• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan için 'Ne kadardır ekrana çıkmıyor' sayacı kuruldu

image.jpg

:KK14:

Daha doğrusu kırgınım.
Ordan oraya kayan %5-6'lık seyyar seçmen kitlesi ne yaptığının farkında mı acaba? Farkındadır umarım.
O kadar yatırımlar boşa gidecek diye korkuyorum.
bakın asker sessiz,dedilerki başkanlık sistemi gelecek,ben ordusu cumhuriyeti demokrasisi olan türkiye cumhuriyeti istiyorum,yeni islam ülkesi ,başkan isyemiyorum,rte halkı zorda bıraktı ben doğulu bile değilim,bunun sorumlusu rte dir,bunu kabul edin,sizler bize sordunuzmu başkan lık sistemi istiyormusunuz diye

bir tek seni merek ediyorumm kime gitti oyun her telden çalıyorsundaaa..
her teldenmi çalıyorum,
demokrasi diyorum,ordusu olan laik sistem diyorum,başkanlığa iç güvenlik yasasına hayır diyorum

ama sen bir defa bile ne dediğimi anlamak istemedin sadece nispet yaptın bize

bir tek seni merek ediyorumm kime gitti oyun her telden çalıyorsundaaa..
şeref sözü verdikten sonra bizim vergilerimizle sahalara inip 400 sandalye demek,namazları konuşma uğruna geç kıldırmak ayıptır bir kusur arayın kendinizde

Son düzenleyen: Moderatör:
çok merak ediyorum ne oldu başına bişey mi geldi kayıp ilanı da versek mi uff nerdesinnnnnnn... nerdesin tülaaayyyğğğ:D :D nerdesiiiiinnnn recooooooooooooooo nerdeeeeeeeeeeeeee sensizzz yapamıyommmmm :( :( neolur geri dönn seni çok seviyom nerde sii iiiii iinnnn :( :( :(

Back
X