- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.114
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıl fukaraları olduğu müddetçe bu hep yapılacak.Yahu dini neden katıyorsunuz işin içine :/ ulu önder Atatürk diyenler Peygamberi inkar mı ediyorlar,onlar müslüman değil mi?
Neden milleti gaza getirmeye çalışıyorsunuz?
Dini ne zaman kendi çıkarlarınıza alet etmekten vazgeçeceksiniz?
Off..yazık valla ya.
Hakkaten çok üzücü. Böyle yaftalamak çok yanlış. Heleki bunun kişinin inançları üzerinden yapılması...Akıl fukaraları olduğu müddetçe bu hep yapılacak.
Dini slogan deyince akla...
O elin havada kalması olsun, megafonlu adamın kaale almaması olsun, slogan atanın elini kafasına götürmesi olsun; gerçeküstü değil mi ya?
Din ile dalga geçilen yorumu nerde okudunyz,zira ben böyle birşeye rastlamadım.Ha bu arada burada yazılan yorumların ; bir din ile dalga geçilecek düzeye inmesi de ; bu haberdeki durum kadar yanlış .
Din ile dalga geçilen yorumu nerde okudunyz,zira ben böyle birşeye rastlamadım.
Dini slogan deyince akla...
O elin havada kalması olsun, megafonlu adamın kaale almaması olsun, slogan atanın elini kafasına götürmesi olsun; gerçeküstü değil mi ya?
Anladım,şimdi gördüm.İslam mülkün temeli olarak ''cuk'' oturan bir özne ise sizin için , mizah anlayışımız farklıymış derim .
Yahu dini neden katıyorsunuz işin içine :/ ulu önder Atatürk diyenler Peygamberi inkar mı ediyorlar,onlar müslüman değil mi?
Neden milleti gaza getirmeye çalışıyorsunuz?
Dini ne zaman kendi çıkarlarınıza alet etmekten vazgeçeceksiniz?
Off..yazık valla ya.
Ne mutlu müslümanım sözünden değil, ulu önder Hz Muhammed ... Sözünden çıkardım. O dinimizde önderdir. Ama siyasete alet etmemek gerekir. Ayrıştırma çabasına gidildiği görülüyor.. Tabi benim nacizane fikrim..Yorumları okuyup şaşırmamak imkansız. Ama bu yoruma cevap yazmadan edemiyecegim.
Ne mutlu Müslümanım sözünden Atatürk diyenlerin müslüman olmadıklarını ve peygamberi inkar ettikleri imasını nasıl çıkarabildiniz. Hayret ettim doğrusu.
He bide şu var. Din sizin tekelinizdemi? Bu cümlede ayrı bir başlık.
Tabiki akpnin tekelinde değil. Sizde istediğiniz yerde istediğiniz zaman müslüman gibi davranabilirsiniz.![]()