Beyazgri sayfalarca yazmissin da yolsuzluklardan bizler de bahsetmeye kalkarsak senin AKP sinifta kalir yav.. Birak Turkiyeyi, dunya basini halimizle alay ediyor bugun.. Unu Turkiye sinirlarini asmis, dunyaya malolmus yolsuzluklar var bugun..Hukukun yanli oldugunu ve iktidarin lehine kararlar aldigini bu ulkede sagir sultan duydu. ANAYASA MAHKEMESI deyip duruyorsun, bugune kadar yapilanlarin hepsi bir yana, bugun bile koskoca cumhurbaskani ANAYASASAL ZORUNLULUK olan tarafsizligini bozmus, miting miting dolasip AKPye 400 milletvekili icin oy isterken nerde senin ANAYASA MAHKEMESI?Heaaa o harcamalari kilictar bilmiyodu demi ahaha o denetim tüm partilete yapiliyorrrrrrr.. Ama israrla cwbe indiren ve anayasa mahkemesinden ceza alan ortada:)))) SSK yi hele hic sormayin siz su yaziya bir cevap verin birakin demegojiyiiii....
Bir hırsız varsa en başta kilictar dır..
Çıkmış meydanlara bol keseden atıyor, kaynak sorunca kasalar dolu diyor..
Len hani bu adam hırsızdı.? Hem kasaları doldurdu hem işçiden memurdan haraç gibi kesilen nemayı keyi ödedi hem havalimanları, tüneller yollar, saraylar, sağlık eğitim hizmetleri yapti vb vb hemde çaldı öylemi?
Peki bundan öncekiler hiçbirşey yapmadı o kadar vergi topladı, birde nema key adında haraç topladı nerede o paralar nerereedee. Asıl hırsız kim belli.
Ey kilictaroglu 2007 ve 2011 genel secimlerinde hazineden seçim için aldigin para payını zimmetine geçirmekten ANAYASA MAHKEMESİ TARAFINDAN ceza alan sen değilmisin?
Hazineden seçim için verilen parayı bile cebe indiriyorsunuzda ülkenin yani hazinenin başina geçseniz o kasalardakileri cebe indirmeniz ne kadar sürer? 4 sene mi? Onun içinmi 4 sene verin yeter diyorsun?))) SSK ya yaptıklarin malum:))
Ey bahceli sende hicmi utanma yok?
Ak partiden önce başta olan senin koalisyonun değilmiydi? Millet açlıktan ölüyordu, kafanıza yazar kasalar fırlatiyordu..O kadar vergi topladiniz, üstüne üstlük birde nema key adı altinda topladiginiz o paralar neredeeee... o paralar neredeer? Yetmedi kemal dervisler getirip birde imf den onca borç aldiniz nereye gitti bu paralar? HIRSIZ KİM BAHCELİ ??
Bugün meydanlarda utanmadan binbir vaadlerde bulunuyorsun, bu hükümetten önce başta sen vardın neden o zaman bu vaadlerini yapmadîn tersine milleti ekmege muhçat ettin????
Birine iftira atip, hadi bunun iftira ildugunu kanitla diyemessin canuum..Birini sucluyorsan sen ispat edeceksin..Evet ispat ettiler ama iftira ettiklerini ispat ettiler ahaha
Ne diyo kilictar KASALAR DOLUUUUUU heh iste bu iftira ettiklerinin ispatitir...Hem kasayu doldurdu hem onca hizmet yapti hemde caldi ölemi)))
Peki bundan öncekiletör hizmette yapmadi kasada doldurmadi nerede onca paraaa..Birde nema key kestiler onlarda yok ortada ssil hiesiz kimmmmm..Ancak sizi kandirirlar diyecemde sizde coook iyi biliyorsunuz hirsiziiii)))
Ayrica o payladtigin tablonun altinda yazan notu oku) Iste öyle notlarla o tablolari yutturuyolar )ama sadece size..Uyumayin uyumayiiinnn....Gecici hesaplarmiss ahahaha ..
Hece heceSanayide otomobil montajından öteye gidemezken,sesli montajda uzay çağına ulaştık vesselam
Bundan öncekiler, simdikiler gibi kurnaz olamadilar, yani kendi cebini doldurma hususunda.Peki bundan öncekiletör hizmette yapmadi kasada doldurmadi nerede onca paraaa
O değil de sizin bu Kılıçdaroğlu obsesyonunuz ne olacak?Elinizde hiçbir kanıt göstermeden attığınız iftiralar filan?
Montaj onlar hep montaj...Ama nasıl oluyorsa ortada belge bile olmadığı halde Kılıçdaroğlu'nun hırsızlık yaptığından gözleriyle görmüş gibi eminler.Her topikte aynı şeyler yazılıyor çünkü başka argümanları yok,olan da belgesiz,ispatsız yalan dolan.Bir de her yere her geldiginde ayni seyleri yaziyor.Cumhuriyet tarihinin en buyuk vurgunu 17-25 Araligi yasayan bunlar degilmis gibi.Insan hayret ediyor.Bu nasil bir rahatlik ben anlamadim arkadas.
Bu arada gel haziran demis biri de.Gelse nolur gelmese nolur.Sizdeki siyaset anlayisi yendik sisirdik pisirdik mantiginda oldugundan simdiden sevinc naralarinizi atabilirsiniz.
rtenin istediği 400 milletvekili çıkmıyor ama:)Bir de her yere her geldiginde ayni seyleri yaziyor.Cumhuriyet tarihinin en buyuk vurgunu 17-25 Araligi yasayan bunlar degilmis gibi.Insan hayret ediyor.Bu nasil bir rahatlik ben anlamadim arkadas.
Bu arada gel haziran demis biri de.Gelse nolur gelmese nolur.Sizdeki siyaset anlayisi yendik sisirdik pisirdik mantiginda oldugundan simdiden sevinc naralarinizi atabilirsiniz.
O ceza almis sana sorayim. Cok alkislamissin ya demek katılıyorsun.Aklini seveyim senin aklini fikrini zikrini
Ne guzel dosemissin satirlari
Ne yazilacak takim tutar gibi parti tutuyorsunuz. Memleketin gelecegi umrunuzda mi?beyazgri Bani yemissin kusummn be
Ama iyi dokundurdun helal olsun sana Ben artik onumuzde kalan 20 gunu bekliyorum.O zaman bu sayfalarda ne yazacak cokkk merak ediyrum.
Aynen katiliyorum. Evlaefe hakkinda farkli dusunuyodum. Beyazgrinin yazdiklarini ayakta alkisladi yahu... Insan hic mi bi sey bilmez. Bilmeden holiganlik yapiyomus meger.Ne yazilacak takim tutar gibi parti tutuyorsunuz. Memleketin gelecegi umrunuzda mi?
Su beyazgrinin yazdiklarina katiliyorsan senin hakkindaki dusuncelerim tamamen degisti ciddi bilgisizsin. Bilgisiz olup fikir sahibi olunca da sonuc facia.