• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan istedi, o söyledi: Ne mutlu müslümanım diyene...

Yahu dini neden katıyorsunuz işin içine :/ ulu önder Atatürk diyenler Peygamberi inkar mı ediyorlar,onlar müslüman değil mi?
Neden milleti gaza getirmeye çalışıyorsunuz?
Dini ne zaman kendi çıkarlarınıza alet etmekten vazgeçeceksiniz?

Off..yazık valla ya.

Yahu dini neden katıyorsunuz işin içine :/ ulu önder Atatürk diyenler Peygamberi inkar mı ediyorlar,onlar müslüman değil mi?

Off..yazık valla ya.
Akıl fukaraları olduğu müddetçe bu hep yapılacak.

Bir kere ne mutlu müslümanım lafı baştan aşağı saçma.
Ne mutlu müslümanım diyene değil ,ne mutlu insan sevgisi yüksek,hoşgörülü,güzel ahlaka sahip müslüman olana demek lazım.

Son düzenleme:
Konuşmanın içeriği de , detayları da , içerdiği mesajda konuşmacıyı bağlar elbet . Ama bunu bir Cumhurbaşkanı özellikle rica ediyorsa durum , mesele olur tabiatıyla.

Bir sözün aslı varken , onu değiştirmek ; cümlenin aslında ki mesaja alternatif oluşturmak , onu yok saymak vs.. gibi geliyor .

Yani Türküm demekle mutlu olmayın , müslümanım demekle mutlu olun gibi bir kıyaslama oluşuyor zihinde .

Ki , bu son derece yanlış !

Off..yazık valla ya.

Yorumları okuyup şaşırmamak imkansız. Ama bu yoruma cevap yazmadan edemiyecegim.

Ne mutlu Müslümanım sözünden Atatürk diyenlerin müslüman olmadıklarını ve peygamberi inkar ettikleri imasını nasıl çıkarabildiniz. Hayret ettim doğrusu.

Yorumları okuyup şaşırmamak imkansız. Ama bu yoruma cevap yazmadan edemiyecegim.

Ne mutlu Müslümanım sözünden Atatürk diyenlerin müslüman olmadıklarını ve peygamberi inkar ettikleri imasını nasıl çıkarabildiniz. Hayret ettim doğrusu.
Ne mutlu müslümanım sözünden değil, ulu önder Hz Muhammed ... Sözünden çıkardım. O dinimizde önderdir. Ama siyasete alet etmemek gerekir. Ayrıştırma çabasına gidildiği görülüyor.. Tabi benim nacizane fikrim..

varsayalım size yanlış !!! bize değil

dalga geçilen yorumlar itina ile kiblenir

dilerim cezasını bulur ...

Olayda dikkatimizi cekmesi ya da irrite etmesi gereken asli & taklidi konusu degil bence.Onceleri dini duygulara hitap etme,ibadet,muslumanligin onemi vurgulanmasi artik yerini bu hassasiyeti,duygulari somurmeye ve kullanmaya giriyor.Odul toreninde misiniz? Stadyumda amigo musunuz? Taraftara uclu mu cektiriyosunuz? Sarkicisiniz da nakarata katilmasi icin seyirciye haydiii bakalimmm hep beraber simdiiii mi diyorsunuz? Cidden zavallisiniz.Burda cogu tartismada muslumanlik sizin tekelinizde sanki lafi cuk diye yerini aliyor..

He bide şu var. Din sizin tekelinizdemi? Bu cümlede ayrı bir başlık.
Tabiki akpnin tekelinde değil. Sizde istediğiniz yerde istediğiniz zaman müslüman gibi davranabilirsiniz. :KK14:

He bide şu var. Din sizin tekelinizdemi? Bu cümlede ayrı bir başlık.
Tabiki akpnin tekelinde değil. Sizde istediğiniz yerde istediğiniz zaman müslüman gibi davranabilirsiniz. :KK14:

Cumleleriniz her biri yazdigimi destekler cinsten :) Akp cumlelerimin hicbirinde gecmedi ? Niye bu işkillenme ? Musluman gibi davranmayi degil de kendimce yasamayi tercih ediyorum.Tavsiyeniz size kalsin.Tesekkurler.

Back