Erdoğan ve eşi gözyaşlarına boğuldu

Birine iftira atip, hadi bunun iftira ildugunu kanitla diyemessin canuum..Birini sucluyorsan sen ispat edeceksin..Evet ispat ettiler ama iftira ettiklerini ispat ettiler ahaha

Ne diyo kilictar KASALAR DOLUUUUUU heh iste bu iftira ettiklerinin ispatitir...Hem kasayu doldurdu hem onca hizmet yapti hemde caldi ölemi )))
Peki bundan öncekiletör hizmette yapmadi kasada doldurmadi nerede onca paraaa..Birde nema key kestiler onlarda yok ortada ssil hiesiz kimmmmm..Ancak sizi kandirirlar diyecemde sizde coook iyi biliyorsunuz hirsiziiii)))

Ayrica o payladtigin tablonun altinda yazan notu oku) Iste öyle notlarla o tablolari yutturuyolar)ama sadece size..Uyumayin uyumayiiinnn....Gecici hesaplarmiss ahahaha ..

Beyazgri sayfalarca yazmissin da yolsuzluklardan bizler de bahsetmeye kalkarsak senin AKP sinifta kalir yav.. Birak Turkiyeyi, dunya basini halimizle alay ediyor bugun.. Unu Turkiye sinirlarini asmis, dunyaya malolmus yolsuzluklar var bugun..Hukukun yanli oldugunu ve iktidarin lehine kararlar aldigini bu ulkede sagir sultan duydu. ANAYASA MAHKEMESI deyip duruyorsun, bugune kadar yapilanlarin hepsi bir yana, bugun bile koskoca cumhurbaskani ANAYASASAL ZORUNLULUK olan tarafsizligini bozmus, miting miting dolasip AKPye 400 milletvekili icin oy isterken nerde senin ANAYASA MAHKEMESI?
Buraya koydugun haberde Tuncay Ozkan da suclanmis. Ayni hukuk, ayni yargi onu da yargiladi. Yetmedi bu adam 5 sene zindanlarda curutuldu, sonra da "pardon, yanlis olmus" deyip salindi unuttun mu? Agaoglu gibi, Riza Aerrab gibi adamlara bavulla paralari iade edilmedi mi? Hani hukuk? Evlerinden para makinalari cikan milletvekillerini yargilayabildi bi bu hukuk sistemi? Fezlekeler aninda mecliste reddedilmedi mi? Hani hukuk? Bayraktar operasyon gunlerinde panikleyip butun pis islerini Tayyip'in bilgisi dahilinde yaptigini itiraf etmedi mi? Hani hukuk? Ortuldu ustu gitti.. Bu ulkenin dis borcu uce katlanirken bir yandan da 80 yillik kazanimlar 10 sene icinde satildi, nerde bu paralar? Bursla okuyan Bilal oglanin 10 milyon dolarlik 6 gemicigi uzaydan mi gonderildi?

Daha buyuk hirsiz olan Kilicdaroglunun nesi var? Gemicikleri mi? Trilyonluk villalari mi?Uc senede kurulmus trilyonluk sirketleri mi? Hadi say, daha cok calanin daha cok neleri olmus hepimiz merakla bekliyoruz burada.. Alt tarafi ikisi de miletvekili, hele bir tanesi baskan olmadan once simit sattigini, yirtik ayakkabi ile sokaga ciktigini iddia eden bir milletvekili. Tayyip nereden kosuyor onu anlat.. Sen anlatamazsan biz ogrenmesini biliriz, hele o koltuktan bir insin, arkasindaki milletvekli destegi bir kalksin da bak.. bir milletvekili veya bir Cumhurbaskani nasil Yuce Divana gonderilirmis seyret.. Onu tek kurtaracak olan baskanlik sistemi, onun icin de daha coook yalvarirsiniz gibi gorunuyor.. Bu ulkenin iplerini tumden onun eline vermeyecegiz, bu hukuksuzluk, bu adaletsizlik bitecek, tak etti artik milletin canina.. Senin dedigin bir lafi da aynen sana iade edeyim, "ancak cahilleri kandirirsin" bu laflarinla.

Ne dersek diyelim istediğimiz kadar 2*2=4 kadar doğru olalım.....
Nasılsa elektrikler kesilir ya da yaşamayanlara oy verdirtirler ya da ya da offffff!
Gidecek mi bu başımızdaki veba Allahım???

Hic bir bakani yargilayamadilar. Herseyin ustunu orttuler, cunki bu bakanlar konussalar ucu kendilerine gidiyordu, isin basindakine.. Agaoglunu saldilar, ucu kendilerine dokunuyordu. Riza Zerrabi saldilar, ucu kendilerine dokunuyordu. Hatta bavulla yakaladiklari paralari, hani polisin, paralelin adamlarinin koydugunu savunduklari paralari da iade ettiler, hem de faiziyle. Cunki adamlar "konusuruz haa" dediler, isin ucu kendilerine dokunuyordu. Cunki sorgudan kurtulamayan itiraf ettikce hukumet gume gidiyordu, bu hukumeti dusurecek sonuclara gidiyordu. Olay Yuce divana gidiyordu. Saldilar, kurtuldular.. Simdilik...
Bu ulke Sultan Suleyman'a kalmadi, Tayyipe de kalmayacak.. Bu yolsuzluklar er ya da gec, adi yolsuzluklara karismis son milletvekili, bakan da yargilanana kadar surecek... Kimse 1933 e kadar baskan kalirim da siyiririm diye dusunmesin. Olsen dahi senle is yapmis yuzlercesi var yargilanacak, en basitinden cocuklarin kalacak arkanda.. O cocuklar bakalim bu halkin yuzune nasil bakacak..

