Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

yo yo bu olanlarin hepsi kiyamet alametiymis onlar sonra hep helak olacaklarmis biz yanlis anlamisiz..

Haberi yayınlayan yorum yapmak zorunda değildir ki.

Sanırım bu topikteki yorumlarla çok fazla kötü içerik yapılmış, hepsi incelenip uyarılık olanlara işlem yapılacaktır.
Biliyorum haberi yayınlayanın yorum yapma gibi bir sorumluluğu yok
Ben haberi paylaşan adminin habere yorumunu merak ettim göremeyince sordum
Ne yapalım varsa hatamız gerekirse çekeriz:)

sizin anladığınız dilden konuşmamışım o mesajda o yüzden susmanız kâfi :)

umarım ben ban yemem, dikkat ettim yeterince.
yazmazsam bilin ki ölmedim, bilin ki verecek cevabım yok da değil. ben hep buradayım asffglfsghşhsjsgl

Biliyorum haberi yayınlayanın yorum yapma gibi bir sorumluluğu yok
Ben haberi paylaşan admin olarak habere yorumunu merak ettim göremeyince sordum
Ne yapalım varsa hatamız gerekirse çekeriz:)

İyi ki yorum yapmadım dediğim bir haber haline gelmiş maalesef, gün içindeki dolar, faiz, borsa cephesinde neler oldu yazabilirdim ama haberi ekleyip gittim işlerim vardı, şu saatte anca girdim siteye, 60 küsür sayfa kavgadan başka hiçbirşey olmamış gibi görünüyor, insanların inancından girilmiş cahillikten çıkılmış.

Kuralları yazayım da sonra kötü içerik yapılan yorumlardan bazıları banlanmayla sonlanmazsa yönetime sövülmesin.

Siyaset bölümü kuralları:
Üslup, hakaret, küfür, aşağılama, yasalara aykırı her türlü yorum yasaktır.
Dini yorum yasaktır.

İçerisinde hakaret, aşağılama vb olmayan karşı görüşle yapılan siyasi tartışma serbesttir.

Bu kurallar yalnıza siyaset bölümüne özeldir.

Kurallar anlaşıldıysa birazdan kötü içerikleri inceleyeceğim, seviyeli yapılan polemiklere uyarı verilmeyeceğinden kurban olayım kimse çıkıpta falanca üye polemiğe girdi, uyarı vermediniz taraflısınız, çifte standart yapılıyor, onlardan 3 kişi bizden 5 kişi uyarı aldı gibi yorumlar yapmayın.

Ama nasıl bir güçtür ki mune gelince ortalık toz duman
Keşke topikte aniden görünmemizi gerektirecek şeyler yaşanmadan herkes seviyesini korusa, bir sürü üyelik onayı birikmiştir diye girdiğim sitede bir baktım ki bu topik kavgada bayrak taşıyan olmuş.

Takım tutar gibi parti tutmaların sonucu bu. Yorumu herkes üstüne alınsın valla, şurada fanatizm ve kavgadan başka birşey göremedim, kötü içerikleri açmaya bile korkuyorum, okuyacaklarım çok ağırdır çünkü.

onlardan 3 kişi bizden 5 kişi mevzusu olmaz zaten çünkü ben tekim

onlardan 3 kişi bizden 5 kişi mevzusu olmaz zaten çünkü ben tekim

Valla bilmem, şu bölümde bizim takım sizin takımı yener kavgası ne zaman yapılsa, ban skorları tutuldu, ban yiyen kıyameti koparıyor ama kimse demiyor ki dilimin kemiği yok, şu topiği okusam ki haber içeriği ekonomidir, kaç tane ekonomiyle doğrudan ilişkili yorum bulacağım meçhul.

O yüzden en iyisi ben kötü içeriklere bakayım, ekonomi haberinde ekonomiyle alakasız yorumlar görüp yok artık demek zorunda kalmayayım.

Alışıksınız mağdur edebiyatına:) derslerinizi iyi çalışıyorsunuz tebrikler
mağdur edebiyatı mı? güldürdünüz :)
yapacak olsam sabahtan beri bana hakaret edenlere, aşağılayanlara, aklımı zekamı küçümseyenlere cevap vermek yerine mune ablayı etiketleyip abla ühühü yazardım. o yüzden boş yapmayın.

