- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
Ayni gunlerdeydi bu bir. Ikincisi, halk oyle karsilamakta hakli degil mi? Sen kocani ve oglunu boyle bir ihmal yuzunden kaybetseydin, hukumetin tepkileri bu sekilde olsaydi yine erdogan seviciligi yapabilecek miydin? Elini vicdanina koy ve durust konus simdi. O yuzden tutup da ordaki insanlarin erdogana tepkili davranmasini anormal, erdoganin da orada bulunmamasini mesru gostermeye calisma hic. Donemin basbakaninin, simdinin cunhurbaskaninin yapmasi gereken sey halkiyla sorunlarini cozmektir. Bunu yapamiyorsa zaten o koltugu haketmiyor demektir. Bu ulkenin halki sadece sen ve senin gibilerden olusmuyor. Dunya sizin etrafinizda donmuyor. Onu bi bilin de...Baskalarini alintilayip polemige girme olayina girmiyorum.Anlattigi cogunlugu alkisliyorum.isinize gelmeyen taraflari koz olarak secmeyiniz.Taziyeye gittiginde tekmelerle yuhlarla benide karsilasalar bende gitmezdim.madencilerin anma gunuyle arnavutluktaki acilis gunu farkli gunlerdeydi benim hatirladigim.Dusuncem fikrim kimseyi ilgilendirmez kimseye yaranmak gibi bir fitratimda yok.Secimlerim ve dusuncelerim yuzunden asagilamalardan sıkıldım.kimseyle ayni dusunmek zorunda degilim.
SAYGILAR HURMETLER
Aaaa çok ayıp kapatılmış....
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişlerbizden başka herkese aglıyor bunlar...
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler
aynenben bunları görünce nedense sınırsız ve feci bir şekilde 7 cedde varana kadar
sevesim geliyor
zor tutuyorum kendımı sevgimi haykırmamak için 7 sülalesine
Sur hanim çok Pıtırcık gördüm siziben bunları görünce nedense sınırsız ve feci bir şekilde 7 cedde varana kadar
sevesim geliyor
zor tutuyorum kendımı sevgimi haykırmamak için 7 sülalesine
içimdeki bu insan aşkı ne olacak bılmıyorumSur hanim çok Pıtırcık gördüm sizi
Iste gobiste bebis olunca böyle Humanist böyle disavurumcu böyle bi sürü şey oluyo insaniçimdeki bu insan aşkı ne olacak bılmıyorum
7 sülaleyı de doyurdugu için onları da sevıyorumseverim
evet, evet.. iyi tarif ettin. zaten severdim hamıle olunca 2 kat tavan yaptı hormonlarımIste gobiste bebis olunca böyle Humanist böyle disavurumcu böyle bi sürü şey oluyo insan