Erdoğan: Siyaset yapacaksan cübbeyi çıkar

en ufak tepki gösterilmemiş ama burada millet ayağa kalkmış, ne güzel de görürler karşı yorumları ...
en güzel de hataları şıp diye yakalarlar !!

Hee evet sip diye yakalıyoruz. Saane

Dinime küfreden müslüman olsa gam yemicem de sensin yani alaraey hersey meydanda.

Bu bir.Edepsizler yani hükümeti eleştirenler.

Özür dilerim, sadece bi sözdü onu yazdım bu kadar üstünde durulacağını bilsem yazmazdım!

Sadece bir sözdü. Hee biz de yedik.

Bunlara gık dememişsin alaraey. Al birini vur ötekine durumu var yani herkeste.

Ama cidden yeter artık, burası ilkokul mu?
Bu nasıl tartışmadır böyle.
Eli maşalı olmaya devam edeyim istiyorsunuz anlaşılan, konuyu kapar polemiğe girdiğiniz için hepinizi banlarım.
Bu mudur aradığınız cevap.

Kimseye edepsiz diyemezsiniz,şikayet edildiniz bile....
Kendi çiftliğiniz değil burası,istediğiniz gibi konuşup yazamazsınız...

Cidden gelsin artık o günler,hiç değilse tartışmaların bir seviyesi oluyor.

ben gidip donuk zekanın altına yorum yazsam haklısın derim
ben kimseye sesimi çıkarmadan izledim, baktım birine burda bir sürü alıntı var diğerine yok eee insan haliyle bir ne oluyoruz diyor yani !!

ben kimseye sesimi çıkarmadan izledim, baktım birine burda bir sürü alıntı var diğerine yok eee insan haliyle bir ne oluyoruz diyor yani !!

O yazıyı bulamadım,kim yapmışsa söyle onu da alacağım.

Sessizce izlemek mi ? İstemsizce güldüm.

Haydi eyvallah.

Kim yazmış donuk zeka bi ben mi göremiyorum? Herkes her postu takip etmiyor. Ben mesela alıntı yapılmışsa konuyu okumuyorum muhatap oldugum kişi dışında. Hemen aaa bunu da gorun demenin manası ne?

ya bende merak ettim. bu konudamı donuk zeka mesajı. biri alıntılasa.

Eski ceza sistemine acilen dönülmesi lazım müdürüm...

Donuk zeka olayı nedir birimi mesaj olarak yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…