Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harcanıyor yazıkMükemmel bir doları düşürme planı.
Harcanıyor yazık
Lanet olası federaller öğrenmistir bile dostumUmarım Amerikalılar bu planı öğrenmez, gerçekten dahiyane bir fikir hahsjsjs.
başka ülkede yaşayamammmmMükemmel bir doları düşürme planı.
En hızlı yangın nerede çıkarsa orayaKatar dolar yatırımını nereye yapıcak acaba dur bir düşüneyimbenceee Doğu Karadeniz'e hem fikirmiyiz arkadaşlar
Geçen hafta Doğu karadenizdeydi ağzından kaçırdı ben diyorumki gelin buraya otel yapın turist gelsin ama öyle dik binalar değil yöreye uygun göze hitap edicek tarzda oteller yapın bizzat kulaklarımla duydum hey gidi heyyyyy mehter açıcam şimdiEn hızlı yangın nerede çıkarsa oraya
En hızlı yangın nerede çıkarsa oraya
Bu zihniyete örneği Mesut Özil üzerinden vereyim.
Müslüman Türk kimliğinden ötürü yaşadığı haksızlıkları paylaştı.
Ancak beyni, fikri asimile zihniyet Erdoğan'la çekindiği fotoğrafı kabahat olarak öne sürüp, Batı kültüründe tamamen asimile olduğu için suçladı.
Burada da benzer konular açan üyeler oldu. Ya inanmadılar ya da tam bir batılı olmadığı için, kimliğini muhafaza ettiği için suçlu ilan edildiler.
Batının karşısında üstün olmak; kimliğini muhafaza ederek teknoloji, bilim, edebiyat vb alanlarda ilerleme kaydetmekle mümkün olur.
Mesela; tahılı ithal ediyoruz tarım bitti diye yaygara yapıyor. Halbuki Türkiye tahıl ihracatında dünya 3.sü. Kalan tahıl iç piyasaya yetmediği için tahıl ithal ediliyor.
Elbette küçük büyük aksaklıklar var. Bunlar dile getirilir ancak üslup mühim.
Bu millet çomar, akılsız iphone kırmış hahaha. Halbuki gayet basit. Sadece sözle değil abartılı bir şovla tarafını belli ediyor o kadar.
Tanımadığınız ve sizden farklı düşünen insanları aşağılamak, hor görmek; ezikliğini gizleyen boş ego tavrıdır.
Savunma sanayiinde iki kat ihracat artışı olmuş. Saman ithal ediyoz tarım bitti diyor, zırcahil. Saman neden ithal ediyor yukarıda sebebi.
Sosyal devlet anlayışı gereği, vatandaşın refahı ön plandadır.
Ancak vatandaş da üzerine düşeni yapmalıdır.
Dolar en yüksek düzeye ulaştığında bozduran kişi, kendi menfaatini devletin menfaatinin önüne koyuyorsa konuşmaya hakkı yoktur.
Devlet dediğimiz olgu millettir, millet de fertlerden, senden, benden oluşur.
Devletin elinin yetişemediği yere fert yetişecek, eksiğini vatandaş tamamlayacak.
Utanmasa ayakkabısını bağlamak için devletten adam atamasını isteyecek kadar uçanlar var.
Mesela; tarım için pekçok teşvik veriliyor.
Milletin efendisi olan köylü, çorak araziyi tarla gösterip teşvikleri cebine indiriyor. Hazır para ama haram olması umrunda değil.
Devlet herkesin başına polis, denetmen atayamaz. Herkesin polisi önce vicdanı, sonra ailesi çevresi olacak.
Tunceli'deki yangına müdahele etmiyorlarBugün Tunceli’de yangın çıkmış, Tunceli yanıyor diye paylaşımlar vardı ama oralara ne yaparlar bilemiyorum tabi/
Hah demekki orayı gözlerine dikmişler. Yazıklar olsun ne diyeyim.Tunceli'deki yangına müdahele etmiyorlar
Etmek isteyenlere izin vermiyorlar
He suçu da çevreye attık mı tadından yenmiyor. Valla 1700 euro burda ne kadar biliyor musunuz?
12bin lira?!!! Peki 1600 tl orda kaç euro? 228! Söyleyin bakalım 228 euro ile geçinebilir misiniz?
Dalga falan geçiyor bu yurt dışında yaşayanlar ya!
Neyse boşverin.Ben ekmegi 1 tlye mi aliyorum? Veya suyu 50 kurusami? Yarim litre suya 6tl veriyorum!
Veya bir ekmege 10 tl vermis oluyorum cevirdigin zaman! Asgari ucretin ne anlama geldigini gercekten anlamiyorsunuz.
500 kuruşa suda kalmadı 1 liraya ekmekteBen ekmegi 1 tlye mi aliyorum? Veya suyu 50 kurusami? Yarim litre suya 6tl veriyorum!
Veya bir ekmege 10 tl vermis oluyorum cevirdigin zaman! Asgari ucretin ne anlama geldigini gercekten anlamiyorsunuz.
cıa şu an alarm verdiUmarım Amerikalılar bu planı öğrenmez, gerçekten dahiyane bir fikir hahsjsjs.
Yazdiklarimi anlamakta zorluk cekiyorsunuz belliki. Eskiden akrabalarimizin icinde muhtac olanlar varken suan onlar muhtac olmayacak durumdalar! O yuzden yakinlarimizin ailelerine vermeye basladik.
Belliki cevrenizde insanlar ya calismayi sevmiyo veya kotu aliskanliklari yuzunden bir turlu kalkinamiyolar.
Ben zaten suan 1700 euro maas alip,
1000 euro kredi odeyen bir insanim.
Ustelik saglik sigortamida isverenim degil kendim oduyorum!