- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Ben açıklarım açıklamasına da, buna forumun kapasitesi yetmez.
Ben cevabımı aldım ,teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen haftalarda bir haber okudum. Tam vakıf olamadım içerik yüzünden dilerim eksik anlatmam.
Bir ergen erkek çocuğu 5-6 yaşlarında bir kıza tecavüz ediyor.
Annesine söylüyor ,annesi elbette biricik oğlunu incitmemek için olayı örtbas etmek istiyor.
Küçük kızın vajinasını yakıyor (!) delil yani sperm kalmasın diye öldürüyor ve sanırım merdiven boşluğuna atıyor.
Şimdi bu kadına ömür boyu hapis verilse sizde küçük kızın annesi olsanız tatmin olur musunuz ?
Ne hissedersiniz ne yaparsınız ?
Cezalar vicdanları ferahlatacak seviyede olmazsa insanlar kendi adaletlerini bulma yoluna gidiyorlar.
Bu olay Allah korusun başıma gelse ben son nefesime kadar gereğini yapar o kadını fantazili bir şekilde öldürürüm.
İdam olmadığı için bunu kendimde hak bile görebilirim.
Şimdi bu gerçekçi bir bakış açısıydı.
Başka bir açıdan bakarsak devletin görevi suçluları idam etmek değil suç işlenmeden önce gereken önlemleri almasıdır.
Bu anlık bir yıllık on yıllık hatta eli yıllık bir çalışmalayla olmaz uzun bir süreç gerekiyor tamamen eğitim politikalarının değişmesi amaçlanıyor.
Hümanist bakış açısı herkesin hata yapabileceği (küçük kızın vajinasının yakılıp öldürülmesini hatırlayın) bunun kişiyi cezalandırarak değil de eğiterek onu topluma kazandırmamız gerektiğini söylüyor.
Bu açıdan bakarsanız aydın (?) ilk bakış açısıyla bakarsanız alaturka-barbar oluyorsunuz.
Ölüm cezasının gelmesini istiyorum,gelmesini istemeyenleri de Allah çaresiz kalacakları acılarla sınamamasını diliyorum.
Allah aşkına ne topluma kazandırılması
kes nefesini olsun bitsin, ama aynı şekilde o küçük yavrunun nasıl nefesini kestiyse onun da nefesi aynı şekilde kesilmeli, oğlunun da kendisinin de mahrem yerlerini cayır cayır yaka yaka...
kısasa kısas
bu kadar.
idam gelsin kesinlikle tecavüzcülere, örtbas edenlere, teröristlere...
maximaculpa, özelden belgeleri atabilirsin. Masonlara hizmet ettiklerine dair belgeleri.. Merak ettim, bekliyorum.
Böyle bir şeyin belgesini her yerde kolay kolay bulabileceğinizi sanmayın öncelikle.
Dünyayı ele geçiren yahudilere hizmet etmek herkesin harcı değil öncelikle.Onlar her kesimden insan seçmezler; aşırı derecede zeki ve akıllı insanları alırlar bünyesine.
Lions ve Rotary kulüplerinde teşkilatlanıp buralarda üst kademelere gelip ülkede istediklerini yapma lüksünü kendilerinde buluyorlar. Zeitgeist belgeselinin bir bölümünde var bu. İşlerine gelmeyince nasıl insanları öldürdükleri.
En can alıcı ve somut gerçeği darbelerdir.
Lions ve Rotary kulüplerini de kendiniz araştırıp öğreniniz bir zahmet..
Bu kadar yeterli mi?
Sana samimiyetle şunu soruyorum o zaman, peki hangi hükümet varken gelsin bu karar? Bana açıklar mısın?
İsraillilere nasıl ve en önemlisi de neden hizmet etmişler zaten hiçkimsenin bugüne kadar cevaplayabildiği bir soru değil.
Ama israile hizmet deyince aklıma sadece israili irandan korumak için israilin füze kalkanını bizim topraklarımıza yerleştirtenler geliyor malumunuz.Ya da israilin güvenliği için ülkesini komşusu suriye ile savaşın eşiğine getirenler...
şu anda ülke bu haldeyken, bu kararı kaldırabilecek bir hükümet adayı göremiyorum.
Böyle bir şeyin belgesini her yerde kolay kolay bulabileceğinizi sanmayın öncelikle.
Dünyayı ele geçiren yahudilere hizmet etmek herkesin harcı değil öncelikle.Onlar her kesimden insan seçmezler; aşırı derecede zeki ve akıllı insanları alırlar bünyesine.
Lions ve Rotary kulüplerinde teşkilatlanıp buralarda üst kademelere gelip ülkede istediklerini yapma lüksünü kendilerinde buluyorlar. Zeitgeist belgeselinin bir bölümünde var bu. İşlerine gelmeyince nasıl insanları öldürdükleri.
En can alıcı ve somut gerçeği darbelerdir.
Lions ve Rotary kulüplerini de kendiniz araştırıp öğreniniz bir zahmet..
