri imam hatip yapıldı bu ülkede imam hatip talebi yok ki bu kadar çoğu boştur ve evet fazlaysa imam hatipler kapatılacak yerine eskisi gibi anadolu liseleri gelecek çağdaş dünyayla rekabet edebilir eğitim verilecek çocuklarımıza. imam hatip isteyen de imam hatibe gidecek ancak sen var olan okulu imam hatibe çevirirsen orada sorun var demektir. fatih altaylının kızını da imam hatibe kaydetmişti devlet düşünün zorla sana haber vermeden imam hatibe gönderiyorsa buna karşı çıkılacak.
hiç chp gelirse şöyle olur goygoyuna girmesin kimse 13 sene akpnin ülkede milletin karışmadık şeyi kalmadı ne gençlerin evi kaldı ne içilen içksi kaldı biraz da size karışılsın madem size göre normal bunlar. akp sonsuza kadar kalmaz yerine başka bir hükümet gelecek o zaman da başkasının karışıldığında sustuğunuz her şey size de yapılacak.

Ö

Öyle olmamalı işte madem bu insanlar aile baskısıyla imam hatip gidiyor bari istedikleri bölüme kendi tercihlerine gitme imkanları olsun şu mantığa bile faydalı yani insan meslek lisesine gitti diye illa o alanda mi meslek seçecek rahat bırakın asıl bu düşüncedeki ler şu insanların okuma seçme özgürlüğüne karışmayın.
Nerde kaldı özgürlük kadın hakkı kıyafet hakkı eğitimde dilediğini seçme hakkı.
İşte bütün bu özgürlükleri bu halka kim verdi belli kimin anında ensemizde bitecegide belli .
Eğitim kalitesiymiş düz liselerden kalite akıyor sanki ayrıca ben kalitesiz okumak istiyorum kime ne size ne .
Düşün imam hatipin imam hatiplinin yakasından.
Siz üzerinize alınmayın cevabım geneldir.

aldığınız kalitesiz eğitim gereği iş bulamadığında devlete yani vergi verenlere zarardır bu. öyle benim özgürlüğüm size ne olmuyor başkasının özgürlüğüne karışılırsa orada özgürlük olmaz.
eğer anadolu liseleri bir gecede imam hatibe çevrilmeseydi zaten kimsenin bir derdi yoktu öyle düşün yakamızdan demekle olmuyor. neden bizim normal liselerimiz imam hatip oldu? benim özgürlüğümü elimden alırken bu özgürlük olurmu?

İmam hatibe aile baskısıyla gidildiği kanaatine karşıyım bunun altında da imam hatip karşıtlığı yatıyor çünki.
Bu öğrenciler puan ve tercihlerine göre yerleşiyor dogrumu dogru .Açıkta kalanlar ise boş olan yerlere yerleşiyor bu durumda zorla imam hatibe kayıt olan varsa dava etsin haber olsunlar ben bunuda desteklerim .
Ama imam hatibe gitti diye puanı kırılmayacak bizlerin yaşadıklarını yaşamayacaklar neticede .
İhtiyaç ise açılsın kalite akan düz liseler biz çektik başkası çekmesin aman !
Değişen eğitim sisteminin düzene oturana kadarki magdurluklarıdır bu bir yönüyle.
Ama neticede kimsenin istediği üniversiteye gitme özgürlüğünün elinden alınması magduriyeti kadar acımasız bir durum yok.

Zekeriya Öz kaçmayı yeğleyeceğine suçladığı insanların yaptığı gibi gidip kendi teslim olsaydı ya ? Teslim olmayıp kaçıyor çünkü adil yargılanmayacağını biliyor çünkü kendisi de zamanında kimseye adil davranmadı, bir zamanlar ne havalıydı öyle ? Kendisini ülkenin tek hukuk adamı sanıyordu şimdi ise aciz bir şekilde kaçtı. Bu işler böyledir kimse hiçbirşeye güvenmesin özellikle şimdi de hukuksuzluk uygulayan akpliler. gün gelir devran döner o mağrur o kibirli şahsiyetiniz sınır kapılarında kılık değiştirerek kaçan bir aczİyete esir olur. Vallahi tam ibretlik bildiğin saman tv ' deki sırlar kapısı programları gibi. Kulağına küpe olsun herkesin