Hangi dil bu tam olarak ?
Yani normalde Türkçe takıntılı biri değilim ama gerçekten mesajlarınızda sayısız yazım hatası var.
Bence ''kim çalmış,kim çalmamış''tan önce bu dediğimi bir dinleyin.

Peki bundan öncekiletör hizmette yapmadi kasada doldurmadi nerede onca paraaa
Bundan öncekiler, simdikiler gibi kurnaz olamadilar, yani kendi cebini doldurma hususunda.
Onlarda simdikiler gibi ise yaramazlardi ama en azindan bu kadar haysiyetsiz degillerdi. Onun icin onlara, bunlar kadar kizamiyoruz.

O değil de sizin bu Kılıçdaroğlu obsesyonunuz ne olacak?Elinizde hiçbir kanıt göstermeden attığınız iftiralar filan?

Bir de her yere her geldiginde ayni seyleri yaziyor.Cumhuriyet tarihinin en buyuk vurgunu 17-25 Araligi yasayan bunlar degilmis gibi.Insan hayret ediyor.Bu nasil bir rahatlik ben anlamadim arkadas.

Bu arada gel haziran demis biri de.Gelse nolur gelmese nolur.Sizdeki siyaset anlayisi yendik sisirdik pisirdik mantiginda oldugundan simdiden sevinc naralarinizi atabilirsiniz.

Montaj onlar hep montaj...Ama nasıl oluyorsa ortada belge bile olmadığı halde Kılıçdaroğlu'nun hırsızlık yaptığından gözleriyle görmüş gibi eminler.Her topikte aynı şeyler yazılıyor çünkü başka argümanları yok,olan da belgesiz,ispatsız yalan dolan.

Haziran gelse ne olacak onu ben de merak ediyorum.Tamam biliyoruz akp yine birinci olacak da,bu bize neyin ispatı olacak ki?Yapılan haksızlıkları,yolsuzlukları,yanlış politikaları,yalan dolanları aklayacak mı?Muhalefet olanlar susacak mı haziranda?

rtenin istediği 400 milletvekili çıkmıyor ama:)

Aklini seveyim senin aklini fikrini zikrini
Ne guzel dosemissin satirlari
O ceza almis sana sorayim. Cok alkislamissin ya demek katılıyorsun.
Gozyaslarini haketmeyenler kimler? 301 madenci degil mi?

Evet onlar Tayyipin gozyaslarini haktmiyorlar cunku tertemiz calisip namuslu öldüler. Gercekten Tayyip gibiler aglayip onlar icin hatiralarini kirletmesin

beyazgri Bani yemissin kusummn be
Ama iyi dokundurdun helal olsun sana Ben artik onumuzde kalan 20 gunu bekliyorum.O zaman bu sayfalarda ne yazacak cokkk merak ediyrum.
Ne yazilacak takim tutar gibi parti tutuyorsunuz. Memleketin gelecegi umrunuzda mi?

Su beyazgrinin yazdiklarina katiliyorsan senin hakkindaki dusuncelerim tamamen degisti ciddi bilgisizsin. Bilgisiz olup fikir sahibi olunca da sonuc facia.

Ne yazilacak takim tutar gibi parti tutuyorsunuz. Memleketin gelecegi umrunuzda mi?

Su beyazgrinin yazdiklarina katiliyorsan senin hakkindaki dusuncelerim tamamen degisti ciddi bilgisizsin. Bilgisiz olup fikir sahibi olunca da sonuc facia.
Aynen katiliyorum. Evlaefe hakkinda farkli dusunuyodum. Beyazgrinin yazdiklarini ayakta alkisladi yahu... Insan hic mi bi sey bilmez. Bilmeden holiganlik yapiyomus meger.

Kullanılan kelimeler yasal süreçte çok canınızı yakacak. Hakaret etmeden fikirlerinizi yazamıyorsanız lütfen yazmayın. 3 gün sonra " şu mesajımı silin ihtarname geldi " dediğinizde silmiyoruz !

Versinler mahkemeye umrumda değil diyorsanız sorun yok...

Baskalarini alintilayip polemige girme olayina girmiyorum.Anlattigi cogunlugu alkisliyorum.isinize gelmeyen taraflari koz olarak secmeyiniz.Taziyeye gittiginde tekmelerle yuhlarla benide karsilasalar bende gitmezdim.madencilerin anma gunuyle arnavutluktaki acilis gunu farkli gunlerdeydi benim hatirladigim.Dusuncem fikrim kimseyi ilgilendirmez kimseye yaranmak gibi bir fitratimda yok.Secimlerim ve dusuncelerim yuzunden asagilamalardan sıkıldım.kimseyle ayni dusunmek zorunda degilim.
SAYGILAR HURMETLER

Ben merak ediyorum acaba Erdoğan'da bizim görmediğimiz bir şey mi var?
Bu kadar savunan insan var. Bir insan neden mantıksız bir şeyi savunabilir ki?
Bence bizim göremediğimiz şeyler var..
Tüm çevrem, ailem, arkadaşlarım hep Atatürkçü..
Zaten çoğu akrabam, dedelerim hep köy enstitülerinden mezun öğretmen.
Acaba bu mudur, bakış açımı farklılaştıran..
Gerçekten sorun bende diye düşünüyorum.
Ben kör müyüm?

erdoğan ve eşi ağlayınca sempatik, diğerleri ağlasa duygu sömürüsü derler, erdoğan Kuran tutunca dindar, diğerleri tutsa din tüccarı derler, diyanet bile erdoğana özel fetva çıkardı, normal vatandaş neden rasyonel olsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…