Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

hepsine tamam da bu denli kini hakedecek ne yapmış olabilir hükümet? baksana para kazanmayı haketmediğini dahi söyleyen var şaka gibi. çantayı haketmiyormuş bu nankörlüktür.
Biraz empati yapin lutfen, insanlar ters birsey soylese terorrist oluyor. Dogru tek degildir, konusulur tartisilir ama kimse konusamaz oldu. Simdi sozlerinizden anladigim kadariyla yasam seklinizi korumak sizin icin onemli. Ama bunu yaparken baskalarinin yasam alanlarini tehdit ediyorsunuz. Okumus genclerimiz kendini guvende hissetmedigi icin ulkeden gitti. Onlar kalsaydi bizim de markalarimiz olabilirdi. Hep bu soylem yuzunden. Bir de bu taraftan bakin. Dunyanin en buyuk firmalrinda calisan turkler var. Yazik degil mi

Size mi kaldı milletin dini dili ırkı vatanını sevip sevmediğine siz mi karar veriyorsunuz herşey oldunuz bi adam olmayı öğrenemediniz kimin ne olduğunu sorgulamak kimsenin haddine düşmedi herkes kendine baksın dinini yaşasın vatanını sevsin kimseyi de yargılamasın bu düşüncede devam edersek kimseden bi halt olmaz bırakın kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın herkes kendinden sorumludur her koyun kendi bacağından asılır bunu bi öğrenin artık.

Zaten siz biz diye diye bu haldesiniz nankör ve hadsizsiniz! Burası müslüman bir ülke beğenmiyorsanız koşun gidin amerikaya. Resmen türk müslüman düşmanlığı yapa yapa şekilsizleştiniz. Bu halktan bir halt olmazsa bu ülkede hangi yüzle bulunuyorsunuz. Körü körüne kimseyi savunmuyorum ancak nankörlükte yapamam yapılanları göz ardı edemem ama sizin zihniyetinizdekiler inkar eder! Siz inançsız olabilirsiniz her işinizi önce Allah rızası için yapmayabilirsiniz ancak yapana dil uzatma hakkınız yok. Yazıklar olsun beter olun diyen dilinizi Rabbim ne yapar görürsünüz..

muhattap olma bu kadar rahatsızsan. ben kendimden eminim senin yaptığın yorumlar umrumda dahi değil.

Canım, müslümanlık hiçbir zaman enayiliği savunmaz. Tamam eyvallah Ak Partiye oyunu verirsin. Ama hatasız günahsız gibi liderini savunman, demet memet tuhaf boş argümanlar kullanman sadece seni komik duruma düşürmeye yarar.

ben kimi zorladım şaka mı yapıyosun? sen daha hadisi şerifi kavrayamamışsın. kafalarına silah dayayarak evlerine dinimizi sokacağımızı falan zannediyorsun sanırım, zavallı zihniyet sendeki.

Bana yazmadan önce haddinizi bilecek, saygınızı takınacaksınız. Ondan sonra adam yerine konup cevap bekleyeceksiniz. Burası bir forum sitesi, babanızın ahırı değil.

hadi onlar yap dediklerini yapmadığımız için yükseldi japon yeni bulgar levası niye uçtu bizim paramız karşısında sadece soruyorum

cümlelerimi çarpıttığınız için şu konuma gelmiş olabilir miyiz acaba? ben savaşacağımızı söylemişim ilk sayfada damlayan gelmiş beni bi salın

Devleti yonetenler siyasetciler halk icin vardir. Kendileri bunu bilerek ve isteyerek goreve gelir. Bu yuzden nankorluk diye birsey sozkonusu olamaz. Iyi siyaset secimde karsiligini bulur, kotusu de oyle. Normal sartlar altinda

ayneeeen. örnekten dahi anlamıyorsunuz siz daha ne söylemek istediğimi kavrayamamışsınız. bence çarpıtıyosunuz cevapsızlıktan başka açıklaması yok

Ablacım dolar 7 lira olmuş sen hala din iman diyorsun! 7 lira bak şimdi sana nasıl açıklayayım ki?
Sen açlığa dayanır belki açlıktan ölebilirsin ama söylesene bebene mama, et, süt almadığında onun o haline her gün ölmez misin? Bir kere ölmek kolaydır!
Dinle imanla da hiçbir alakası yok bu olanların. Hepsi hırs, ihtiras, koltuk sevdası falan filan!
Süleyman Soylunun Amerikan bankalarında parası neden vardı? Amerigaaaaaya neden güvendi de ekonomisine her gün para kattı? Amerika el koymadan önce getirip milletine devletine hibe etseydi! Ama olmaz çünkü biliyor yakında ülke batarsa direk kaçayım diye!
Allah aşkına kabul et!
Evet ya evet de! Ülke batıyor de! Kabul et kabul et! Allahı Muhammedi katmadan kabul et! Dine siyset karışmaz zaten! Gören de diyecek Allah bu olanları yapmış! Allah akıl vermiş!
Biz de batmasını istemiyoruz merak etme, yol yakınken artık kabul etsinler dönsünler şu hatalarından istiyoruz!

Kıbrıs operasyonu sonrası ambargoda da aynı duyarlılığı göstermiş miydiniz merak ettim. Hala, kuyruklarda bekliyorduk diyor da bazı 'tipler'.
sorma bir de her türlü direniyoruz diyorlar daha haziran ayına kadar kuyrukta bekliyorduk diye seçim çalışması yürütüyorlardı
ağızlarından 40 senedir kuyruk lafı düşmedi
her türlü ambargoya direnirlermişmiş

Devleti yonetenler siyasetciler halk icin vardir. Kendileri bunu bilerek ve isteyerek goreve gelir. Bu yuzden nankorluk diye birsey sozkonusu olamaz. Iyi siyaset secimde karsiligini bulur, kotusu de oyle. Normal sartlar altinda
ama asla bunun maddi karşılığını alamaz? enayi mi o zaman bu adam? tabi ki alacak. siz istiyorsunuz ki para kazanmasın hepimizin gönlünü bir tutsun hoş tutsun mümkün değil. 50 kişiye hitap etmiyor bu adam 85 milyon+ kişiye hitap ediyor

ay sabahtan beri bunu istediğinizi söyleseydiniz ya. batıyor zaten gayet farkındayız hepimiz ben aksini idda etmedim ki. batıyoruz ve siz hala geçmiş seçimin kazananı tartışıyorsunuz. olan olmuş önünüze bakın o zaman. kimin kazandığının şu konumda bi önemi mi var? bu zırvayı yapan sizsiniz.

Bana yazmadan önce haddinizi bilecek, saygınızı takınacaksınız. Ondan sonra adam yerine konup cevap bekleyeceksiniz. Burası bir forum sitesi, babanızın ahırı değil.
Siz kimsiniz pardon! Saygıdan hele hiç bahsetmeyin ağzınız terbiyeniz ortadaSaygıdan bahseden kadın bir başkasına hadsizce ve basitçe beddua ediyor. Siz beni adam yerine koysanız ne koymasanız ne çapınız belli.. Son yazışım size kimseye beddua edemezsiniz egonuzu indirin aşağı! Her yazdığınız cevaba cevabım hee hee olacak seviyenize inmek en son arzum

Evet var tabiki. Seçim için o kadar şey yaptılar, vaat verdiler peki seçildiler neden hala bir şeyler düzelmedi? O zaman çekilmesini de bilecekler! Maliye bakanlığını damadı değil işi bilen ehil insan yapacak!
Bizde dayın varsa tamamdır o yüzden batıyoruz zaten. Artık patladı! Dayı mayı da kurtaramaz kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…