- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Ben de uymuyorum cogunlukla telefondan zor oluyorçok pis yakalandım öğretmenim, Türkçe kurallarına uymazken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de uymuyorum cogunlukla telefondan zor oluyorçok pis yakalandım öğretmenim, Türkçe kurallarına uymazken
Ö
Öyle olmamalı işte madem bu insanlar aile baskısıyla imam hatip gidiyor bari istedikleri bölüme kendi tercihlerine gitme imkanları olsun şu mantığa bile faydalı yani insan meslek lisesine gitti diye illa o alanda mi meslek seçecek rahat bırakın asıl bu düşüncedeki ler şu insanların okuma seçme özgürlüğüne karışmayın.
Nerde kaldı özgürlük kadın hakkı kıyafet hakkı eğitimde dilediğini seçme hakkı.
İşte bütün bu özgürlükleri bu halka kim verdi belli kimin anında ensemizde bitecegide belli .
Eğitim kalitesiymiş düz liselerden kalite akıyor sanki ayrıca ben kalitesiz okumak istiyorum kime ne size ne .
Düşün imam hatipin imam hatiplinin yakasından.
Siz üzerinize alınmayın cevabım geneldir.
Ö
Öyle olmamalı işte madem bu insanlar aile baskısıyla imam hatip gidiyor bari istedikleri bölüme kendi tercihlerine gitme imkanları olsun şu mantığa bile faydalı yani insan meslek lisesine gitti diye illa o alanda mi meslek seçecek rahat bırakın asıl bu düşüncedeki ler şu insanların okuma seçme özgürlüğüne karışmayın.
Nerde kaldı özgürlük kadın hakkı kıyafet hakkı eğitimde dilediğini seçme hakkı.
İşte bütün bu özgürlükleri bu halka kim verdi belli kimin anında ensemizde bitecegide belli .
Eğitim kalitesiymiş düz liselerden kalite akıyor sanki ayrıca ben kalitesiz okumak istiyorum kime ne size ne .
Düşün imam hatipin imam hatiplinin yakasından.
Siz üzerinize alınmayın cevabım geneldir.
Zekeriya Öz kaçmayı yeğleyeceğine suçladığı insanların yaptığı gibi gidip kendi teslim olsaydı ya ? Teslim olmayıp kaçıyor çünkü adil yargılanmayacağını biliyor çünkü kendisi de zamanında kimseye adil davranmadı, bir zamanlar ne havalıydı öyle ? Kendisini ülkenin tek hukuk adamı sanıyordu şimdi ise aciz bir şekilde kaçtı. Bu işler böyledir kimse hiçbirşeye güvenmesin özellikle şimdi de hukuksuzluk uygulayan akpliler. gün gelir devran döner o mağrur o kibirli şahsiyetiniz sınır kapılarında kılık değiştirerek kaçan bir aczİyete esir olur. Vallahi tam ibretlik bildiğin saman tv ' deki sırlar kapısı programları gibi. Kulağına küpe olsun herkesin
Daha çok beklersiniz o zaman. Eğer kaçacak olsaydı hapishaneye gitmez daha o zamanda kaçardı ama o kaçmayı aklının ucundan bile geçirmedi. Gitti paşa paşa yattı ve küfrün çıkıp ''MUHTAR'' bile olamaz dediği Adam şuanda bu ülkenin ''CUMHURBAŞKANI'' Oldu!..Senin kaçtığın günleri de göreceğiz inşallah uzun adam....
İmam Hatip demek 'İmanlı Bir Eğitimci ''' Yetiştirmek demektir!!!..Imam hatip ne yazikki normal lise sayilmiyor. Yani onun icin girememissindir. Bence gercekten okumak isteseydin, normal bir liseye gidip okurdun. Madem Imam hatipe gittin, Imam olsaydin canim.
Niye bu kadar sinirlendin ???
Tamam işte bizlerde yıllarca bu ülkenin evlatlarını okutmamak için önlerine çıkardıkları tümsekleri tek tek atlayıp bugünlere geldik!..Nasilda icinde kin ve nefret dolular yahu. Aman tanrim, ne bu öfke, ne bu celal ???
Bir insan 10 senede bir meslek yapamamissa veya okumamissa, birazda onun becerisini sorgularim, bunu hemen dine veya Imam hatipe yormam.
Insan yeterki okumak veya calismak istesin. Hayatta bir insanin basarabilemeyecegi hic bir sey yok.
Hayır İmam Hatip demek ''İMANLI HİTAP SAHİBİ'' Eğitimciler yetiştirmek demektir!...İmam hatip okulunun amacı imam ve hatip yetiştirmek değil mi? Mesela öğretmen liselerinin de amacı öğretmen yetiştirmek, haliyle önceden fazladan puan alıyorlardı eğitim fakültesine yerleşmek için. Yani her okulun amacı biraz da adında saklı değil midir? Bunca zaman yanlış mı biliyordum? Kinaye yok, ciddi ciddi soruyorum.
Biz ona halkin demokratik oylariyla meclise geldi diyoruz, yani halk secti. Tabi ne kadar halk onu orada tutar onu yine halk belirleyecek.O ''DUALARIN'' Kabul oldu ve Rahman bize ''ERDOĞANI'' Lutfetti
Sen öyle diyebilirsin bizde O na, Bu ümmetin ''KABUL OLMUŞ DUASI'' Diyoruz!!!...Biz ona halkin demokratik oylariyla meclise geldi diyoruz, yani halk secti. Tabi ne kadar halk onu orada tutar onu yine halk belirleyecek.
Kardelen,çok samimiyetle birşey sormak istiyorum sana,burada bulunma amacın nedir?Sen öyle diyebilirsin bizde O na, Bu ümmetin ''KABUL OLMUŞ DUASI'' Diyoruz!!!...
O ayakkabı kutularına falan inansaydık biz zaten o dakika Erdoğanı desteklemeyi bırakırdık ama siz hala bunu anlayamadınız ve hala dönderip dönderip bunu soruyorsunuz bizlere.peki o ümmet su an yaptigi politikada insanlar ölüyor, ona ne diyorsunuz ?
ümmetin Ayakkabi kutularina ne diyorsunuz ?
Oglunun gemilerine ne diyorsunuz ?
Makara bakaraya ne diyorsunuz ?
Parayi sifirlamaya ne diyorsunuz ?
Siz hangi amaçla bulunuyorsanız bende o amaçla bulunuyorumKardelen,çok samimiyetle birşey sormak istiyorum sana,burada bulunma amacın nedir?