- Konu Sahibi in vino veritas
nasıl aramıyorsun ya o hayatımızın bir parçası oldu. Yoksunluk hissediyorum benben hiç aramıyorum vallahi günlük hayatın stresi yetiyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl aramıyorsun ya o hayatımızın bir parçası oldu. Yoksunluk hissediyorum benben hiç aramıyorum vallahi günlük hayatın stresi yetiyor zaten
canım bizim evde tv açılmaz erdoğanı 13 sene izleyeydimmm halim haraptınasıl aramıyorsun ya o hayatımızın bir parçası oldu. Yoksunluk hissediyorum ben
Açılcak yer yoktur da ondan çıkmıyodur. Siz de yani
Akıllı bir cevap olmuş. alkış sanaa.Çok konuşmuştu biraz sussunda kafamızı dinleyelim yapma Erdoğan etme derken sözümüze bakma bir kenarda çekilip bekleyemem gönlümdeki bir parti mi demişti
Ama Allah biliyor ne planlar çeviriyor acaba
bir tek seni merek ediyorumm kime gitti oyun her telden çalıyorsundaaa..canım bizim evde tv açılmaz erdoğanı 13 sene izleyeydimmm halim haraptı
Tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm gönlüm hep seni arıyor neredesin sen, neredesin senn
Teşekkür ederim gevezeyimAkıllı bir cevap olmuş. alkış sanaa.
Canım evet teşekkür ederim şimdilik iyi gidiyo bhcg artışı bakalım daha keseyi görmedim bugün ramdevum var heyecanlıyım :) amin canım teşekkür ederim senin kızın oldu değil mi Allah bağışlasın yavrularını, valla tırsmıyor da değilim yine ikiz olursa bu da diyecincik onu bunu boşver,neler görüyorum ben göbüşte bebiş mi varsağlıkla al kucağına İnşallah.
ikizlerden sonra,aynı benim gibi :))
Canım evet teşekkür ederim şimdilik iyi gidiyo bhcg artışı bakalım daha keseyi görmedim bugün ramdevum var heyecanlıyım :) amin canım teşekkür ederim senin kızın oldu değil mi Allah bağışlasın yavrularını, valla tırsmıyor da değilim yine ikiz olursa bu da diye
En az üç çocuk prensibini benimsedik desene :)