- 1 Haziran 2012
- 6.474
- 21.219
Bugun avrupa bizi alacak olsa referandumla biz karar verecek olsak yuzde 80 hayir cikacaktir.
Tabii ki de yorumlara bakmadınız mı batacakmış onlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun avrupa bizi alacak olsa referandumla biz karar verecek olsak yuzde 80 hayir cikacaktir.
Burada hiç kimse bilinçlenmiyor. Herkes birbirine saygısızlık yapıp fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyor.
farkındasınızdır umarım.
Tabi canım :)) orta ölçekli işletmeler en fazla 2 ay maaş öder fazladan kazancı durduktan sonra.. sonrası kıyamet...Soyle birsey de var , burda muhalefet eden bircok kesim orta gelir grubuna ait ve bir suredir krizi hissediyor. Ithal mallarin artmasi, bircok luksunden vazgecmeleri vs. Ama asgari ucretli suana kadar cok da fazla hissetmemisti. Ama suandan sonra issizlikle birlikte dusuk gelirlinin de tam anlamiyla krizi anlayacagini dusunuyorum. Cunku direk gelirlerini kaybedecek bir cok insan olacak.
Madem bu kadar zoruna gitti, sen de Avrupa'da yerleş. İşiniz gücünüz para.
Bu artik cahillik degil, hamilelik icin insanlar ordinaryus jinekolog oluyor. Ama google a dunya ithalat ihracat ulke siralamasi yazmiyor. Almanya, Fransa batacak inaniyor buna. Biz de bunu soyleyince herkese yukaridan bakan, kucumseyen insanlar oluyoruz..Tabii ki de yorumlara bakmadınız mı batacakmış onlar
Bu artik cahillik degil, hamilelik icin insanlar ordinaryus jinekolog oluyor. Ama google a dunya ithalat ihracat ulke siralamasi yazmiyor. Almanya, Fransa batacak inaniyor buna. Biz de bunu soyleyince herkese yukaridan bakan, kucumseyen insanlar oluyoruz..
Bizi Çin ile kıyaslamayın diyen arkadaş vardı geçenlerde. Dünyanın 2. Büyük ekonomisini beğenmiyor. Gerekçe de tek çocuk yapma kısıtlaması varmış... ne desek boş aslında :))Bu artik cahillik degil, hamilelik icin insanlar ordinaryus jinekolog oluyor. Ama google a dunya ithalat ihracat ulke siralamasi yazmiyor. Almanya, Fransa batacak inaniyor buna. Biz de bunu soyleyince herkese yukaridan bakan, kucumseyen insanlar oluyoruz..
Madem siz bu kadar ülke, reis,sistem,hükümet sevdalisisiniz gelsenize Türkiye'ye.
Elin gavur memleketlerinde çan sesiyle yasamak zorunuza gitmiyor mu ?
Yoksa paranin yüzü mü sıcak ?
Hangi film o ? Bende izlesem birşey dedim de karar veremedim. İzlemediğim birşeydir belki :))Canım ya kullanıcı adını görünce su filmi bir kez daha mi izlesem dedim. Şuan ki düzene de çok uyan bir konu zaten. Ahh ahh...
Nasıl.olsa dolarım yok altınım yok gidip film ileteyim ben
Canım ya kullanıcı adını görünce su filmi bir kez daha mi izlesem dedim. Şuan ki düzene de çok uyan bir konu zaten. Ahh ahh...
Nasıl.olsa dolarım yok altınım yok gidip film ileteyim ben
Biz en az 3 tane yapıyoruz sonrada o çocuklara tecavüz ediyoruz öldürüyoruz her pisliği yapıyoruzBizi Çin ile kıyaslamayın diyen arkadaş vardı geçenlerde. Dünyanın 2. Büyük ekonomisini beğenmiyor. Gerekçe de tek çocuk yapma kısıtlaması varmış... ne desek boş aslında :))
Normalde ulkeler yasadigi acilardan sonra sapkasini onune koyup nerde hata yaptigindan ders alir. Bknz : ikinci dunya savasindan sonra japonya, almanya. Bu acilar aslinda bir gelismenin baslangici olabilir ama olmayacak. Cunku biz dusunmuyoruz.Cunku bu umut olmasa yasayamazlar, kahrolurlar.. dusunsene kendisi batiyor, kocasi bir kac ay sonra isten cikacak ya da firmasi kapanacak ama sadece Apple firmasi bile ulkeyi 2 kere satin alacagi bir ulkenin batacagina, helak olacagina inaniyor.. hic demiyor mesela belki de yillardir yasanan sacmaliklardan dolayi allah bizi helak ediyordur diye.. cunku suna inaniyor, evet haksizligi yapti ama sor bakalim neden yapti.. sosyolojik olarak zibilyon tane tez konusunun cikacagi bir milletiz..
Keske bizde de olsa :)Bizi Çin ile kıyaslamayın diyen arkadaş vardı geçenlerde. Dünyanın 2. Büyük ekonomisini beğenmiyor. Gerekçe de tek çocuk yapma kısıtlaması varmış... ne desek boş aslında :))
Normalde ulkeler yasadigi acilardan sonra sapkasini onune koyup nerde hata yaptigindan ders alir. Bknz : ikinci dunya savasindan sonra japonya, almanya. Bu acilar aslinda bir gelismenin baslangici olabilir ama olmayacak. Cunku biz dusunmuyoruz.
V for vendetta :))Hangi film o ? Bende izlesem birşey dedim de karar veremedim. İzlemediğim birşeydir belki :))
Bana da söyleyin :)) ayyy tamam anladım :)))
Kullanıcı adından...
Keşke :)))Keske bizde de olsa :)
Aynen öyleAl benden de o kadar.. su veren itfaiyenin hortumunu opeyim.. bu arada sen profil fotonu mu kaldirdin?
Bir kereden birşey olmaz diyen bakanı savundular buradaKeşke :)))
3 er 5 er doğurup sonra da karınlarını doyuramadıkları için yurtlarda vakıflarda mundar ettiler çocukları..söyleyince adı kader oluyor
Cok dogru, bir de duzelmenin yolu liyakatten, durustlukten, hukuktan geciyor. Hak edenin kazandigi bir sistemde suan cikar saglayan bir cok insan zarar gorecektir. Turkiyede boyle bir sisteme begenmedikleri ecevit kpss yi getirginde yaklastik aslinda. Sonrasini biliyorsunuz.Birilerine tabii olmak dusunmek ve uretmekten kolaydir.. tembel isidir, sorumluluk yoktur, kazanirsan eline sikistirilan uc bes ile idare eder, kaybedersen camuru sivayacak birini illa ki bulursun.. bu yolu bulduktan sonra kimin geldigi, ne yaptiginin bir onemi yoktur cunku kucuk dusunur yoluna bakarsin.. kazanirsan taraf oldugun kesimden, kaybedersen allahtan bilirsin.. rahat seydir dusunmemek :)
Merhabalar, neden böyle bir konu açtığınızı cidden merak ettim yani amaç nedir?
Konuyu Mune açmışta konuya yorumunu göremedim
Dikkat ederseniz elamanın başı sıkıştığında din iman kuran baş rollerde