Zekeriya Öz kaçmayı yeğleyeceğine suçladığı insanların yaptığı gibi gidip kendi teslim olsaydı ya ? Teslim olmayıp kaçıyor çünkü adil yargılanmayacağını biliyor çünkü kendisi de zamanında kimseye adil davranmadı, bir zamanlar ne havalıydı öyle ? Kendisini ülkenin tek hukuk adamı sanıyordu şimdi ise aciz bir şekilde kaçtı. Bu işler böyledir kimse hiçbirşeye güvenmesin özellikle şimdi de hukuksuzluk uygulayan akpliler. gün gelir devran döner o mağrur o kibirli şahsiyetiniz sınır kapılarında kılık değiştirerek kaçan bir aczİyete esir olur. Vallahi tam ibretlik bildiğin saman tv ' deki sırlar kapısı programları gibi. Kulağına küpe olsun herkesin

aynen son benzetme güzel, kıssadan hisse tv dizileri gibi

Senin kaçtığın günleri de göreceğiz inşallah uzun adam....
Daha çok beklersiniz o zaman. Eğer kaçacak olsaydı hapishaneye gitmez daha o zamanda kaçardı ama o kaçmayı aklının ucundan bile geçirmedi. Gitti paşa paşa yattı ve küfrün çıkıp ''MUHTAR'' bile olamaz dediği Adam şuanda bu ülkenin ''CUMHURBAŞKANI'' Oldu!..
Diktatörlüğün hüküm sürdüğü bir dönemde sırf bir şiir okuduğu için diktatörlüğün emriyle hapise attıkları ''UZUN ADAM'' şimdi o diktatörlüğe son verdi artık ''ÖZGÜR'' bir Türkiye de yaşıyoruz sayesinde....

Imam hatip ne yazikki normal lise sayilmiyor. Yani onun icin girememissindir. Bence gercekten okumak isteseydin, normal bir liseye gidip okurdun. Madem Imam hatipe gittin, Imam olsaydin canim.
Niye bu kadar sinirlendin ???
İmam Hatip demek 'İmanlı Bir Eğitimci ''' Yetiştirmek demektir!!!..
İmam Hatip Mezunu Doktor , öğretmen, mühendis vs tanıdıklarım var benim.
Nasilda icinde kin ve nefret dolular yahu. Aman tanrim, ne bu öfke, ne bu celal ???
Bir insan 10 senede bir meslek yapamamissa veya okumamissa, birazda onun becerisini sorgularim, bunu hemen dine veya Imam hatipe yormam.
Insan yeterki okumak veya calismak istesin. Hayatta bir insanin basarabilemeyecegi hic bir sey yok.
Tamam işte bizlerde yıllarca bu ülkenin evlatlarını okutmamak için önlerine çıkardıkları tümsekleri tek tek atlayıp bugünlere geldik!..
Önce başörtü zulmünü çıkardılar yetmedi daha sonra kat sayı farkını çıkardılar ama bizler de yılmadık yıllarca sesiz bir çoğunlugun sesi olup sabrettik Ümmet olarak biz yüce Divana anlattık derdimizi ve sonunda O ''DUALARIN'' Kabul oldu ve Rahman bize ''ERDOĞANI'' Lutfetti:KK68:
İmam hatip okulunun amacı imam ve hatip yetiştirmek değil mi? o_OMesela öğretmen liselerinin de amacı öğretmen yetiştirmek, haliyle önceden fazladan puan alıyorlardı eğitim fakültesine yerleşmek için. Yani her okulun amacı biraz da adında saklı değil midir? Bunca zaman yanlış mı biliyordum? o_OKinaye yok, ciddi ciddi soruyorum.
Hayır İmam Hatip demek ''İMANLI HİTAP SAHİBİ'' Eğitimciler yetiştirmek demektir!...
Yani Orada gençlerimize önce din ve insani duyguları ögretiyorlar sonrada her birisini kendi alanında yetiştiriyorlar.
İmam hatipler bu ülkeye Bakan, Başbakan, ve en önemlisi de Cumhurbaşkanı Yetiştiriyor :KK39::KK5:

O ''DUALARIN'' Kabul oldu ve Rahman bize ''ERDOĞANI'' Lutfetti:KK68:
Biz ona halkin demokratik oylariyla meclise geldi diyoruz, yani halk secti. Tabi ne kadar halk onu orada tutar onu yine halk belirleyecek.

peki o ümmet su an yaptigi politikada insanlar ölüyor, ona ne diyorsunuz ?
ümmetin Ayakkabi kutularina ne diyorsunuz ?
Oglunun gemilerine ne diyorsunuz ?
Makara bakaraya ne diyorsunuz ?
Parayi sifirlamaya ne diyorsunuz ?

peki o ümmet su an yaptigi politikada insanlar ölüyor, ona ne diyorsunuz ?
ümmetin Ayakkabi kutularina ne diyorsunuz ?
Oglunun gemilerine ne diyorsunuz ?
Makara bakaraya ne diyorsunuz ?
Parayi sifirlamaya ne diyorsunuz ?
O ayakkabı kutularına falan inansaydık biz zaten o dakika Erdoğanı desteklemeyi bırakırdık ama siz hala bunu anlayamadınız ve hala dönderip dönderip bunu soruyorsunuz bizlere.
Kardelen,çok samimiyetle birşey sormak istiyorum sana,burada bulunma amacın nedir?
Siz hangi amaçla bulunuyorsanız bende o amaçla bulunuyorum

X