Erdoğan: Yaka paça yakalanacak

Bu arada ya bu gibi konulara girme, cünkü söz hakki doguyor. Sonrada bana yazma diyemezsin, burada herkes herkese yazma özgürlügü var. Sevgiler canim. :KK36:

Nasilda icinde kin ve nefret dolular yahu. Aman tanrim, ne bu öfke, ne bu celal ???
Bir insan 10 senede bir meslek yapamamissa veya okumamissa, birazda onun becerisini sorgularim, bunu hemen dine veya Imam hatipe yormam.
Insan yeterki okumak veya calismak istesin. Hayatta bir insanin basarabilemeyecegi hic bir sey yok.

ya bu adam bu kadar mı kötü bakın normal hayat şartlarında bile dün canım dediğimize bugün eyvallah diyoruz ki bu adam devletin reis i cumhur u ayrıca ben yanlış yada hatalı bişey göremedim haberde milliyet olmasına ragmen

Nasilda icinde kin ve nefret dolular yahu. Aman tanrim, ne bu öfke, ne bu celal ???
Bir insan 10 senede bir meslek yapamamissa veya okumamissa, birazda onun becerisini sorgularim, bunu hemen dine veya Imam hatipe yormam.
Insan yeterki okumak veya calismak istesin. Hayatta bir insanin basarabilemeyecegi hic bir sey yok.
Siz koynuma bahçede bir böcek girmiş de öldürmeden nasıl çıkarsam diyen şahsiyetsiniz demi.Bu uslub ile mi kadın haklarını savunuyorsunuz? Kin ve nefret dolu söylem kimin yorumundan akıyor? imam hatip düşmanları demek istiyorum kibarca.
Önce şunu o yasakcı beyinlerinize sokun insanlar ister meslek lisesisine gider ister düz liseye insanları belli bir liseye gitti diye belli mesleklere mecbur olduklarını söylemek tamamen yasakcı bir kafa.
Mezun olup başarılı olan istediği üniversitye yerleşir şu anda oldugu gibi
Ayrıca insanların hem inancına göre giyinip hem istedikleri liseyi okuyamadıkları dönemlerden bahsediyoruz.
Tabi bu bizim için dertte siz için hava hoş demekki kadın hakkından bahsedecek son kişisiniz.
Bir insan dindar doktor mühendis vs olamaz mı insan hemdini anlamda kendini geliştirip hem meslek sahibi olamazmı buna neden karşı çıkıyorsunuz.
İşte güzel milletim bunlar hep chp zihniyeti.
CHP li bir yetkili daha bir halt olmadan konuşuyordu fazla imam hatiplerini kapatacagız diye bir başa gelseler neler ederler bu millete.
Bu arada siz Hdp limiydiniz aynı şey.

Siz koynuma bahçede bir böcek girmiş de öldürmeden nasıl çıkarsam diyen şahsiyetsiniz demi.Bu uslub ile mi kadın haklarını savunuyorsunuz? Kin ve nefret dolu söylem kimin yorumundan akıyor? imam hatip düşmanları demek istiyorum kibarca.
Önce şunu o yasakcı beyinlerinize sokun insanlar ister meslek lisesisine gider ister düz liseye insanları belli bir liseye gitti diye belli mesleklere mecbur olduklarını söylemek tamamen yasakcı bir kafa.
Ayrıca insanların hem inancına göre giyinip hem istedikleri liseyi okuyamadıkları dönemlerden bahsediyoruz.
Tabi bu bizim için dertte siz için hava hoş demekki kadın hakkından bahsedecek son kişisiniz.
Bir insan dindar doktor mühendis vs olamaz mı insan hemdini anlamda kendini geliştirip hem meslek sahibi olamazmı buna neden karşı çıkıyorsunuz.
CHP li bir yetkili daha bir halt olmadan konuşuyordu fazla imam hatiplerini kapatacagız diye bir başa gelseler neler ederler bu millete.
Fazla imam hatipleri kapatmanin zarari ne? Imam hatiplerin eğitim durumlarini biliyor musunuz? Bol bol imam hatip acarak dindar nesiller yetisecegini mi düşünüyorsunuz?

Gerci konu sapmis ama hazir acilmisken ben de bir iki sey ciziktireyim..
Oncelikle bir yanlisi duzelterek baslayayim ki imam hatip mezunlarinin cogunlugu oyle dusunuldugu gibi dindar falan olmuyor..
Yakin arkadaslarimdan biri daha okurken hristiyanligi tercih etti, bir digeri de ateist idi..

