- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.775
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
nys sn msgulsn galba .s.s.s.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 10.haftaya kadar ya ikiz olursa diye panikteydim :)
canım biz 3 çocuk ilkesini benimsedik ama erdoğan gidici gibi
Size afiyet olsun kadesa, bizler kimileri tarafından 'kekleneli' baya oldu, sen de 20 sene ben diyeyim 50 sene
Daha doğrusu kırgınım.siz neden küstünüzki halka
bakın asker sessiz,dedilerki başkanlık sistemi gelecek,ben ordusu cumhuriyeti demokrasisi olan türkiye cumhuriyeti istiyorum,yeni islam ülkesi ,başkan isyemiyorum,rte halkı zorda bıraktı ben doğulu bile değilim,bunun sorumlusu rte dir,bunu kabul edin,sizler bize sordunuzmu başkan lık sistemi istiyormusunuz diyeDaha doğrusu kırgınım.
Ordan oraya kayan %5-6'lık seyyar seçmen kitlesi ne yaptığının farkında mı acaba? Farkındadır umarım.
O kadar yatırımlar boşa gidecek diye korkuyorum.
her teldenmi çalıyorum,bir tek seni merek ediyorumm kime gitti oyun her telden çalıyorsundaaa..
şeref sözü verdikten sonra bizim vergilerimizle sahalara inip 400 sandalye demek,namazları konuşma uğruna geç kıldırmak ayıptır bir kusur arayın kendinizdebir tek seni merek ediyorumm kime gitti oyun her telden çalıyorsundaaa..
bence yorgunluktan harp düştü yatıyordurbu aşk böyle bitemez bırakma terk etme bizi atma bizi ölümlere atma bizi zulumlere götür bizi gittiğin yere
offf 40 saati geçti
Birazdan evdeki yedek damacananın açılışını yapacağım, ister misin gelsin
bence yorgunluktan harp düştü yatıyordur
hep bizimki düşüyorduiç güvenlik yasası nedir ya halkı umursamadan aldılar tüm kararları,Tansiyonu yükselmiş diyolla.. Kaavede duydum.
Bir kesim halk blr cumhurbaskanından tiksinip her gordugunde kusası gelir mi?
Valla mumkunse eceli gelene kadar hic gormeyeyim..
Canim git bi kurşun doktur sen birisi çok msj yazmana takmis diğeri başka bi seyeher teldenmi çalıyorum,
demokrasi diyorum,ordusu olan laik sistem diyorum,başkanlığa iç güvenlik yasasına hayır diyorum
ama sen bir defa bile ne dediğimi anlamak istemedin sadece nispet yaptın bize
Canim git bi kurşun doktur sen birisi çok msj yazmana takmis diğeri başka bi seye