• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan için 'Ne kadardır ekrana çıkmıyor' sayacı kuruldu

Konuya girerken şunu denemeyi planlıyordum. Yahu bişey mi oldu adama biri gidip baksın :D

Girdim okuduğum mesaklarda yoğun bakımda yazıyor :D

Davutoğlu cidden mi istifa etmiş?

[QUOyptic, post: 41323295, member: 236598"]kılıçlar oğlu olsaydı:KK53:[/QUOTE]
Hiç itiraz etmem olsun da bir göreliö ülkenin altını üstüne getirecek mi sürekli bazılarının tekrar ettiği gibi

Yasin Börü'nün hocası Aytaç Baran pkk lılar tarafından şehit edildi.. Başımız sağolsun

E="sumoshh, post: 41323459, member: 616377"]Yasin Börü'nün hocası Aytaç Baran pkk lılar tarafından şehit edildi.. Başımız sağolsun[/QUOTE]
Sebep neymiş. Yani bu işin sebebi olmaz da kafasında ne kurup da öldürmüş

FB_IMG_1433867743495.jpg

Bakın şu anda karşıdaki lisede kızlı erkekli yüksek sesli pop şarkılar dinliyorlar, dans ediyorlar , mezuniyet bahanesiyle.
Eski Türkiye'de bu tür nahoş olaylar yaşanmıyordu.
7 haziran öncesine acilen dönmemiz lazım!
Yeni Türkiye'yi beğenmedim!
=(

Aman aman dilinizi ısırında çıkmasın onu görmekten gına geldi artık.Gül yerinden kalkmazdı Erdoğan da yerinde oturmuyor.Halbuki o kadar saray yaptırdı kendine

ergenlik yaşlarımdan bu yana yani 15 yaşımdan 28 yaşıma kadar her gün tv.de akp.li olmayanları aşağılayıp azarlamalarını dinleyerek bu günlere geldiğim adamı tv.de görmek istediğim tek gün, o da küsmüş tv.ye çıkmıyor bu sefer

ergenlik yaşlarımdan bu yana yani 15 yaşımdan 28 yaşıma kadar her gün tv.de akp.li olmayanları aşağılayıp azarlamalarını dinleyerek bu günlere geldiğim adamı tv.de görmek istediğim tek gün, o da küsmüş tv.ye çıkmıyor bu sefer
aynen:KK14:

şeref sözü verdikten sonra bizim vergilerimizle sahalara inip 400 sandalye demek,namazları konuşma uğruna geç kıldırmak ayıptır bir kusur arayın kendinizde
ama hala anlatmadın kime oy verdiğini meraktayımm.. takmışsın kömüre,, makarnaya ,namaz geç kılınmaya,, saraya,, bunlar tefarruattır.. önemli değil yanii ..önemli olan istikrar ana sınıfı yönetmiyorsun bir ülkeden bahsediyoruzz.. Saraymıı olması gerekenlerden,, halka kömür ,makarna, dağıtılması lazım olanlardan kiii daha fazlası bile yapılması lazım ama her yapılanın altında muhakkak bir çapak arıyorsunuz.. aynı lakırdılar aynı sözler bir bakıyorum şöyle hiç ilerleme yokk. sizlerdee..

Back
X