Diger taraftan insanlar onlu yaslarda hangi meslegi sececeklerine karar veremezler bu yuzden meslek okullarini bitirenlerin istedikleri bolumu secmesi taraftariyim.. nihayetinde ben de imam hatip mezunu bir yazilimciyim ve agzim iyi laf yapmasina ragmen hatip olmayi dusunmedim..
Kaldi ki son birkac senedir de yana- yakila psikolog olmak istiyorum..
Bunun yaninda sahsi sebeplerimden oturu simdiki aklimla imam hatipe gitmem.. zaten imam hatip'i sevenlerin cogunlugu (hepsi demiyorum cogunlugu) imam hatipe gitmeyip gozunde buyutenlerden olusur..

Hadi bir de konuya yorum yapayim; ne diyelim hayirlisi..

Fazla imam hatipleri kapatmanin zarari ne? Imam hatiplerin eğitim durumlarini biliyor musunuz? Bol bol imam hatip acarak dindar nesiller yetisecegini mi düşünüyorsunuz?
Chp ye göre fazla ayrıca istatistik mi var imam hatipin fazla oluşuna dair .
İlla eşit sayıda olacaksa ve fazlası kapansın diyecem ama talep varsa ne olacak ki varda açılıyor.
Neyi açıklıyorsam artık başörtüsü serbestliği anayasa mahkemesine taşıyan özgürlükçü chp elbette imam hatipler amanda negüzel okullar demeyecek fazla deyip kapatacak.
Dindar nesilden rahatsız olmayın bu kadar kimse kimseyi zorla dindar da yapamaz .
Korkmayın.

İmam hatip okulunun amacı imam ve hatip yetiştirmek değil mi? o_OMesela öğretmen liselerinin de amacı öğretmen yetiştirmek, haliyle önceden fazladan puan alıyorlardı eğitim fakültesine yerleşmek için. Yani her okulun amacı biraz da adında saklı değil midir? Bunca zaman yanlış mı biliyordum? o_OKinaye yok, ciddi ciddi soruyorum.

Chp ye göre fazla ayrıca istatistik mi var imam hatipin fazla oluşuna dair .
İlla eşit sayıda olacaksa ve fazlası kapansın diyecem ama talep varsa ne olacak ki varda açılıyor.
Neyi açıklıyorsam artık başörtüsü serbestliği anayasa mahkemesine taşıyan özgürlükçü chp elbette imam hatipler amanda negüzel okullar demeyecek fazla deyip kapatacak.
Dindar nesilden rahatsız olmayın bu kadar kimse kimseyi zorla dindar da yapamaz .
Korkmayın.

Dindar nesilden korkmuyorum. Ben tesetturlu dini vecibelerini yerine getirmeye calisan bir insanim. Imam hatiplere bu kadar anlam yuklemeyin. Suan imam hatiplerdeki genclerin ne durumda oldugunu bilmediginiz asikar. O yuzden fazla bir sey demek istemiyorum.

Son düzenleme:
Ö
İmam hatip okulunun amacı imam ve hatip yetiştirmek değil mi? o_OMesela öğretmen liselerinin de amacı öğretmen yetiştirmek, haliyle önceden fazladan puan alıyorlardı eğitim fakültesine yerleşmek için. Yani her okulun amacı biraz da adında saklı değil midir? Bunca zaman yanlış mı biliyordum? o_OKinaye yok, ciddi ciddi soruyorum.
Öyle olmamalı işte madem bu insanlar aile baskısıyla imam hatip gidiyor bari istedikleri bölüme kendi tercihlerine gitme imkanları olsun şu mantığa bile faydalı yani insan meslek lisesine gitti diye illa o alanda mi meslek seçecek rahat bırakın asıl bu düşüncedeki ler şu insanların okuma seçme özgürlüğüne karışmayın.
Nerde kaldı özgürlük kadın hakkı kıyafet hakkı eğitimde dilediğini seçme hakkı.
İşte bütün bu özgürlükleri bu halka kim verdi belli kimin anında ensemizde bitecegide belli .
Eğitim kalitesiymiş düz liselerden kalite akıyor sanki ayrıca ben kalitesiz okumak istiyorum kime ne size ne .
Düşün imam hatipin imam hatiplinin yakasından.
Siz üzerinize alınmayın cevabım geneldir.

X