Banlanmayı göze aldığım çok haber ve yorum olmuştur
Böyle durumlarda kendine hakim olabileni takdir ediyorum
Siyaset bölümüne giren insan yeni değilse kurallara aşinadır
En azından nerede banlanacağını kestirir
Bu bakımdan balanmak biraz kişinin tercih olur aslında
Size gelincede böyle bir haberi paylaşan birinin duruşunu az çok tahmin edebiliriz o taraf bu taraf demeden ya neyse:)

Size niye bu kadar dert oldu benim nerden yaşadığım ? Size ne kardeşim? Euro değerlendi diye hop oturup hop kalkıyorsunuz. Ben zaten Türkiye' de yaşıyordum. Bilip bilmeden herşeye bir yorum yapma merakı içindesiniz.
Sizin gibiler napiyor biliyor musunuz ? İşine gelmeyen bir yorum oldu mu nerden nasıl vuracağını şaşırıyor.

Doğma büyüme buralı olsam Erdoğan desem hadi neyse haklısınız, diyelim ki öyleyim yine de size ne?
Çalışıp emek verip kârımı yiyorum burda da. Ayrıca sizi sevmiyor Avrupa diyorsunuz ya siz ve sizin gibiler, işte o Avrupalılar bile sizin gibi nefret dolu değiller. Aynı milletten olduğumuz halde sizler taslayip karalıyorsunuz, birbirimize destek olmak dururken. Ama onlar son derece saygılılar. Allaha şükür hiç sorun yaşamadım. Ha aralarında çıkıyor binde bi insanlik vasfindan yoksun olanlar..

Bu hayatta parasız yaşanmaz elbette. Kimin nerde yaşayacağı nerde para kazanacağı da kendi tercihidir. Bunu da sorgulamaya hakkınız yok. Gelsene ülkene gibi sözler söylemek de kimsenin haddine değil..

Neyse dediğim gibi insan düşünebilen bir varlıktır. Düşünmek çok faydalı, bi deneyin..

Gönül isterdi ki şu topikte ekonomi finans konuşulsaydı, işte o zaman tadından yenmezdi, aslında günün kritiğini yapmaya müsait bir konuydu, Cumhurbaşkanının haberdeki söyleminin tv kanallarına ve haber sitelerine düşmesi sonrası hazine ve ekonomi bakanının açıklamaları ve akabinde Trump'ın alüminyum ve çelik sektörüne getirdiği ekstra maliyetler derken öğleden sonra faiz, borsa, iş dünyası ve dolar cephesinde neler yaşandı okusaydık burada.

Ama din, dinsizlik, fanatizm, partizanlık, nankörlük, cahillik, tüp kuyrukları konuşulmuş, birbirlerine bir güzel sayıp sövmüşler, faydası oldu mu sövmenin orası tartışılır.

İtiraf et ki bu konuyu açarken bunların olacağını biliyordun ama, bir umut dedin abla

İtiraf et ki bu konuyu açarken bunların olacağını biliyordun ama, bir umut dedin abla
En son seçimlerde kavga çıkmıştı, işin açıkçası yerel seçimlere kadar bu bölümde bu kadar kötü içerik olacağını düşünmedim, bu topik döviz kuruyla ilgili tek topik değil, tek topik olsaydı belki derdim.

Haksızlık etmeyin... bize böyle misyonlar yüklemeyin. Koskoca bakan bir kalkınma planı koyamadı ortaya. Biz halk olarak daha dazla be yapabilirdik ki :)) ben azıcık birşeyler yaptım.
Bak bakalım beğenecek misin ?

Eklentiler

• F50E69AC-6345-410C-A2D8-812E018D3D80.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 84
Malesef ki bütün buna benzer konularda böyle şeyler olacak. Olmaya devam edecek.
Kimsenin kimseye tahammülü yok, fikir ayrıcalığı olduğu zaman.

Su euro degerlendi diye hop oturup hop kalkiyorsunuz kismina takildim Ne demek istedin
Bin kere soylendi bu paralar degerlenmiyor turk parasi deger kaybediyor ve geliri tl olan insanlar yani hepimizin geliri maasi eriyor alim gücü dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…