Bu kadar yeterli mi?
Cevabı basit, arkasına önemli bir gücü alıp, her istediğini yapabilmek için.Zevk-sefa içinde yaşayıp, önemli itibar görmek için. Bunu görmemek bu kadar zor değil.
Suriyeyi komşu mu diyorsunuz allah aşkına..Esad da bir numaralı masondur..
Cevabı basit, arkasına önemli bir gücü alıp, her istediğini yapabilmek için.Zevk-sefa içinde yaşayıp, önemli itibar görmek için. Bunu görmemek bu kadar zor değil.
Suriyeyi komşu mu diyorsunuz allah aşkına..Esad da bir numaralı masondur..
Nerde kalmıştık deyip konuyu toparlasak mı :)
O kadar karışık konular ki, ben aşırı hümanist bir insanım, işin içine politika girmeye görsün, insanları birbirinden ediyor.
Bir gerçeği inkar edemeyiz ki, kürtler devlet tarafından desteklenmemişlerdir yıllarca, çerkezler lazlar diyoruz ama bakıldığı zaman kürt kökenli nüfus oldukça kalabalıktır. Bu ülkede Alevilerin çektiklerini düşünürseniz, aslında kürt etnik kökenli vatandaşlara karşı yapılan haksızlıkları da görebiliriz.
Düşünsenize, Pir Sultan şenlikleri için giden aydınları cayır cayır yaktılar Madımak Oteli'nde...
Ben Kürt kökenliyim diyemiyordu insanlar, Kürtçe konuşamıyorlardı insan içinde. (Her Kürdü terörist diye belki siz yaftalamadınız ama nüfusun büyük çoğunluğu yaptı bunu. )
Tıpkı Alevilerin, aleviyim diyemediği gibi
Ve hatta hala inanmayanların, ben inanmıyorum diyemediği gibi.
Bir dil bir Bavul'u da izlemek lazım......bir de o açıdan bakmak lazım...
Yani bu aşırı milliyetçi ve muhafazakarlığın yarattığı baskıyı unutmamak gerekir diye düşünüyorum.
Ama öte yandan dediğim gibi, politika işin içine girince, Kürt milliyetçiliği yükselişe geçince, olaylar iyce çığrından çıktı. İstekler ve talepler akıl almaz bir hale geldi.
Bir dengesi kalmadı bu işin.
Yurtdışında yaşamaya başladığım zaman daha iyi anladım aslında birşeyleri, Türkçe konuştuğu için azarlananlar, Atatürk tişörtü ile okula alınmayanlar...Metroda Türkçe annemle telefonda konuşunca, özellikle yaşlı teyzeler nasıl ters ters bakıyorlar. Türk diyince ürküyorlar, ne kadar gelişmiş de olsalar, öyleler...
Üniversite'de bile bir keresinde ağlayacaktım, Türk'e bakış açılarını gördükten sonra...Atatürk'ü diktatör olarak görenler mi dersiniz..ohoo..
Kendimi en iyi Türkçe ifade ediyorum, düşünüyorum da ırkçılık Avrupa'da daha yüksek düzeydeyken bizim Türkler nasıl dayanmışlar bu çileye....
Türkiye'ye dönmeyi dört gözle bekliyorum, gelince, ilk işim bol bol markete mağazaya falan girmek oluyor. Türkçe soru soracağım nihayetinde, BU KAÇ PARA demek gibisi var mı?
Çok bunalınca, Türk marketlerinin olduğu bölgeye gidiyorum. Pazarcılarla iki çift Türkçe konuşabilmek için...
Neyse fena oldum yine...
Ben halkların kardeşliğinden yanayım.
Keşke ne Kürdü, ne Türkü politikacıların oyununa gelmesek, ama getirildik bir kere.
Bir film var:
Hotel Rwanda
O filmi muhakkak izleyin derim...
Almanlar'ın evleri basıp Türkleri öldürdükleri kabusu geldi o gece, yatak odamda bir Alman askerinin beni öldürmeye gelişi... insanım ben dedim, ağladım bütün gece.. Filmi izlerseniz beni anlayacaksınız.
Çok karışık yazdım di mi :)
Bakın hanımefendi belgelerini kolay kolay bulamayacağımız, binlerce komplo teorisi var. Hani tahmin yürütmek, bugünkü olaylara bakarak tahmin yürütmek, doğaldır. Bunu hepimiz yapıyoruz.
Ama pat diye onlar musonlara hizmet ediyorlar, onların piyonlarıdır demeniz için, bir belge olması gerekir. Somut bir gerçeklik gerektirir böylesi laflar.
Yani atıyorum, bir muson örgütünün listesinde, Mustafa Balbay'ın üyeliği mi var mesela?
Bu anlattıklarınız çok özür dilerek söylüyorum ama zamanında komünistlerin öcü olarak gösterilmesiyle çok benzeşiyor.
