- Konu Sahibi in vino veritas
Bugün zaten istifa edecek çünkü başbakanlık süresi bitti, genel başkanlıktan değil, başbakanlıktan istifa ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha demin TGRT de izledim. Istifasi kabul edilmisya yok öyle bir şey en son görüşmeye girdi erdoğanla
istifa etmesi bekleniyor dendi
bir söylenti yani
Daha demin TGRT de izledim. Istifasi kabul edilmis
Beştepe'de istifasini sundu. Rte kabul etti. Yeni hukumet kurulana kadar Davutoğlu geçici olacak. Görüşme yaklaşık 1 saat sürmüş. Yazili açıklama olmuş. Şimdi kim başbakan olacak?bu kadar çabık mı ya
hükümet kurulana kadar olmaması lazımdı
EkmeleddinBeştepe'de istifasini sundu. Rte kabul etti. Yeni hukumet kurulana kadar Davutoğlu geçici olacak. Görüşme yaklaşık 1 saat sürmüş. Yazili açıklama olmuş. Şimdi kim başbakan olacak?
başkansız kaldıkbu kadar çabık mı ya
hükümet kurulana kadar olmaması lazımdı
yok ya olmasın oEkmeleddin
Haha ayne oyle muneee :) yani heyecanlanmayayim diyorum ama dayanamiyommmmmTutsun inşallah
Ne kadar çok bebek o kadar çok seçmen
O da meclise girdi muradina erdiEkmeleddin
kılıçlar oğlu olsaydıEkmeleddin
iyi bu gün sakinsinO da meclise girdi muradina erdi
Kesinmi ya guya Erdoganda yogunbakimdaymisDavutoglu istifa ediyormuş..
Beştepe'de istifasini sundu. Rte kabul etti. Yeni hukumet kurulana kadar Davutoğlu geçici olacak. Görüşme yaklaşık 1 saat sürmüş. Yazili açıklama olmuş. Şimdi kim başbakan olacak?
Kesinmi ya guya Erdoganda yogunbakimdaymis
Yoo daha demin beştepedeymiş. Tv cikmiyo ya yalanlar çikar artik yogunbakimda hasta vs vsKesinmi ya guya Erdoganda yogunbakimdaymis
bugun sağ tarafimdan uyandimiyi bu gün sakinsin
Utanctan yalan soyluyorlardir :)yok daha neler ya yoğunbakımdayken nasıl görüşme yapsın adam : D