Sonuçta bu insanları içerde ne amaçla tuttuklarını açıklayamıyorlar, Tübitak belgelerin sahte oluşunu kanıtlayan açıklamalar yapıyor, sonuç yok. Elbette binbir türlü kehanet ortaya atılacaktır, bu yüzyıllardır süregelen bir taktik.
Herkes farklı şeylere inanır, bu noktada da zaten tartışmak imkansızdır.
Çok şaşırdım, gayet güzel ikisini de açıklamışsınız, ama sonunda ilk yönteme karar kılmışsınız.
Aslında seni birinci şıkka, beni ikinci şıkka iten sebepleri çok merak ediyorum.
Hep psikoloji ve sosyoloji okumak istemiştim, olmadı politikaya kaldım.
Şimdi bu kadın o küçük kızın vajinasını oğlunu korumak adı altında yapıyor, fakat sorun nerde bence? Bence sorun bu kadının gerçekçi değerlerle büyütülmesinde, neden diyeceksin? Kadın benim oğlum o kızdan daha önemli diyor, eğer bu ortaya çıkarsa çocuğum yanacağına başkası yansın diyor. Oldukça egoistik bir yaklaşım.
İşte Hümanistler diyor ki, insanları öyle bir eğitmeliyiz ki, böylesi bir bağnazlığa düşmesinler.
İnsani duygulara sahip bir anne, oğlunun böylesi sapıkça bir eğilimi olmasından utanmalıydı, nerde yanlış yaptım diye sorgularken, oğlunun gereken cezayı almasını sağlamalıydı. Ben olsam oğlumu kendi ellerimle teslim ederdim. Sonuçta oğlum topluma zararlı bir insana dönüşmüş.
Yine eğitime geliyor konu, bu anne eğitimli olsaydı, oğlunu daha iyi eğitirdi, biz bu senaryoyu yaşamazdık. Anne eğitimli olsaydı, böylesi vahşi bir harekete başvuramazdı. Dolayısıyla idam cezası çözüm değildir...
Sen insanını eğitme idam cezası getir, beyinler düzelmedikçe, korkudan caydırıcılığı kullanmak da bir işe yaramayacaktır.
Neden?
İdam cezası olsaydı bu kadın yine aynı şeyi yapacaktı, o an ki korku ile, ÖRT PAS ETTİĞİNİ düşünecekti, ORTAYA ÇIKMAZ SANACAKTI.
Bu benim görüşüm tabi..Ben böyle bakıyorum olaya...
Bakın hanımefendi belgelerini kolay kolay bulamayacağımız, binlerce komplo teorisi var. Hani tahmin yürütmek, bugünkü olaylara bakarak tahmin yürütmek, doğaldır. Bunu hepimiz yapıyoruz.
Ama pat diye onlar musonlara hizmet ediyorlar, onların piyonlarıdır demeniz için, bir belge olması gerekir. Somut bir gerçeklik gerektirir böylesi laflar.
Yani atıyorum, bir muson örgütünün listesinde, Mustafa Balbay'ın üyeliği mi var mesela?
Bu anlattıklarınız çok özür dilerek söylüyorum ama zamanında komünistlerin öcü olarak gösterilmesiyle çok benzeşiyor.
Sonuçta bu insanları içerde ne amaçla tuttuklarını açıklayamıyorlar, Tübitak belgelerin sahte oluşunu kanıtlayan açıklamalar yapıyor, sonuç yok. Elbette binbir türlü kehanet ortaya atılacaktır, bu yüzyıllardır süregelen bir taktik.
Herkes farklı şeylere inanır, bu noktada da zaten tartışmak imkansızdır.
dünyaya sahip olmak için değil, dünyayı daha iyi yönetmek için oluşturulmuştur mason kavramı
şu anda içeride bulunan askerler ,politikacılar,yazarlar,gazeteciler ve öğrenciler mi zevk sefa içinde yaşıyorlardı sence?
yoksa bugün özel uçaklarla bilmem kaç tane lüx otomobille dolaşıp,çocuklarının düğünü için metroları yolları kapatanlar mı?Biraz terslik var sanki bu işte.
Sevgili lambrusco, sana bunları daha açık dille ifade edemem.
Ancak birazdan sana özelden anlatacağım olayı nasıl karşılarsın senin takdirine kalmış..
Dünyayı daha iyi kim yönetebilir? Dünyayı ele geçiren yönetebilir. Önce bunların sağlamasını yapın, sonra cevaplayın lütfen.
Şu anda içeride bulunan askerler evet zevk içinde yaşıyorlardı.
Politikacılar da aynı şekilde. Hatta gazeteciler de.
Fakat öğrenciler için aynı şeyi demem biraz imkansız, çünkü hapise giren öğrenciler ''zekasını kullanamamaktan ötürü' hapise girenlerdir.
Komünistlerin hayal dünyasında sıkışıp kalmış, gerçeği tek odaklı sorguladıkları için bu haldedirler.
Hiç bir terslik yok bence, sadece görebilmek yeterli.